Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wiem co to znaczy , ale w moim przypadku "inspekcja" trwa juz ze 2 tyg a to nie jest mozliwe -.- mam juz tak od dluzszego czasu i nic nie moge zrobic

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobiłem wszystko jak trzeba i co 10 min tak mi dc wyskoczy czy jest na to jakieś realne wytłumaczenie?

ps. dziala clientas?jak tak to w jakiej zakladce jest bo go nie widze

Opublikowano

A ja mam taki problem ze kiedy dochodzę już do odpalania ibota ze skrótu wyskakuje mi taki komunikat : Component " MSWINSCK.OCX" or one of its dependencies not correctly registered :a file is missing or invalid . Prosze o porade co z tym zrobic....

Opublikowano

Siemanko - podczas używania Ibota gra po pewnym czasie - wyłącza się, coś jakby crash? Czy może być to przez antywirusa? Otóż hackshield jak wiemy ma jakiegoś tam wirusa, tak. Po prostu używam raz dłużej raz krócej i wywala, żadne DC.

Opublikowano

mam taki sam problem jak wyżej

tylko ze jak odpale 1 postc to nie ma dc ani crash ale jak odplę 2 dwie to nie ma dc ale jest crash co jest

Opublikowano

sprawdzałem przed chwilą, i u mnie to nie działą ;/ . Może coś źle zrobiłem, lecz dokładnie tak jak piszecie @up.

Opublikowano

wlasciwosci ibot.exe -> element docelowy i na koncu dopisujesz ls:6 zamiast ls:5

U mnie jest tylko Ibot.dll a nie mam i bot.exe

Nie wiem o co chodzi ;/

Opublikowano

wszystko ładnie pieknie aż tu nagle jeb taki bład -.- ( mam aktualnego wmp...)

35n5y13.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Hej Mam Problem w związku z odpaleniem ibota,czytałem już tyle na forum i nic,SLuchajcie odpalam media patchuje zamykam,odpalam hsa odpali mi sie Silkroad ale go nie uzywam,nastepnie odpalam ibota i tu wlasnie nastaje problem,Gdy po ibocie odpalam Loadera on sie automatycznie zamykam i wyskakuje jakis blad,HACK SHIELD ERROR 01{Unable to run Silkroad with following program. (00010501) [(null)] .Closing Silkroad client,Prosze o Szybka POMOC

Opublikowano

Też miałem błąd " A~LÓ''CĆD(9)" ale zmieniłem port z 19000 na 16000 (tak jak podpowiadał ibot), do tego uruchamiam ibota przed edxloaderem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...