Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi nie wczytuje nazwy postaci :) Reszta chodzi cacy ale po 5 min dc. Ktoś wie dlaczego?

Trud innych powinno wynagradzać się "Lubię to". Nie boli, nie kosztuje a daje satysfakcje.

Opublikowano

Witam widzę ze są problemy z odpaleniem nowego i bota spróbuje pomoc od początku :)

Na sam początek pobieramy nowego już ibota ze strony głównej oraz loadera6

Ibot:

Link: http://ibotforfun.blogspot.com/

Loader6:

Link: http://www.multiupload.com/QMISVFIK7S

Teraz Wypakowujemy ibota do folderu ze silkiem, i tak samo loadera. Oczywiscie musimy miec HackShielda, który pasuje ze starego loadera! Jak już mamy wszystko powypakowywane w loaderze zaznaczamy:

1. Nop Hackshield (isro/ksro)

2. Multiclient

3. Redirect Gateway Server: 127.0.0.1

4.patch seed

Następnie odpalamy hackshielda (można kliknąć Hide) aby nie obciążał tak naszego komputera. No i nastepnie Loadera i Ibota :)

Powinno wszystko teraz cykać w razie problemów prosze pisać :)!

Pozdrawiam Mordoklejka!

Opublikowano

Nie mogę zrobić ss bo za szybko się to dzieje, ale odpalam tak jak ty mówisz, gdy ruszę się charem to po kliknięciu na okienko bota Pojawia się Run Time error

Opublikowano

Witam. Mam problem mianowicie odpalam hackshielda i właczam silka,coś jest nie tak bo postać się loguje czym nie mogę uruchomić loadera. Czy ktoś moze mi pomóc?

Opublikowano

robię tak: włączam hackshielda (mam wersję 2.1) i loadera 6. Daję launch i wyświetla się error jakieś dziwne litery i (9) na końcu

Opublikowano

Może ktoś się pokusi o pomoc :

czesc, mam problem nie mam możlwiości wyboru broni w moim ibocie... przy logowaniu pokazuje mi 4 błędy -

1-object_group 3018

2-htd-overflow 3018

3-chardata type mismatch 34A6

4-htd-overflow 34A6

Pomozecie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...