Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LoL ... Powie mi ktos dlaczego tak sie dzieje ? Po koleji . Patch , HS , Ibot , Loader ( tak zostaje uruchomione ) Wszystko ładnie chodzi ale jak NIGDY do tad nie miałem takiego problemu , mianowicie po odpaleniu przez loadera ( nowego *6*) clienta ktory łączy sie już z botem , loguje sie wybieram postac . Postać zaczyna sie ladowac a ibot znika , wyłącza sie , niema go poprostu . Jakby jakis error . Co dziwniejsze , jeszcze DZISIAJ działało mi wszystko poprawnie robiąc tak jak pisze powyżej . Ktoś znalazłby przyczyne nagłego wylączania sie ibota?

dodatek* wszystkie opcje poprawnie zaznaczone , hs poprawnie działa( nie wyskakuje nawet dc w cliencie od hs'a) , zaaktualizowalem ibot , loader . Wypakowywalem na nowo i tp.

Prosze o pomoc ; /

Ponownie prosze o jakies rady , pomoc.

Pomogłem ? Stawiasz + albo browar :) Wybieraj :>

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

Taki ch*j w pół sie zginam.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten loader wylącza sie 3 sek po wlączeniu . Tak sie dzieje po tej inspie .

A tu loader nie ma nic do rzeczy , nawet przez cl'a jak wlaczam to sie zamyka ibot czy tam wylacza .

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

Opublikowano

Nie . Nic nie wyskakuje poprostu sam znika i tyle . Koniec ...... dodali na stronie wersje b tez sciagnalem ale na niej to samo . Reinstall silka nie pomogl . ;p

Nie mam pomysłow juz .... to jest problem z ibotem jakis . Bo na samym cl'u tez sie wylacza.

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

Opublikowano

Dobra odkryłem jedną pewnie istotną rzecz. Ibot wylacza mi sie tylko przy ladowaniu na jednym koncie . Sprawdzilem na innym koncie gdzie jest 1 lvl . Normalnie odpalil i dziala TERAZ . Gdy probuje odpalic tamte konto nie idzie , ibot wylacza sie odrazu po wyrabniu postaci .

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

Opublikowano

Hmmmm , to chyba nie od tegoo . Na 2 koncie to samo mam . Ale , tak mysle na obydwoch kontach na ktorych dostaje tego crasha ibota są 4 postacie do wybrania . Ale to chyba nie istotne . Sprobuje odlozyc all do storage .

Ahh , poprawka . To zależy tylko od postaci . Na tym samym koncie normalnie odpalaja inne 3 postacie . Tylko moja najwazniejsza 1 crashuje ibota.

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

Opublikowano

Kurr, mega + . Okazało sie , ze powodem crasha ibota byl eventowy Grab Pet ..........

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

Opublikowano

Zonexir wiem dlaczego masz problem, dostajesz dc dlatego, że w storage masz job itemy (te za tickety) musisz się ich pozbyć póki Mr. Ibot jak go na ibotforfun.blogspot.com go nazywamy nie naprawi tego

DLA WSZYSTKICH KTÓRZY MAJĄ PROBLEM 34A1, musicie ściągnąć job itemy z chara i wrzucić na jakiegoś noob postać na której nie gracie do czasu nowego update, job itemy które macie w storage też na niego wrzućcie to przez nie macie crash gdy otwieracie storage

Opublikowano

a ja mam problem zrobiłem wszystko jak powyżej skopiowałem odpaliłem i jak włączam ibot pokazuje mi się okienko ze jest płatny wybrać tak i zapłacić nie i nie działa albo anuluj potem odpalam edxSilkroadLoader5 zaznaczam wszystko i pokazuje mi się error jakieś dziwne znaki i w (9) wyłączyłem w procesach sh.exe

Opublikowano

Zonexir wiem dlaczego masz problem, dostajesz dc dlatego, że w storage masz job itemy (te za tickety) musisz się ich pozbyć póki Mr. Ibot jak go na ibotforfun.blogspot.com go nazywamy nie naprawi tego

DLA WSZYSTKICH KTÓRZY MAJĄ PROBLEM 34A1, musicie ściągnąć job itemy z chara i wrzucić na jakiegoś noob postać na której nie gracie do czasu nowego update, job itemy które macie w storage też na niego wrzućcie to przez nie macie crash gdy otwieracie storage

Job itemy nie powodowały crasha.. mam je dalej w Store i all działa, jakiś inny przedmiot wywoływał crash. Ale to też godna uwaga by ludzie o tym pamiętali.

W moim wypadku był to jakiś item weapon/shield/protector/accesories. Gdy all niepotrzebne sprzedałem to nie mam DC :)

Opublikowano

witam. Otóż zrobiłem wszystko co było w tym temacie napisane,mam dobrze ustawionego loadera i usunąłem eventowe itemy z storage i inventory jednak po 1-2minutach postać dostaje dc;/ ktoś wie w czym może być problem?

Opublikowano

loadera mam dobrze ustawionego mam zaznaczone patch seed multiclient NOP hackshield i redicted gateway server 16000. wydaje mi sie ze moze mam problem z hackshieldem.. mozesz mi wysłać linka do sprawnej jego wersji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...