Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SmuGGler98

A nie biorąc pod uwagę Shaco'a ?

To Nidalee dobra wręcz jak i na odległość. DMG z oszczepu masakryczny. A puma pozwala wygrywać 1 vs 1

Wukong vs Lee Sin vs Graves vs Caitlyn vs Riven

Powiedzcie kogo i dlaczego

Lee Sin. Dlaczego?? Skille razy dwa. Świetny Jungler. Nafeedowany sam wygrywa grę. Nie taki papier z latarnią.

Nidael (jakoś tak) Vs Xin + i -.

Help

http://www.mpcforum....targeta-skilli/

Tak jak do kolegi powyżej.

Opublikowano

@up

Obaj dobrzy. Ale jeśli chcesz siać spustoszenie w TF to doradzam Kennena.

A jeżeli unikać skilli i rzadko wracać na respa to Vlada.

Arcymistrz
Opublikowano

ja powiem tylko tyle że najlepszym ze wszystkich oraz bezsprzecznie wymiatającym champem jest TRYNDAMERE, jego po prostu nie da się pokonać. Gram nim mecz w mecz polecam

Wystarczy że jakiś noobek nie nafeeduje trynda

Albo wykiwać trynda niech straci ulti przychodzi gank i po tryndzie albo kupujesz zbrojke 100 armora ( zapomniałem nazwy) xD

Slow Ex Stun go zmiażdży

Ponawiam pytanie

Dlaczego Twisted Fate

+/-

Opublikowano

Wystarczy że jakiś noobek nie nafeeduje trynda

Albo wykiwać trynda niech straci ulti przychodzi gank i po tryndzie albo kupujesz zbrojke 100 armora ( zapomniałem nazwy) xD

Slow Ex Stun go zmiażdży

Ponawiam pytanie

Dlaczego Twisted Fate

+/-

+Możliwość wyboru AD i AP

+Itemek specjalnie pod niego (boski miecz)

+Czerwona Karta, która spowalnia

+Niebieska Karta dodaje mane

+Żółta karta ogłusza

+Ulti odkrywa każdego na mapie i może teleportować się w danym obsarze.

+Długi zasięg Joker'ów

-Cholerny Papier

-Mały zasięg ulti

Więcej minusów nie mam. Moim zdaniem to wszystko.

Opublikowano

Pomocy!

Dr. Mundo VS Akali

Możesz kupić mundo ale czekaj na jego revorka. Bo będzie po świetach chyba

Opublikowano

Ale po 20 grach może już się znudzić. Zależy czym lubi grać. Brand jest dobrym nukerem na mid, z mana buffem da rade każdemu!

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Anivia, Swain, Karthus, Cassiopeia, Brand, Xerath, Lux - AP MID DO WYBORU DO KOLORU

Cassio lub Xerath. Xerath Duży Rage dzięki skillowi, niezły dmg. Ogłuszenie.

Cassio, potężna trutka. Zajeb*** Haras Stun jako ulti.

Opublikowano

Widzę , że u nas same laiki siedzą na forum ^^.

@up Jaka trutka ? Chłopie, Cassio jest DPS'em ( damage per second ) Jeżeli masz ogarniętą cassio na midzie, praktycznie nic nie jesteś w stanie zrobić, Co najwyżej haras przed 3 levelem, kiedy ma swoje pop**** combo. ( w+q+e+e ). Jedyne co może być dobre na ową cassie, to Xerath, lecz jest jedno ale, jeśli z dodge'uje ci twoje q czy tam e ( nie pamiętam skili na xerze ) to jesteś w dupie.

P.S. Dla początkującego AP Carry, polecam Annie, ewentualnie Morg ( ale to jednak caster, nie ap carry )

Opublikowano

Ahri vs Brand,

nie mogę się wgl zdecydować ;/ Ahri grałem z nią parę razy, ale nigdy nie przeciw i dobrze grała, niezłe combo jej wchodziło. Co wybrać?

wobqx.jpg
Opublikowano

Ahri vs Brand,

nie mogę się wgl zdecydować ;/ Ahri grałem z nią parę razy, ale nigdy nie przeciw i dobrze grała, niezłe combo jej wchodziło. Co wybrać?

Weź Branda. Ahri jest teraz banowana na rankedach i ogólnie bez feeda nic nie zrobisz .

Ponawiam pytanie kto do jungli:

Trundle vs Jarvan IV

Junglerzy na rankedy 1800 ELO. Lee i udyr mi się znudzili

Opublikowano

Jaką postać polecacie ? za 6300 ? Najbardziej interesuje mnie Brand bo ma dobre skille ale nie wiem podpowiedzcie. Chodzi mi bardziej o magów i dystasowych niż takich co z bliska

zbyt duża

Opublikowano

Jaką postać polecacie ? za 6300 ? Najbardziej interesuje mnie Brand bo ma dobre skille ale nie wiem podpowiedzcie. Chodzi mi bardziej o magów i dystasowych niż takich co z bliska

Jak lubisz dystansowce to bierz Xeratha. Ma skill który powiększa mu range w pizdu. Ma stuna z E jeżeli użyjesz potem ulti lub Q. Dobra farma z Q. Cięzko się zbliżyć do niego .

Opublikowano

Jakiego championa kupiuć ? Myślę nad xin zhao, ale kumpel nim gra póki co gram trydnem i master yi. Nie wiem kogo teraz kupić mam 3150 pkt do wydania.

Opublikowano

Jakiego championa kupiuć ? Myślę nad xin zhao, ale kumpel nim gra póki co gram trydnem i master yi. Nie wiem kogo teraz kupić mam 3150 pkt do wydania.

I co że kumpel nim gra? Kup se go to podobna postać do Mastera Yi. Opłaca ci się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...