Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki sam problem dodaje screena z ustawieniami loadera a i dodam jeszcze ze robiłem wszystko dokladnie tak jak jest na pierwsszej stro tylko walsnie ze jak dochodze do loadera to wlaczam go i si eodrazu wylacza a jak robie to bez silka ktory jest wlaczony z hs to wlasnie wywali mi taki blad

beztytuuvq.png

Uploaded with ImageShack.us

Upewnij się, że masz poprawny port wpisany. Mi wyskakiwał identyczny błąd przy źle wpisanym porcie.

@EIDT: Pomyliłem posty. Miałem na myśli ten problem :

Mam taki błąD jak odpalam loadera `LO ``CĆD(9) nie wiem co jest pomocy proszę wie ktos o co chodzi czy nie ??????????????????

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam mam mianowicie problem z DC

zrobiłem wszystko jak w poradniku, ale

podczas włączania Loadera i i-bot'a bo już zrobiłem hackshielda i tego silkroad'a na którego nie można się zalogować

to loader włącza się i znika a jak już uda mi się zalogować to loader znowu znika i dostaje DC. po 3-5 minutach..

Opublikowano

10zpg1h.jpg

mam tylko problem z tym że loader się wyłącza i dostaje DC po 3-5min

wszystko zrobiłem według poradnika bo działa tylko to DC i loader ;//

Opublikowano

ehhh u mnie znów to samo czyli klikam media patcher klikam custom patch ok i zamykam to potem hs i lanch sro i nic dupa proces znów dochodzi do 15 000 i się sro zamyka samo :/ pliss pomocy bo nie czaje co się dzieje ehh nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale mam laptopa sbot chodził tu wyśmienicie ale ibot wcale 1 raz go na laptopie odpalam proszę o pomoc

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

Witajcie :)

Mam problem z ogolnym odpaleniem ibota.

Zrobilem wszystko tak jak trzeba pokolei wedlug poradnika + mialem problemy z plikami .ocx ale znalazlem topic gdzie wszystko bylo wytlumaczone co zrobic i jak i jest ok.

W kazdym badz razie problem chyba zaczyna sie juz od hackshilda gdyz po uruchomieniu go klikam na lunch sro. Pokazuje mi sie gameguard i koniec echo. Nie wlacza mi sie zaden klient a z tego co czytam to powinien sie wlaczyc. W procesach w ogole go nie ma. Mysle sobie ze moze tak ma byc akurat to ide dalej. Odpalam ibota oraz lunchera. W luncherze robie tak jak ma byc zasnaczam te opcja ustawiam port daje lunch i tez echo, ale sadze ze to moze byc spowodowane tym ze w hackshild nie uruchomil sie ten silk.

Jezeli da sie to jakos wyjasnic i naprawic by bylo ok z gory wielkie dzieki :)

P.S Szczesliwego nowego roku :)

Opublikowano

Windman9891 ma to samo co ja:( też nie mogę odpalić do tego vindictus mi przestał chodzić:/ inna gierka :) też ma hs

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

Hackshield musi zostac odpalony, bez tego nic sie nie odpali.

Spatchowales ph media patcherem? przelaczylesna custom i dales patch?

Ehmm chyba nie potrafie czytac ze zrozumieniem....fakt nie dalem na custom a zostawilem na default. Teraz daje custom robie patch i....wyskakuje mi blad z windowsa i pyta sie czy wyslac raport....

P.S Sry czasem popelniam bledy jak np niedokladne czytanie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...