Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. A mianowicie gdy odpalam 1. silka przez HS to otwiera mi się tylko okienko Silkroad Guard i zaczyna się ładowanie które stale stoi w miejscu. Silk wgl się nie włącza - co robię źle? Co powinienem zrobić?

Problem naprawiony, w sumie sam się naprawił. Aczkolwiek mam kolejny - włączam 1. silka przez HS'a wszystko pięknie, włączam loadera, bota - drugiego silka i loguje się lecz po 3-5minutach DC - zawsze! Próbowałem pięć razy, ciągle to samo i praktycznie w tym samym czasie. To może moja wina? W loaderze zaznaczam MC, Patch Seed'a, NOP HS'a i Redirect Gateway Serwer na portach 16000. Jakieś rady?

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem taki jaki miał qeruss.. włączam HS (mam 1.0), klikam launch sro.. zaczyna ladowac i staje w miejscu.. Drugi problem- ktos zalecal sciagnac iBota 1.1.8.. na tej wersji wywala mi Critical errora. Jakby ktoś mógł pomóc mi rozwiazac te problemy bylbym bardzo wdzięczny. Załączam screen ustawien launchera jakby był do czegos potrzebny...

post-445743-0-91574700-1322170099.jpg

Opublikowano

ja mam taki problem mam zaznaczone tak jak ten ugury tylko bez nop hackshield (isro/ksro)

i jak włoncze to od 3/5min dc dostaje a z hackshield to wogule sie silkroad niewłancza hackshield sie włonczy a loader juz nie

Opublikowano

Nie wiem jak mam inaczej opisać problem z HS-em.. Wlaczam HS-a, launch SRO, pojawia sie pasek w prawym dolnym rogu jak przy wlaczaniu silka i dalej nic sie nie dzieje. O ile mi wiadomo powinien sie uruchomic silk i odblokowac przyciski Hide/Show sro i Hide HS server... daje kolejnego screena w momencie na ktorym sie zatrzymuje

Problem nieważny. Zacząłem korzystać z innego bota

post-445743-0-03786900-1322241709.jpg

Opublikowano

ja mam taki problem na inne chary wejde a na tego co che wejsc nie po zalogowaniu na posac wyskakuje mi jakis błąd i na samym dole pisze zebym albo wysłał albo zamknij wziołem wyslij zobaczymy co bedze

prosze o poprawną odpowiedz z góry dzięki

Opublikowano

poustawialem wszystko jak w tutku, hack shield wlaczony, w loaderze poustawiane i wlaczam gierke z niego, ale albo dostane dc po kilku minutach albo mnie kompletnie wywala a w bocie nic nie pisze, co to moze byc ? widze, ze ten problem neka prawie kazdego

Opublikowano

podpisuję się. Też mam problem z DC po 1-2 minutach gry. Wyłącza mi się w ogóle client silkroada lecz sro z HS dalej działa. Oczywiście wszystko robie jak jest napisane.

Opublikowano

Mam inny problem. Mianowicie na win 7 pobrałem wszystkie pliki, wykonałem co trzeba było i zpatchowałem przez MediaPatchera, natomiast gdy odpalam HS'a i daje Launch Sro to nic się nie dzieje. Dosłownie nic. Klikam ten przycisk i nic isę nie wyświetla, podobnie po cliencie ani widu ani słychu. Jakieś rady?

Opublikowano

Witam, mam mały problem z częstym DC. Używam hs'a 1.0, tak samo dzieje się z wersją 2.1. Dc za każdym razem dostaję, gdy jestem na CL. Zależy mi bardzo na tym trybie, więc jakby ktoś mógł mi powiedzieć, co źle robię, to byłbym bardzo wdzięczny.Podam cała procedurę, co robię: włączam plik hackshield.exe, nastepnie naciskam na button z hs'a "Start SRO". Gdy już się włączy, to loguje się przez ibota w CL. Pochodzi z minutę i obrywa kopa. Loader mi nie jest potrzebny, ale z góry powiem, że mam wersję "D" z paczki agbota. Nie mam już siły do tego, więc tutaj napisałem. Z góry dziękuję.

@EDIT: Wpadłem na pewną sugestię co do mojego DC. Wcześniej w HS miałem IP: 192.168.1.100, teraz mam 192.168.56.1

http://imageshack.us/photo/my-images/831/49920596.jpg/ Jest to dość dziwne ze względu na to, że teoretycznie nie powinno się nic zmienić. Dodam także, ze na drugim komputerze mam właśnie IP 192.168.1.100. Przed tą zmianą wszystko było dobrze. Szczerze mówiąc nie wiem jak cofnąć tą zmianę.

Opublikowano

Po 1 czemu jak wlaczam PHMediaPatcher to pisze ze program przestal dzialac >???<< :((:( 8S

PO 2 mam window 7 i wlaczam ibot necessities win 7 (wyskakuje problemy z plikami DLL) >>????? :ninja:

Opublikowano

Po 1 czemu jak wlaczam PHMediaPatcher to pisze ze program przestal dzialac >???<< :((:( 8S

PO 2 mam window 7 i wlaczam ibot necessities win 7 (wyskakuje problemy z plikami DLL) >>????? :ninja:

a libraries zainstalowane ?

Opublikowano

ja mam taki problem włanczam wszysztko oprucz nop hackshield w loaderze i sie niewłonczy silk a ja zaznacze nop hack to sie włonczy ale dc a hack shield mi sie włancza

a na clt ibot nie bije niewiem czego zabije 1 potworka i nie bije

Opublikowano

spoko

Bez spamu proszę...

ODPALIŁEM JAKO ADMINISTRATOR I DALEM ZGODNOSCI ALE TO SAMO SIĘ DZIEJE CZEMU ????

Figo, tez bez spamu... Zainstaluj sobie microsoft visual c++, może to Ci coś pomoże..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...