Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie wlaczam HSa odpala sie silk potem wlaczam ibota wlacza loadera i zanim zdaze co kolwiek na nim zobaczyc to znika a jak szybko nacisne launch to niby silk sie laduje a potem tez znika i nie rozumiem wlasnie dlaczego jak ktos wie to prosze o odpowiedz

sciagnalem nowego loadera loader sie nie wylacza ale silk za to nadal znika

Opublikowano

mam pytanie wlaczam HSa odpala sie silk potem wlaczam ibota wlacza loadera i zanim zdaze co kolwiek na nim zobaczyc to znika a jak szybko nacisne launch to niby silk sie laduje a potem tez znika i nie rozumiem wlasnie dlaczego jak ktos wie to prosze o odpowiedz

sciagnalem nowego loadera loader sie nie wylacza ale silk za to nadal znika

Nie używaj nowego loadera, a starego (5)

Opublikowano

Powiedz jak laodera zaznacasz........

To samo co wszyscy : Wszystko git po chwili dc jak sie zaloguje.

Probowalem na Edx loader 5, edx loader 5d, edx loader 6 . Zaznaczone mam : Multiclient, Zoom Hack , NOP Hs , Redirect Gataway Server i Patch Seed . Jezeli Ktokolowiek juz rozwiazal ten problem to prosze o odpowiedz .

Opublikowano

u mnie jest to samo czasami zanim zdążę nacisnąć launch loader znika jak sie silk włączy i jak wejdę na postać to po chwili sam się wyłącza !

Opublikowano

i co?

rozwiązał może ktoś już problem ze znikającym loaderem?

u mnie jest to samo, mam wszystko dobrze zaznaczone, hs się pięknie odpala, a gdy uruchamiam loadera to po chwili znika ;/

Proszę o pomoc. :)

Opublikowano

po naciśnięciu "Launch!" w loaderze nie włącza się client...mam takie ustawienia w loaderze: Patch Seed, Redirect Getawey Server, Muliclient, Zoom Hack...próbowałem odznaczać Zoom Hack ale dalej nic się nie dzieje...

Wersje bota mam najnowszą...a loader edx 5d

Opublikowano

Mam Pytanko mam luncher skonfigurowany chodź wywala go po 3 sekundach ale zdążę odpalić silka gra się odpala i dostaje DC czasem uda mi się bota odpalić i chodzi na nim 14 sekund i DC luncher w wersji 5.0

Opublikowano

Mam Pytanko mam luncher skonfigurowany chodź wywala go po 3 sekundach ale zdążę odpalić silka gra się odpala i dostaje DC czasem uda mi się bota odpalić i chodzi na nim 14 sekund i DC luncher w wersji 5.0

mam tak samo doszedłem do wniosku żę MUSI to być problem z HS`em

w ibocie wyskakuje mi komunikat "HS server is busy or down!"

mam HS 2.1 (na forum znalazłem tylko wersję1.0 ale jest z wirami ;F) i też nie działa.

jeśli ktoś ma HSa 2.0 będe wdzięczny za link :)

Opublikowano

Jeśli któryś z kolegów ma HSa 1.0 lub 2.0 lub inny działający

będe wdzięczny za link :)

mam 2.1 ale po chwili od zalogowania mam dc a w ibocie wyskakuje mi komunikat "HS server is busy or down!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...