Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Riven vs Udyr vs Olaf czy może ktoś inny?

Riven nie grałem ale ogar leci dobrze

Udyr nice jungla

Olaf ... nie wiem xD

Ale polecam ci Udyra xD

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poszukuje jakiegoś koksa co wszystko zje bez problemu kasa nie problem lepiej by był na zwykły atak nie magiczny

odpowiadać na pm

reflink w sygnie

Opublikowano

@UP

Trynd, Master Yi

Witam.

Uzbierałem sobie 6300 i postanowiłem kupić postać AP.

Zastanawiam się nad Kennenem i Swainem.

Kogo polecacie? (Brand odpada,mam go ;) )

Który z wymienionych jest lepszy i dlaczego?

Z góry dzięki.

Za rzetelną pomoc daje Lubię to. :)

Swainem nie grałem, ale podam Ci kilka zalet Kennena:

• Łatwa ucieczka (biegniemy i co chwilę rzucamy shurikena. przeciwnik dostaje stuna i zostaje w tyle)
  • Łatwe dobijanie, ze stunem nikt nam nie ucieknie :)
  • Stuny co chwilę
  • Można spamować skillami
  • Dobry w TF, wszystkim ponakłada stuna i nic nie podziałają
  • Strzelanie bez konieczności wskazania celu (można strzelać przez ściany, sprawdzać krzaki)

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Siema, zwróciłem kilka postaci i aktualnie mam 9k IP

i nie mam pojęcia co mógłbym kupić, macie jakieś koncepcje ?

dobrze mi sie grało Xinem albo Teemo, coś czym można łatwo i szybko zabić :P

graphic.png

Opublikowano

@Jezusx3

Skoro dobrze ci się grało Xinem to Jaxem jeszcze będzie lepiej. Lecz jest mały problem. Riot zapowiedział usunięcie uników i nie wiadomo co się stanie z Jaxem a u niego uniki są niezbędnę (ze względu na skill E) więc pomyślał bym nad Tryndem albo Talonem.

Jeżeli chodzi ci coś ala Teemo to.... jak chcesz samego teemo kup, on jest głownie AP. Chyba że lubisz kogoś bić z dystansu poprostu to Ashe wystarczy.

76561197995014005.png

Opublikowano

@Jezusx3

Skoro dobrze ci się grało Xinem to Jaxem jeszcze będzie lepiej. Lecz jest mały problem. Riot zapowiedział usunięcie uników i nie wiadomo co się stanie z Jaxem a u niego uniki są niezbędnę (ze względu na skill E) więc pomyślał bym nad Tryndem albo Talonem.

Jeżeli chodzi ci coś ala Teemo to.... jak chcesz samego teemo kup, on jest głownie AP. Chyba że lubisz kogoś bić z dystansu poprostu to Ashe wystarczy.

Wszystkie z wyżej wymienionych posiadam :P

Talonem nie lubie grać a Trynda kupie jako drugą postać do tej za 6300...

co możecie mi powiedzieć o Caitlyn i Vladimirze ?

graphic.png

Opublikowano

Siema, zwróciłem kilka postaci i aktualnie mam 9k IP

i nie mam pojęcia co mógłbym kupić, macie jakieś koncepcje ?

dobrze mi sie grało Xinem albo Teemo, coś czym można łatwo i szybko zabić :P

Le blanc! Wspaniała postać dla cb:) Combo i bb:)

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

@up Fizz!

Riven mi jakoś nie przypadła do gustu. Zbytnio useless była, nie wiem jak teraz.

Fizz za to potrafi dokopać :) Pozdro

and 2

Corki!!!! wg. mnie postac ciekawsza;)

9uIymOb.png

W razie pytań PW.

Opublikowano

Wukong vs Ezreal vs Malzahar vs Doradzcie cos poprosze + i - postaci dzięki :)

Opublikowano

Wiec tak jeszcze troche i będe miał 6,3k i teraz chce kupić postać z dobrym dmg coś podobnego Xin Zhao.

Tak jak surki mówi Irelia to dobry pick natomiast... Przemyśl Lee sina/Nocturna! Lee Sin odkąd jungle pogorszyli wg. mnie nie opłacalnym junglerem jest, więc sobie dzisiaj myślę: a skocze na linie. Dobra staty 12:2, myśle pewnie noob team enemy. 2 walka z kumplem na linii, na starcie wycarrowalem całą linie! Co prawda potem kochany ROSYJSKI ryze i alistar nafeedowali, że staty popsułem, lecz przez jakiś okres miałem np. 4:2. albo 6:2 :)

Z kolei Nocturne, po tym updacie będzie naprawdę mocnym pickiem do jungli! Wbijamy 6 generalnie w szybkim tempie no i miotamy "jak szatan", co akurat do koszmaru pasuje;>

Irelia to taki anty carry, który przy pomocy atmoga i trinity zmiata mape:)

Wukong vs Ezreal vs Malzahar vs Doradzcie cos poprosze + i - postaci dzięki :)

Wukong- Fajna małpeczka generalnie ;) ma dobry dmg, escape mechanizm jakiś tam jest. Ulti konkretne;> POLECAM

Ezreal! Tak to ta postac która po wyjściu od minionów zerżnie cie jak drwal drewno! Równie dobry pick.

Malzahar- Chyba najnudniejszy. Jaka jest przyjemnośc z zultowania kolesia w plamce i zabicia? Wg. mnie nikła....

Ew. Lee sin/Nocturne/Kennen ;) Wszystkie postacie opisywałem w poprzednich postach, poszperaj w profilu może znajdziesz. Licze na lubka;)

9uIymOb.png

W razie pytań PW.

Opublikowano

Tak jak surki mówi Irelia to dobry pick natomiast... Przemyśl Lee sina/Nocturna! Lee Sin odkąd jungle pogorszyli wg. mnie nie opłacalnym junglerem jest, więc sobie dzisiaj myślę: a skocze na linie. Dobra staty 12:2, myśle pewnie noob team enemy. 2 walka z kumplem na linii, na starcie wycarrowalem całą linie! Co prawda potem kochany ROSYJSKI ryze i alistar nafeedowali, że staty popsułem, lecz przez jakiś okres miałem np. 4:2. albo 6:2 :)

Z kolei Nocturne, po tym updacie będzie naprawdę mocnym pickiem do jungli! Wbijamy 6 generalnie w szybkim tempie no i miotamy "jak szatan", co akurat do koszmaru pasuje;>

Irelia to taki anty carry, który przy pomocy atmoga i trinity zmiata mape:)

Wukong- Fajna małpeczka generalnie ;) ma dobry dmg, escape mechanizm jakiś tam jest. Ulti konkretne;> POLECAM

Ezreal! Tak to ta postac która po wyjściu od minionów zerżnie cie jak drwal drewno! Równie dobry pick.

Malzahar- Chyba najnudniejszy. Jaka jest przyjemnośc z zultowania kolesia w plamce i zabicia? Wg. mnie nikła....

Ew. Lee sin/Nocturne/Kennen ;) Wszystkie postacie opisywałem w poprzednich postach, poszperaj w profilu może znajdziesz. Licze na lubka;)

A którą ty byś wybrał z tych postaci ? taka łatwa, ale żeby się też nie znudzila :D

Opublikowano

A którą ty byś wybrał z tych postaci ? taka łatwa, ale żeby się też nie znudzila :D

Wziąłbym Ezreala :) Ew. Wukong

Chyba że z tych co ci podałem to Lee sin !:D

9uIymOb.png

W razie pytań PW.

Opublikowano

anivia vs karthus

Dwa mocne ap picki, lecz bardziej przydadzą się do teamu. Anivią sobie nie pofragujesz, ale za to ma bardzo przydatny murek, ulti i stuna. Karthusem troche bardziej pofragujesz, ale też niezły ma slow w ścianie.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

A ja zastanawiam się nad postaciami typu 3k, posiadam obecnie 4k PZ....

LeBlanc vs Lux vs Nidalee

Chodzi mi o dobre fragi, i trochę pomocna dla teamu ^^ A i czy zbierać na Brand'a za 6 ?

wobqx.jpg
Opublikowano

A ja zastanawiam się nad postaciami typu 3k, posiadam obecnie 4k PZ....

LeBlanc vs Lux vs Nidalee

Chodzi mi o dobre fragi, i trochę pomocna dla teamu ^^ A i czy zbierać na Brand'a za 6 ?

Najbardziej skuteczna w zabijaniu: LeBlanc

Najbardziej pomocna teamowi i dobra w zabijaniu: Nidalee

I do dobitki: Lux;)

Chyba wziąłbym le blanc;)

9uIymOb.png

W razie pytań PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...