Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Co do 1.8

TortiLLa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wie ktoś czy głód zabija gdy zaniknie pasek czy poprostu twoja postać chodzi powoli a potem pada ?

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie liczcie na update dzis czy jutro... oni nie maja jeszcze npc nawet zrobionych.. Moze juz zrobili nie wwiem....

@edit własnie i jeszcze woda w rzece sie nie rusza i nie wiedzą co jest grane ;p

To juz troche poprawek sie nazbierało;]

bez reklam

Opublikowano

Na razie mają gotowe pewnie tak 80%, muszą zrobić poprawki, tu i tam, npc , woda , wioski...

Trochę im to pewnie zajmie...

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

dziaj całą noc będę siedział i czekał na 1.8 bo na bodajże mycraft albo na craftsite pisali ze w ten weekend ma być 1.8 ...

co do zamieszczonych tutaj filmików żeki super wąwozów nie widziałem oświetlenie mała różnica nie widziałem też podwyszonego biomu ....

a wioski miały wyglądać nieco ciekawiej ...

18706.png

4868.jpg

29492.jpg

Nie bądź żyła daj + to motywuje mnie do dalszej pracy.

Najnowszy Exp bot tylko u mnie kliknij http://www.mpcforum.pl/user/271714-cezus3d/

Jeżeli jesteś dzieckiem neo na pewno klikniesz.

Opublikowano

Craftsite.pl i Mycraft.pl nie pisal ze ma byc w ten weekend tylko ze cytowal slowa Notha:

"Chciałby, aby wersja 1.8 była udostępniona w ciągu tygodnia wszystkim graczom."

Wiec mozemy sie spodziewac wersji 1.8 w ten tydzien lub NIE bo nie wiadomo w jakim tepie zrobia to co im jeszcze zostalo!!!!

I jak uzytkownik pisal temat powinien byc zamkniety bo jest za duzo spamu 38 stron LOL

Moim zdaniem nie ma sensu pisanie nonstop kiedy bedzie 1.8 jeden napisze ze jutro a 10 osob napisze ze nie i tak w kolo

Jak wyjdzie to wyjdzie. Warto poczekac ten tydzien czy dwa na najleprzego update

Opublikowano

eFFecTuS

To co pisałeś "Przy tworzeniu świata w 1.8 będzie możliwość wyboru trybu gry - survival lub creative. W survivalu nie będzie itemów (tak jak jest teraz), a w creativie będą"

To troche nie skumałem ... mógłbyś mi to bardziej wytłumaczyć ? "SURVIVAL NIE BĘDZIE ITEMÓW, A W CREATIVE BĘDĄ" nie kumam tego.

Może jestem nie ogar ale proszę wytłumacz mi to jaśniej

Zbierałem - ale je usuneli :((

Opublikowano

@Neonye

Po 1: w creative mode nie doznajemy obrażeń więc nie możemy paść!

Po 2: w survivalu będziemy zaczynać tak jak zawsze bez niczego od zera!

Pozdrawiam.

@UP Masz wszystko napisane w pierwszym poście tego tematu -_-

@EDIT W 1.8 mają być również kraty link:

http://www.youtube.com/watch?v=nxmmDgvIT_I&feature=feedu

oraz niebieskie pająki w opuszczonych kopalniach link:

http://www.youtube.com/watch?v=sgqhFbnOmus&feature=feedu

Pomogłem daj "+"

Opublikowano

Z tego co usłyszałem w komentarzu notcha w jednym z filmów, 1.8 będzie wydane w 2 aktualizacjach bo to co chcą dodać, za dużo waży.

Pierwsza aktualizacja będzie już 3-4 września z tego co wiem ; )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Każdy newsy sam może sobie sprawdzić i nie spamować tutaj bo wszystko jest tutaj dodawane. To oficjalny kanał MojangAB .

Opublikowano

To sobie nie po no-lifie w wakacje w minecraft 1.8 ;/ No dobra mówi się trudno, ale jeśli mamy jeszcze czekać do tego 15 to niech przedłuża to o parę dni ale niech będzie wszystko co miało być w tym 1.8.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wlasnie doczytalem ze 1.8 ma być podzielone na 2 Częsci?

1 Cześć to 1.8 a druga to 1.9 ...

So i hear notch say 1.8 is not gonna be a full update theres part 1 and part 2 and part 1 is ganna be 1.8! part 2 is gonna be 1.9 ._. big whop. but it might be cool so yeah just wanted to tell you guys.So saying this THIS IS A HUGE UPDATE so yeah lets get ready for part 1!

Usłyszałem ze Notch powiedzial ze 1.8 nie jest pełną aktualizacja. Będa 2 aktualizacje (Update'y) 1 częsc i 2, - pierwsza czesc będzie updatem 1.8 a czesc 2 bedzie 1.9! Ale to moze byc nawet fajnie, chciałem tylko o tym was poinformować. Kontynuujac mowie ze to bedzie Wielki Update, więc tylko czekajmy na część 1!

@add

Znalazlem Itemki ktore dodaja w 1.8

s8gNdl.png

6ydVTxs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...