Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMt2 [Dedyk]

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa twoja mać paweł weź się w garść i napraw serwer. 20 kd razem złączyłem i za 1 raz włożyłem i WSZYSTKIE MI KURWA ZNIKNEŁY codziennie odchodzi conajmniej kilkanaście osób z serwera bo go zjebałeś!!! NIC nie umiesz zrobić dobrze.... To napraw to kurwa a nie sie opierdalasz..

Kappa.

Opublikowano

Kurwa twoja mać paweł weź się w garść i napraw serwer. 20 kd razem złączyłem i za 1 raz włożyłem i WSZYSTKIE MI KURWA ZNIKNEŁY codziennie odchodzi conajmniej kilkanaście osób z serwera bo go zjebałeś!!! NIC nie umiesz zrobić dobrze.... To napraw to kurwa a nie sie opierdalasz..

Wyzywasz Pawemola od tego, że nie potrafi serwa zrobić, tak ?

Jeżeli jesteś taki zajebisty sam postaw taki serwer i wszystko odbuguj i wgl. ok ?

Co do serwera, to gorąco zapraszam !

Opublikowano

1.Paweł mam pytanko ile % jest zeby wsadzic elit KD?

2.Czy istnieje szansa że forum bedzie do piątku?

3.jak mozesz zrób cos z tym zbugowanym expem i nie dodawaj tak wielkch rat jak bylo ostatnio czyli 1000% wiecej raz na tydzien zrób happy day i np powieksz o 150%

Opublikowano

widze ze forum chodzi,szkoda tylko ze jak sie loguje,to po 5 sekundach mnie samo wylogowywuje.

ps; pawel bedzie jakis event przed rozpoczeciem?;d

Opublikowano

Od dzisiaj do gry wymagany jest nowy patch, ktory poprawia bardzo duzo rzeczy i bardzo dobrze zabepiecza przed hackami. Instrukcja jak zainstalowac znajduje się w srodku, jak nie pobierzecie, nie polaczycie sie z serwerem. Przypominam, ze patch dziala na najnowszym kliencie(17.08.2011r). Oto linki download: Patch najnowszy. . Informacja co patch dodaje znajduje sie tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...