Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam taki problem ,że . Opisze co robie i oco chodzi dokładnie.

Odpalam PHMediaPatchera , tam custom i tam mi te Mediapk2 robi. Potem uruchamiam HackShield nim odpalam silka jednego . Tego silka minimalizuje.

Włączam iBota następnie loadera( dodam ,że loader juz mi działa , pisałem poprzednio posty . Reinstall systemu pomógł ) uruchamiam loaderem silka ( w loaderze zaznaczam wszyskie pozycje ktore były wpisane w TuT loadera,zmieniam ten port na 16000 jbc ) . Wpisuje na tym silku passy i DC . Czy coś robie nie tak ? Proszę o odpowiedz . Zainstalowalem freamwork i reszte tych rzeczy ktore trzeba przed użyciem instalowac.

Ps. Mały dodatkowy problemik , przy probie instalacji tego z folderu iBota czyli regOCXFiles_winXP 4 pliczki tam nie chcą sie zainstalowac a dokładnie

ccrpprg3N.ocx

mswinscn.ocx

tabct13n.ocx

mscomctl.ocx

Instalacja tych plikow nie powodzi sie =.=

Chyba ,że to zadziałą http://www.mpcforum.pl/topic/126856-tut-jak-rozwiza-problem-z-plikami-ocx/ to zrobiłem własnie to :)

Stary pomogem Ci ?:D No to stawiasz + albo piwko , Twoj wybor ;>

Hardcore.

podpis?

Taki ch*j , w pół sie zginam..

96m0jm.gif2ni302q.gif

Opublikowano

Taak :) Udało mi sie . Teraz jakoś działa , z tym normalnym HackShield . Do czasu :) Narazie sobie radze ;D

Hardcore.

podpis?

96m0jm.gif2ni302q.gif

Opublikowano

Taak :) Udało mi sie . Teraz jakoś działa , z tym normalnym HackShield . Do czasu :) Narazie sobie radze ;D

Jak dawałem niski priorytet na silka z HackShield to DC dostawałem , teraz już tego nie robie i wszystko jest oK .! :)

Hardcore.

podpis?

96m0jm.gif2ni302q.gif

Opublikowano

Witam tez próbuje jakos to skminić opisze co i jak..

sciagnolem Hackshielda jak jest w poradniku na 1 stronce i nowego ibota 1.14

teraz zalanczam phmediapathera i daje custom i ok nastepnie wylanczam

teraz zalanczam hackshield (taka tarcza przekreslona na czerwono wer1.0.0.0) daje LUNCH sro wyskakuje pasek ładowania poczym znika i Koniec zabawy .... :mellow:

wlanczalem pozniej loadera i ibota ale nic sie nie działo ...

gyby ktos był tak uprzejmy i wie co z tym zrobić to dzieki z góry !!!

Opublikowano

jave mialem zainstalowalem library i net frameworka 4 dalej to samo odpale pathera potem Hs'a -pasek ladowania i (cisza).. :(

Opublikowano

Aktualnie posiadam problem z buffami ktorego nie moge rozgryzc od 3 dni , wkoncu czas Was zapytac :D

Na początku uzytkowania iBota ustawialem w zakładce z buffami na "Giant/PT" Bless Spell. Działało jak marzenie .

Ale teraz już nie działa : ((( Probowalem wszystko co na mysl mi przyszło . Robilem refreshe skilli / dodawałem na nowo / ustawialem na nowo 1st weapon , 2 st weapon . Jakieś pomysły jak to naprawic ?

Hardcore.

podpis?

96m0jm.gif2ni302q.gif

Opublikowano

Sęk w typ ,że nawet w normalnej zakładce buff niechce mi odpalić teraz blessa >.<

Hardcore.

podpis?

96m0jm.gif2ni302q.gif

Opublikowano

Witam, gdy próbuję pobrać loadera to antywirus mi wariuje i wyskakuje coś takiego ----------> http://imageshack.us/photo/my-images/26/problemfe.jpg/

Sprawdzałem też na innych przeglądarkach i to samo. Nie wiem o co chodzi i naprawdę czuję się bez radny bo bez tego loadera nic nie mogę zrobić.

Pierwszy raz coś takiego mi się zdażyło, nie wiem dlaczego mój windows nie chce tego pliku źrodłowego czytać. Dodam że mam viste ultimate.

Jestem też administratorem więc nie powinno być żadnych problemów więc dlaczego są?!

Proszę o pomoc.

Opublikowano

A jesli chce wlaczyc bota na clientlessie to tez musze bawic sie z tym hs server i media patherem czy wlanczam normalnie i powinno wszystko dzialac?

Seiran95.jpg

Opublikowano

Ja mam taki problem, gdy włączam Plik ,,Run Hackshield" to zamiast się ładowac wychodzi błąd Critical Error ;/

mylove.gif

Opublikowano

siema

dzięki tut. bardzo sie przydał wszystko działa b.d .

ale ile można odpalić silków na clientlessie ? przed hs można było ile się chce tera odpalam 5 silków i dalej się nie da przy 6-tym wyskakuje " Unhandled silkroad server error-08" . może jest jakiś sposób?

z góry thx

Opublikowano

Witam wszystkich nie którzy mieli podobny problem ale nie ten sam mam pytanie czy jak odpalam kompa to musze uruchamiac te hs loader ? czy jak np odpale go 1 a nie wylacz ekompa a che na nowo odpalic silka to wszystko od nowa? I mianowicie mam taki problem mam wersje bota 1.1.4 ściągniętą z ibotforfun.pl innej nie było i loadera tez ściągnąłem z linka który jets w instrukcji razem z hs'em i robie tak odpalam patchera klikam custom klikam patch pozniej ok i zamykam odpalam hs klikam launch sro i czekam az sie silk odpali ok odpalil sie chowam go i hs tez i djae priorytet na niski. Odpalam ibota pozniej loadera mam zaznaczone tak jak w instrukcji port 16000 klikam launch odpala sie silk loguje się na postać i po 3-5minutach gry w ibocie error "Run Time Error" i na silku Disconect mógłbym proscić o pomoc?

Zauważyłem ze w bocie mi nie czyta Niku i przez to jest ten run time error.

Opublikowano

Mam dc a robilem tak samo jak w instrukcji wszystko w ibocie nie wyskakuje mi nik i cos tam jeszcze i sa blendy i dctuje mnie;/ wiecie moze co jetsb grane? Za pomoc z góry dziekuje i +

Opublikowano

W RAZIE JAKICHKOLWIEK PROBLEMOW Z ODPALENIEM SILKA PROSZE PISAC W TYM TEMACIE A NIE ZAKLADAC NOWE ZEBY NIE ROBIC SPAMU

no właśnie ja piszę pytałem grzecznie i nikt nic nie odpisuje;/?

Opublikowano

Co ja robię źle ze dostalem ostrzezenie i mam -1 nie wiem co jest coś źle robię? Nie wiem no podpowiedzi mogę mieć? na Clientlessie mi wczyta nik a na nomalnym nie;/ i dc

Opublikowano

Nie pisz posta pod postem tylko go edytuj ;d

Jeśli ktoś nie odpisuje to nie znaczy ,że nie chce tylko może nie wiedzieć jak Ci pomóc ...

Spróbuj ściągnąć nowszą wersje Hs'a, może to Ci pomorze.

mylove.gif

Opublikowano

Dziękuję chociarz za taką odpowiedz. tego 2.1?

Wyskakuje mi bląd w ibocie po odplaniu go kliknieciu nie taki: Criticial error loading main gui form

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...