Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja po uzyciu patcher i zrobienie custom po właczeniu hs-a to wyskakuje mi taki błąd .

Prosił bym o pomoc .

http://w481.wrzuta.pl/obraz/6c48UGD223S/bot

Opublikowano

Wszystko zrobiłem dokładnie tak jak napisałeś,

odpalam ibota, potem loader, ustawiam all, wciskam launch: oto efekt!

75928726764259095512.png

Oczywiście to SilkroadR, proszę o szybką pomoc.

Z góry dzięki! ;)

logo.png

Mój nick to "Nevir" nie "zabuza2x2".

Opublikowano

a wiec chcialem sobie odpalic ibota na systemie xp

sciaglem bota 1.1.32 zainstalowalem od nowa silkroad R

z folderu ibot skopiowalem hackshield i wypakowalem do silka

uruchamiam phmediapatcher zaznaczam custom i klikam patch wylaczam

i wlaczam run sror hackshield pokazuje sie luncher i wyskakuje blad

invalid client . program will be terminated i wersja lunchera sie pszestawia z 1008 na 1000

pomocy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja byłem pierwszy ^^, ale Ja mam inny problem, miałeś kiedyś tak?

Wszystko zrobiłem dokładnie tak jak napisałeś,

odpalam ibota, potem loader, ustawiam all, wciskam launch: oto efekt!

75928726764259095512.png

Oczywiście to SilkroadR, proszę o szybką pomoc.

logo.png

Opublikowano

Mi natomiast nie chcę się odpalać silk ten, z którym nie można nic robić. Odpalam HackShielda, klikam Lauch SRO i wyskakuje błąd:

Run-time error "53"

File not found: iLoader.dll

Opublikowano

Wsadziłem i dalej ten sam błąd. papasmerf10, mógłbyś wrzucić na jakiś serwer najnowszego HSa do zwykłego silka? Bo może ja mam zrytego lub złą wersję. Pozdrawiam.

Teraz jak odpalam HS wyskakuje mi Critical Error.

Opublikowano

OK, powinno chodzić, jeszcze pytanie: Czy ten Media-Patcher co jest na pierwszej stronie do ściągnięcia jest aktualny? Na stronie ibota zauważyłem jakiegoś Media-Patchera 1.0. I nie wiem którego użyć.

Druga sprawa to taka, że jak odpalam loadera po schowaniu HSa i clienta to wyskakuje mi :

The PK2 Reader could not load [ścieżka do media.pk2] due to an error

Opublikowano
papasmerf10 jeśli Tobie działa bot, to czemu po prostu nie wrzucisz swojego folderu na jakiś hosting, żeby każdy sobie ściągnął twojego Ibot'a i po problemie. Przeczytaj mój problem.

logo.png

Opublikowano

mam problem jak che włączyć hsa to wyskakuje błąd : Component ' MSWINSCK.OCX' or one of its dependencies not correctly registered : a file is missing or invalid

wiem ,że juz była wcześniej o tym mowa, ale ja nie mam żadnej takiej instrukcji ;/ Prosze kogoś o pomoc! Niby kiedyś kożystałem z tego Ibota ale wtedy był o wiele łatwiejszy ;/

Opublikowano

zainstaluj ocx files z folderu ibota "iBot_Necessities" i odpal regOCXFiles_winXP lub win7 , w zaleznosci jaki system masz :D

P.S skorzystaj ze slownika , pisze sie korzystałem ;]

Opublikowano

Witam mam problem z odpaleniem ibota , wszystko pobralem zgonie z poradnikiem , ale odrazu od poczatku pojawiaja sie problemy wchodze w media patcher zmieniam na customer i daje patch i wyskakuje "Error loading Media.pk2" dodam ,ze gram teraz na silkroadzie "R" ale silkroada zwyklego roniwez mam na pc czy to moze byc problem?

Z tym sie uporałem , zapomnialem wrzucic tych rzeczy do folderu z silkroadem , jednak teraz gdy odpalam media patchera wyskakuje ,ze "Program przestal działac" raport z win7 x64 , A przy odpalaniu hackshield.exe "Compoment MSWINSCK.OCX..... " czytalem sporo tematow tutaj i rowniez z folderu iBot_Necessities zainstalowalem vcredist_x64.exe jednak przy instalowaniu regOCXFiles_win7.bat po 1 klilniecu dowolnego przycisku odrazu pojawia sie masa bledow .

Jeśli ktos ma jakis pomysl jak odpalic u mnie ibota prosze o pomoc :).

Z gory dziekuje

Opublikowano

Witam mam problem z odpaleniem ibota , wszystko pobralem zgonie z poradnikiem , ale odrazu od poczatku pojawiaja sie problemy wchodze w media patcher zmieniam na customer i daje patch i wyskakuje "Error loading Media.pk2" dodam ,ze gram teraz na silkroadzie "R" ale silkroada zwyklego roniwez mam na pc czy to moze byc problem?

Z tym sie uporałem , zapomnialem wrzucic tych rzeczy do folderu z silkroadem , jednak teraz gdy odpalam media patchera wyskakuje ,ze "Program przestal działac" raport z win7 x64 , A przy odpalaniu hackshield.exe "Compoment MSWINSCK.OCX..... " czytalem sporo tematow tutaj i rowniez z folderu iBot_Necessities zainstalowalem vcredist_x64.exe jednak przy instalowaniu regOCXFiles_win7.bat po 1 klilniecu dowolnego przycisku odrazu pojawia sie masa bledow .

Jeśli ktos ma jakis pomysl jak odpalic u mnie ibota prosze o pomoc :).

Z gory dziekuje

Uporałem się juz z paczowaniem plików jednak mam nadal problem z hs;em robie wszystko wedle instrukcji odpalam regOCXFiles_win7.bat i tutaj zaczynają się problemy ponieważ wyskakuje błąd przeglądałem ten temat 1 osoba miała podobny jednak nie uzyskała odp jesli trzeba będzie dodam ss;y.

Opublikowano

Ja mam problem taki ze wszystko bylo ok , ibot dzialal i w ogole a teraz to mi w ogole sror nie chce dzialac nie mowiac o ibocie , jak odpalam silka normalnie bez loadera i niczego to mam taki blad : THE SERVER IS UNDERGOING INSPECTION OR UPDATES CONNECT TO www.silkroad-r.joymax.com.

Napisalem to juz w jednym temacie ze mam takie cos , ale tam nie ma za bardzo ludzi ktorzy odpisuja ( tylko jedna osoba , a mysle ze tutaj szybciej dostane odp , bo zalezy mi na czasie )

Opublikowano

@up.

Eh trzeba było się uczyć ang. Server jest w trakcie inspekcji, nikt na niego nie może wbić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...