Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś AD Carry cena nie gra roli. Co myślicie o Graves? Oglądałem Patch Preview i myślę że zbytniego nerfa nie dostanie.

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Arcymistrz
Opublikowano

@2xUp

Twisted nawet fajna postać lecz trudniejsza do ogarnięcia

Jak bym ci polecał Morgane nie zniechęcaj się po zobaczeniu jej ''ogarnięcia'' wcale nie jest trudna więc jak wolisz magów to zdecydowanie Morgana

Jeżeli natomiast wręcz to akali jest op :>

Opublikowano

Witam.

Po dzisiejszym dniu wkońcu udało mi się dozbierać do 3150PZ. I tu moje pytanie. Jaką postać poradzicie mi do wbijania killów, fajnie by było aby to był jakiś zwiadowca (bardzo dobrze grało mi się teemo), tzn wyskakuje zza krzaków, parę strzałek i wróg na ziemię ^^. Lepiej by było aby był zasięgowy i nie był taki papierkowy jak teemo... bo jak jakaś ninja mnie dowrała do deda miałem gwarantowanego...

@2UP

Swain, Brand czy Nocturne?

Nocturna Ci odradzam. No chyba, że ogarniasz takich "jak on". Grałem przeciw niemu kilka razy i wraz z moim nieogarem teemo rozkładałem go spokojnie. Wydaje mi się, że Brand z tych trzech będzie najlepszy. Ze Swain'em nie miałem jeszcze doczynienia, więc lepiej doradzanie zostawię zawodowcom, a sam się lepiej schowam.

Opublikowano

Mógłby ktos odpowiedzieć? ;)

Renekton,riven czy corki?Kolega twierdzi,ze Corki jest cienki i szkoda na niego IP,wiec chcialbym poznac wasza opinie.Nie lubie mida,junggli.Lubie postacie,ktore nie sa manozerne,maja dobry dmg,ale fajnie byloby,gdyby postac bila z dystansu.Z gory dziekuje i przepraszam za bledy,bo pisze z komorki.
Opublikowano

Swain, Brand czy Nocturne?

Swaina za dużo razy nie widziałem ale jak już widziałem to zajebisty

Brand no nie wiem czy on jest warty tego 6300

Nocturne - mi się bardzo podobał - linia z kolegą z reala = ownage wiec ja bym wybierał miedzy Swain a Nocturne

Witam.

Po dzisiejszym dniu wkońcu udało mi się dozbierać do 3150PZ. I tu moje pytanie. Jaką postać poradzicie mi do wbijania killów, fajnie by było aby to był jakiś zwiadowca (bardzo dobrze grało mi się teemo), tzn wyskakuje zza krzaków, parę strzałek i wróg na ziemię ^^. Lepiej by było aby był zasięgowy i nie był taki papierkowy jak teemo... bo jak jakaś ninja mnie dowrała do deda miałem gwarantowanego...

Jeżeli chcesz dobrego killera są to : Twitch (podobny do teemo) , katarina , blitzcrank (kiedys z ult po 1000 hp waliłem) akali (ma niewidke). Jeżeli nie chcesz papierkowatego to Katarina vs Blitzcrank

Teraz moje pytanie. Plusy i Minusy dotyczące Gragasa

Mógłby ktos odpowiedzieć? ;)

OWszem, ja mogę. :} Corki NIE - jest on trudny do ogarnięcia i wdg. mnie dosyć cienki

Riven - Hmmm. Grałem nią jak była na rotacji i aż taka zajebista nie była. Ulti bardzo duży cd, cieżko skokami trafić, nie przeskakuj przez sciany itp.

Renenkton - Nie grałem nie wiem, ale widziałem jak ktoś grał i postać w miare fajna :]

he?

Opublikowano

Swaina za dużo razy nie widziałem ale jak już widziałem to zajebisty

Brand no nie wiem czy on jest warty tego 6300

Nocturne - mi się bardzo podobał - linia z kolegą z reala = ownage wiec ja bym wybierał miedzy Swain a Nocturne

Jeżeli chcesz dobrego killera są to : Twitch (podobny do teemo) , katarina , blitzcrank (kiedys z ult po 1000 hp waliłem) akali (ma niewidke). Jeżeli nie chcesz papierkowatego to Katarina vs Blitzcrank

Teraz moje pytanie. Plusy i Minusy dotyczące Gragasa

OWszem, ja mogę. :} Corki NIE - jest on trudny do ogarnięcia i wdg. mnie dosyć cienki

Riven - Hmmm. Grałem nią jak była na rotacji i aż taka zajebista nie była. Ulti bardzo duży cd, cieżko skokami trafić, nie przeskakuj przez sciany itp.

Renenkton - Nie grałem nie wiem, ale widziałem jak ktoś grał i postać w miare fajna :]

Noct na linie - FAIL.

Brand jest jak najbardziej warty tego 6,3k ,tak samo Noct.

Swain za słaby ,po nerfie.

Wybierałbym pomiędzy Noct/Brandem ,a że noct już mam to branda bym brał :>.

A co do korasa,od kiedy on jest cieńki?

Po buffie nadal zajebisty.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Dobra to już sam nie wiem

teraz mam tak:

Fiddlesticks vs Lux vs Shaco vs Nocturne

Nocturne mogę opylic za rp bo aktualnie posiadam ale czy mi się to opłaca?

76561197995014005.png

Opublikowano

@Dj. Co do Twojego wcześniejszego pytania, jak dla mnie jednym z minusów tej postaci jest jej wygląd ;/ No co? Brzydki jest i mu mela z gęby leci... jeszcze taka różowa.

#Edit: Kolejne pytanie ^^ Do wbijania killów i szybkiego ogarnięcia, która postać będzie najlepsza?

Blitzcrank (grałem, gdy był w rotacji, w.g mnie świteny) vs Akali vs Twich i najmniej papierkowa ^^

Opublikowano

Siemka, jest promocja na Vladimira, Nocturne i Nidalee, a ja akurat mam tyle RP, żeby kupić jedną z tych postaci. Proszę, podpowiedzcie którą z nich kupić i proszę o uzasadnienie ;d

Najbardziej mi się podoba Nidalee, ale nie wiem czy ją kupić

Ja sobie kupiłem vladka za RP bo noca juz mam a nie będę RP marnował na postacie za 3K ;p

Opublikowano
@Dj. Co do Twojego wcześniejszego pytania, jak dla mnie jednym z minusów tej postaci jest jej wygląd ;/ No co? Brzydki jest i mu mela z gęby leci... jeszcze taka różowa. #Edit: Kolejne pytanie ^^ Do wbijania killów i szybkiego ogarnięcia, która postać będzie najlepsza? Blitzcrank (grałem, gdy był w rotacji, w.g mnie świteny) vs Akali vs Twich i najmniej papierkowa ^^

Każda postać dobra z tych co wymieniłeś, ale jednak prawie w każdej grze spotkasz Twitcha i Akali więc może to być minus że nie zdążysz. Ja radzę Blitzcranka. :]

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...