Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie nie,mam wszystko zaznaczone. I przed updatem uruchamiałem hackshielda i silka potem drugiego przez loadera i wszystko działało a teraz taki problem..

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok robię to. I właczam hackshielda i mam na nim sie nie logowac,tylko włączyć silka?

wydaje mi się że problem jest z hackshieldem bo jak go włacze i odpale silka to on nie powinien się logować a tak się dzieje..

Opublikowano

przeczytałem go i tylko pytam czy z wlaczonym hackshieldem da sie logowac czy nie? Bo wydaje mi sie ze nie powinno a mi sie loguje i pewnie przez to jest blad podczas odpalania loadera..

Opublikowano

wszystko ustawiłem i włacza sie silk z loadera lecz po paru minutach dc. sprawdzałem i wszystko jest dobrze w ustawieniach loadera.. prosze o pomoc.

Opublikowano

mój problem po głębszej analizie wygląda następująco: bot nie tworzy configów do Mojej postaci która jest gdzieś wyżej, może stronę wcześniej. jestem pewien, że to powoduje error bota po wykonaniu jakiegokolwiek ruchu. co ciekawe po wejściu na inny char na tym samym koncie i na char na innym koncie bot tworzy configi i wszystko działa.

Uwaga

nie pomógł

reinstall bota i silka

zrzuciłem configi z innego kompa(uprzedzam pytanie dlaczego na nim nie pogram -> nie jest mój)

nie miałem configów tego chara z wcześniej więc nie mogę osunąć

Jakieś sugestie o co może chodzic i jak temu zapobiec?

Jest aktualnie Event i exp jest x2 więc każda godzina oddala mnie od Stopnia Captain do końca tego roku :/

HELP!

Opublikowano

LoL ... Powie mi ktos dlaczego tak sie dzieje ? Po koleji . Patch , HS , Ibot , Loader ( tak zostaje uruchomione ) Wszystko ładnie chodzi ale jak NIGDY do tad nie miałem takiego problemu , mianowicie po odpaleniu przez loadera ( nowego *6*) clienta ktory łączy sie już z botem , loguje sie wybieram postac . Postać zaczyna sie ladowac a ibot znika , wyłącza sie , niema go poprostu . Jakby jakis error . Co dziwniejsze , jeszcze DZISIAJ działało mi wszystko poprawnie robiąc tak jak pisze powyżej . Ktoś znalazłby przyczyne nagłego wylączania sie ibota?

dodatek* wszystkie opcje poprawnie zaznaczone , hs poprawnie działa( nie wyskakuje nawet dc w cliencie od hs'a) , zaaktualizowalem ibot , loader . Wypakowywalem na nowo i tp.

Prosze o pomoc ; /

Pomogłem ? Stawiasz + albo browar :) Wybieraj :>

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

Taki ch*j w pół sie zginam.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

Opublikowano

U mnie nadal nie śmiga, żaden loader nie odpala mi drugiego silka ;/ Przed inspekcja nie miałem problemów. No cóż może muszę jeszcze trochę poczekać. Ale z tego co czytam niektórym się odpala, ale chyba nie działa jak powinien.

Opublikowano

No raczej ,że nie . Działał mi dzisiaj jeszcze do 16 jakos sobie bociłem potem kompa off . I dopiero tak o 19 zalączam i znika mi ibot odrazu -.- a reszta smiga jak powinna. Nie mam pojecia co jest tego przyczyną . Nawet na clientless jak odpalam . Loguje sie , wybieram postac akceptuje i ibot sie wylącza .........

Pomogłem ? Stawiasz + albo browar :) Wybieraj :>

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

Taki ch*j w pół sie zginam.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

Opublikowano

Ktoś wie czy teraz można używać starego HS'a ? Z nowym mam problem (Error: "Unable to access jarfile Hackshield.jar"), a teraz przy korzystaniu ze starego HS'a mam DC po 2 min od zalogowania. Wcześniej wszystko dobrze działało.

Nie pamiętam jaka to wersja HS'a wiec dodaje screena jak on wygląda:

70510584.jpg

Jeżeli nie można już z niego korzystać to proszę o pomoc z HSem 2.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...