Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przy odpaleniu HackShielda nie odpala się Client silka. Przy odpalaniu silka przez loader też nic się nie dzieje. Silkroad zuploadowany, klient reinstalowany był wielokrotnie, udatowany też. mediapatcherem zmieniam pk2. Wiesz może gdzie leży problem?

Tak przy okazji, czy mógłbyś podać mi poradnik do jakiegokolwiek działającego bota?

Dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Juz wiem dlaczego większość mam problem z drugim silkiem a więc:

-pobieramy najnowszą wersje ibota 1.16

-rozpakowujemy tak gdzie mamy zainstalowanego silkroada

-jest folder iBot_Necessities w nim jest instalka programu "vcredist_x86"

-klikamy na instalkę

-bierzemy uninstall i klikamy next

-instalujemy od nowa "vcredist_x86" i nie ma dc na drugim silku

-robimy wszystko zgodnie z instrukcją jak tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/357903-tut-odpalanie-ibota/

Opublikowano

witam mam problem z odpaleniem ibota gdy włączę ibota, kliknę NIE wyskskuje mi błąd Critical error loading main gui form. Proszę o pomoc dam + jak ktoś pomoże.

PL_Darth.png

_0m_.png

Killed TigerWoman 2 times

Killed Uruchi 2 times

Killed Isyutaru 2 times

Killed Cerberus 1 times

Killed Lord Yarkan 1 times

Opublikowano

Czesc nie czytałem calego tematu ale mam problem moze ktos mi pokazac screna z loadera ustawienia bo nie jestem pewien co do ip a problem polaga na tym ze po daniu launch w loaderze mam c9 i nie włacza sie silka ;/ troche to chaotycznie napisalem ale moze wieceie o co chodzi

Edge-1.png
Opublikowano

działa ale mam cos takiego tu wszystko opisane bo mi pisze Critical eror loading main gui form a mi pisze. Jak włonczam patchera to konfiguracja jest nie właśćiwa może pomorze zainstalowanie odnowa

Opublikowano

Ja robie wszystko z godnie z instrukcją już kilka razy prubowałem sciagałem silka na nowo wszystko jest dobrze aż do momentu gdy odpalam silka launcherem i wyskakuje error i jakieś chińskie znaki

A w launchaerze mam napewno wszystko dobrze co proponujesz?

Opublikowano

heh juz dziala ale dzieki ze chciales pomuc otwieralem wszystko tak jak trzeba tylko zapomnialem ze ibot przed włączeniem 2 silka loaderem.

A czy mogłbyś mi wytłumaczyc co to są te skrypty i co one robią jestem w 100% zielony w tym jak powiedz to z gory dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...