Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema mam proble zrobilem, wszystko jak bylo w instrukcji z odpaleniem bota , wlaczam hs server wszystko elegancko chowam clienta i hs'a odpalam bota puzniej loadera wlacza sie gra i po chwili wlacza sie taki blad .......................failed to load control "Windows media player" from wmp.dll. Your version of wmp.dll may be outdated .Make sure you are using the version of control that was provided with your application........................... i na koncu "DC" prosze o pomoc ....z gory dzieki.... :/

Opublikowano

Witam! W związku ze strasznym spamem zarówno na privie jak i na forum postanowiłem zrobić tuta jak odpalić ibota.

Od razu przechodze do rzeczy:

1. Na początku ściągamy potrzebne rzeczy, czyli bota hsa i media patchera. HS+Media Patcher, Loader bota ściagamy z ibotforfun.blogspot.com WAŻNE! Pierw pobieramy wersje bez zadnych literek tj. b ) c) d) itd. Potem dopiero poieramy dodatki

2. Teraz wypakowujemy to wszystko do folderu z Silkiem

3. Odpalamy Media Patchera przłaczamy na custom i klikamy PATCH następnie OK i mozemy zamknac program.

4. Teraz wlaczamy Hackshielda

I Error :/ wtf ?

Opublikowano

Witam, mam taki mały problem. Mianowicie robie tak jak na 1stronie tematu wszystko. nastepnie odpalam Hs i sro--> minimalizuje i daje niski priorytet. I teraz odpalam loadera i nie wiem po 10sekundach sam wychodzi do windowsa.. nie wiem gdzie problem tkwi, prosze o szybką odpowiedz.

Dodam że be HS loader odpala normalnie Sro.

Opublikowano

Witam

Ja także mam problem a mianowicie chodzi o to że.. Bot działa wszystko chodzi ale mniej więcej jak zabije "bot" 100mobow to dostaje DC. Jest jakis sposób by tego uniknąć?? w Loaderze mam zaznaczone: Ridect Gat, Patch Seed,Multiclient,NoP HS i port oczywiscie 16000.Jak by ktos obeznany mógł sie wypowiedzieć jak mi pomóc :D

Opublikowano

Ja dostaje non stop czy resety robie czy reinstalle , czy od nowa wgrywam wszystkie pliki do ibota , zawsze mi NetError . DC przy tym malym okienku jak sie silk laduje ;/ jakies pomysły ? Mam nowa wersje Ibota czyli z wczoraj . Nowy loader nie wyszedł ? *uzywam edxSilkroadLoader6 *

Pomogłem ? Stawiasz + albo browar :) Wybieraj :>

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

Taki ch*j w pół sie zginam.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

Opublikowano

Zobacz co będzie się działo jak będziesz się logował bez loadera czyli przez bota. W drugiej zakładce zaznaczasz Use Clientless i dajesz konekt dalej już chyba powinieneś wiedzieć? Ja za to mam taki problem że wcześniej nie wdział nicka postaci a teraz po odpaleniu, kiedy się rusze jest error i DC

Opublikowano

Przez Cl'a dziala normalnie ;)) To juz wczesniej odkrylm . Ale potrzebuje normalnie odpalac przez loadera .. ;/

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

Opublikowano

@Bo na HSie sie nie logujesz . Tylko wlaczasz i okienko ukrywasz . Wtedy loadera odpalasz z botem

Zadnych pomyslow na problem z NetError ?

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

Opublikowano

Nie wierze , jak to mozliwe .Że wszystkim dziala a mi ten NetError wyskakuje ? o.O działalo mi jakis czas , potem zaczela sie ta wixa i nic z tym nie moge zrobic .

*=.=* lol , po napisaniu tego posta udalo mi sie wlaczyc ^_^

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

Opublikowano

co jest gdy odpalam bota wszystko ok do chodzę do hack shielda i dupa nie odpala prawidłowo dokładnie ładuje się ten obrazek w prawym dolnym rogu znika i nic się dalej nie dzieje a proces dochodzi do 15 000 i zamyka sro czemu tak się dzieje??

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

Mam taki błąD jak odpalam loadera `LO ``CĆD(9) nie wiem co jest pomocy proszę wie ktos o co chodzi czy nie ??????????????????

mam taki sam problem dodaje screena z ustawieniami loadera a i dodam jeszcze ze robiłem wszystko dokladnie tak jak jest na pierwsszej stro tylko walsnie ze jak dochodze do loadera to wlaczam go i si eodrazu wylacza a jak robie to bez silka ktory jest wlaczony z hs to wlasnie wywali mi taki blad

beztytuuvq.png

Uploaded with ImageShack.us

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...