Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

On ma jakieś minusy? Nie wiem, jak każdy mag ma mało hp. Jego range, damage i combo... mmmmm! Tylko go ogarnąć i już będziesz zamiatał ;)!

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Yorick czy Volibear

Polecam ci Yoricka jest świetny na solo topa. Dobry do team fightów . Pomocne ulti slow z ducha z innego heal . Ma dobrą farmę minionów przy czym trzyma się z daleka od przeciwnika

A cassio vs kennen?

Polecam ci kennego ma energię zamiast many. Spam z Q. Stun dobry system ucieczki . Ulti zarąbiste .

Opublikowano

Rammus vs Udyr vs GP

GP, zajebi*** kryty, obszarowe ulti, heal, movement speed skill. Bardzo dobra postać 1 raz zagrałem i miałem legendę nadaję się do jungli, lane.

Opublikowano

@up

A więc tak. Wybrałeś 2 junglerów. Udyr jest lepszym junglerem, ma więcej hp, stuna i dobre spelle odnawiające życie. Ale na rankedach/draft pickach banowany często*.

Co do xina... nie jest najciekawszą postacią, ale z pewnością pograsz nim dłużej niż Udyrem. Ciekawsza kombinacja spelli. Równie op, lepszy w gankach, mniej hp ale to załatwisz kupując Frozen Malet, Warmog etc. On też się healuje co 3 atak. To też pomaga w jungli! + u udyra walczysz praktycznie 3 spellami bo 4 jest bezużyteczny.

mile widziane + < 3

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Jaki najlepszy Champion na dmg i hp??? Proszę o odp (taki, który szybko zabija nawet bez feedów)

Xin zhao, Udyr, Sion

Opublikowano

@2up

Jak ja nie lubie takich idiotycznych pytań... To teraz ja, jaki champion jest najlepszy co ma fajne ulti, szybko zabija ma dużo hp, dużo armoru, może wbić spokojnie 1vs5 i nie tracąc przy tym nawet 1/3 hp, jego pasyw to nasranie trupowi na głowe, i w ogóle zajebisty żeby był... -_-'

Opublikowano

Jaki champion walczący z dystansu za 6300? Zastanawiam się nad Ahri, albo Kennenem

Ahh kennen :)

Kennen to czysta niszczarka :)

Ja w 10 minucie z Q cisne po 500 hp .

Oprócz tego escape system , pro ulti . Kennen pro .

Ahri nie grałem i się nie wypowiadam .

Opublikowano

Gangplank vs Vayne plusy i minusy proszę :)

Gp - Q slow + cryt

W- heal

E-Ulepszenie jakieś chyba

R - Ulti zasięgowe , dobre do ganków itd .

Vayn - Zbytnio się nie znam , ale jedzie się nią pod crita .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...