Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jeszcze moje pytanie co sądzicie o Gangplang ? :>

Gang to dobra postac do nekania na poczatku skilem "Paktujemy?" Ulti moze uderzyc w kazdym miejscu na mape jest to dobre do dobijania (ale nie stealowania perfidnego tylko do dobijania gdy wrog moze uciec)

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gp - jeden z mocniejszych championów w całej stawce. w dobrych rękach robi zuo, wszystko dzięki swoim crytom. jego skill "w" przerywa ulti malzy, naprawde warty polecenia ;d

Opublikowano

Jeżeli wolisz magów nie koniecznie za 3,150 to polecam ci albo Fiddlesticks (ulti wysysanie hp leczenie i strach) lub Morgane (Skill zatrzymujący plama ulti które zabiera hp na początku i na końcu przy czyn zatrzymuje (te ulti powstrzyma np. fiddl swoimi wronami) przeciwnika-ów )

Wręcz to Akali (niewidka op :P ) lub Trynd (pro build i koisz, ulti kozackie :P ) chyba tyle odemnie :

według mnie fiddle jest za trudną postacią na początek lepiej kupić morganę fiddl jest op to prawda ale trzeba umieć nim bardzo dobrze grać.

Opublikowano

Ktore waszym zdaniem "skórki" warto kupic. Chodzi mi o to zeby to nie byla jakas slaba postac typu soraka z fajnym wygladem tylko cos lepszego. Moze byc mag albo wlaczacy w zwarciu

u1lc.png
Opublikowano

@UP

Skórki to decyzja INDYWIDUALNA! To tobie ma się podobać, a nie komuś innemu. I czemu pytasz się w tym temacie. Przypominam nazwę tego tematu: "Jakiego Championa Kupić", a nie "Jaka Skórka Ładna".

@Edit: Poza tym każda postać ma jakąś fajną skórkę, która fajnie wygląda i na obrazku i w grze.

Opublikowano
Uzbierałem 1350 tylko teraz :

Jax, czy Veigar ?

Proszę o plusy i minusy.

Moim zdaniem Veigar,ponieważ ma bardzo mocne combo,jest świetny na mida oraz ma dobrą jungle.

Opublikowano

Moim zdaniem Veigar,ponieważ ma bardzo mocne combo,jest świetny na mida oraz ma dobrą jungle.

Veigar na jungle? WTF? Chyba grajac ponad pół roku w lola musze stwierdzić że nadal nie znam się na tej grze.

Veigar ma dobre combo ale on jest dobry do 1v1

Jax natomiast ma za to o wiele więcej zalet, pierwszą jest dobry passyw, drugą duża szansa na dodge a trzecią stun(massowy) i dash(skok)

Zapomniałem o czwartej - niskie CD ( w późniejszej fazie gry ) a nafeedowany jax moze zrobić całą grę sam...odrobina ogarniecia i miazga.

Jeśli Ci w czymś pomogłem, nie bądź żyła i kliknij Lubię to!

Opublikowano

Wybieraj Pomiędzy Shaco a Udyrem

Shaco jest dość dobry na 1v1 a Udyr do jungli

A Shaco to co, może na linie? Obaj są dobrymi dżunglerami, imo shaco ma fajniejsze ganki.

@2x UP

Wziąłbym Szako, do tego dostanie buffa.

Opublikowano

Kupować Akali czy zbierać na Talona?

akali ma większego nuka i ogólnie jest fajniejsza, chociaż często banowana.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Veigar na jungle? WTF? Chyba grajac ponad pół roku w lola musze stwierdzić że nadal nie znam się na tej grze.

Veigar ma dobre combo ale on jest dobry do 1v1

Jax natomiast ma za to o wiele więcej zalet, pierwszą jest dobry passyw, drugą duża szansa na dodge a trzecią stun(massowy) i dash(skok)

Zapomniałem o czwartej - niskie CD ( w późniejszej fazie gry ) a nafeedowany jax moze zrobić całą grę sam...odrobina ogarniecia i miazga.

Zapraszam

Opublikowano

Miss Fortune vs Caitlyn vs Kg'Maw (chyba dobrze napisalem )

Kto lepszy?

Dla początkujących polecam MF, średnio zaawansowanym Cat, a jak ci idzie dobrze to kup Kog'a.

Opublikowano

fajna postać do 3150, jakaś, która sporo bije i wali z daleka, może być np. pare postaci po 450 po prostu, żeby były fajne mam 8 lvl jakby co, ale potrafie ogarnać każda postać z czasem :)

Nie obrazę się czy mi dasz plus czy minus ale zbieram +. Więc rób co chcesz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...