Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMt2 [Dedyk]

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm chyba chodziło mu o starych ludzi z kwietnia - maja ... Ja np. ostatnio byłem u Redów i nie znalazłem tam ani jednej znajomej osoby... Taka prawda ze po zmianach bonów dużo ludzi ze starej gwardii odeszło. w końcu każdy wydał od groma kasy na absy i takie tam... Bony są tanie teraz racja.. ale to nie ukryło strat po zmianach 6/7 bonu..

Opublikowano

Serwer ma naprawde bardzo ale to bardzo duzo nowosci i z tego tytulu polecam tu grac dla relaxu a nie dla chorej rywalizacji jak na innych serwerach

pozdro

Opublikowano

siema dlaczego jak za każdym razem zrobie sobie konto to na metku wyskakuje mi nieprawdiłowa nazwa konta lub hasło a jak wejde na strone serva wpisuje to samo to mi wbije pomorze mi ktoś ??

Opublikowano

kurrr**** 6/7 bon odpycha mnie, aby zagrać.... Ale no cóż server fajny szukałem takiego Expa i znalazlem w koncu i nie mogę tego teraz stracić ;] A więc, wejdę i zobacze ;]

Opublikowano

Stary syf, postawiony przez rozum 10latka, nie sadze ze ten facet tyle ma, tylko na tyle sie zachowuje, z tego co widzialem na forum duzo graczy odeszlo przez jego glupote i niezrownowazenie ;d

lownfast

Opublikowano

Pawemol13 usuń pw plis bo nie mogę do Cb pisać..

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

jak dla mnie to kopia 1 serwera:) exp wcale nie ejst taki wysoki jak w prezentacji. wedlug mnie na serwerze jest zbyt duzo nowosci w postaci ulepszaczy i innych smieci:) nie polecam:)

Opublikowano

hmm klika pytań :

ile naexpie w 30 min ( chodzi mi o exp , bo duże raty a exp będzie wolny )

są tu duże bugi ??

są 6/7 bony .

mam nadzieję że ktoś odpowie a nie właściciel ma w dupie new graczy

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

W dupie mam ten serv ... pobrałem i wypakowałem i od razu jakiś błąd , próbuję uruchomić pisze że brak " PATCHW32.dll " ...lol żeby w client było problemy

tevezby.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o expa to możliwe, że expisz na mapach na których są moby z wyższymi Lv. i dostajesz za dużą ilość expa który się automatycznie cofa polecam expić na innch lokalizacjach przystosowanych do Twojego Lv.

A co do tego GM'a który rozdaje eq to dobrze by było jakbyś mi podał jego nick na PW.

Opublikowano

Serwer spx, Dla odprężenia Powtórzę moją grę na nim może ; PP Nie no Polecam serwer Każdemu wyluzowanemu graczowi !

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano

Jak masz jakiś problem to zainwestuj w lepsze łącze internetowe i nie oceniaj servera po tym z jaką prędkością pobierasz clienta bo to jest żałosne...

Masz pewnie jakąś radiówkę i się dziwisz, a co do servera to jak możesz go oceniać jak nawet tam nie grasz zrób server to ja chętnie go ocenię zobaczymy czy nie będzie "zjechany".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...