Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok juz doszedłem

Btw. zapomniałem edytować posta ^^

To zeby odpalic 2 silki to praktycznie musze miec wlaczone 3 ? :D ten jeden co nie da sie zalogować i 2 chary ??

Opublikowano

Plik E:\[iBot] Edx33Loader + HSServer.rar.part nie może zostać zapisany, ponieważ nie można odczytać pliku źródłowego.

Należy spróbować później lub skontaktować się z administratorem serwera.

wyskakuje mi taki coś

Opublikowano

przepraszam za refresh ale mam problem z właczeniem tego pierwszego silka przez hs server otóz po nacisnieciu lanuch SRO nie pojawia mi się "sroclient.exe" w procesach czyli prościej mówiąc nie włącza sie. jaka może byc przyczyna? no i wiadome po wbiciu odrazu dc..

Opublikowano

mily22 spatchuje media pk2 mediap atcherem

@2xup wlacz hsa

Poradziłem sobie juz z tym dziekuje. ale oto nastepny problem... gdy odpale bota i zacznie wbijac to po pewnym czasie w bocie wyskakuje error "Unhandled Joymax server error" a client ten od bota znika! ;/
Opublikowano

przeinstaluj silka i pobierz bota jeszcze raz

bardzo dziekuje pomogło. a czy nie ma mozliwosci odpalenia trzech silków? dwa działają normalnie a przy trzecim znowu błąd "unhandled joymax server error - 08" ... uzywam hotspot shielda bo mam radiówke i limit w sieci jest zawsze wyczerpany ;p

Opublikowano

Mam znowu problem gdy odpalę 1 silka wszystko dobrze nie ma dc może chodzić cały dzień ale gdy odpalę 2 silka dc na obu po 1 min gdy odpalę 2 postać w loaderze zmieniam na 16005 port

coś robię źle ??

ODPISZE MI KTOŚ?

Opublikowano

kurcze, jest poważny problem, ponieważ jak odpalę 2-giego silka i logne się na chara to procesor staje mi dęba i jego zużycie waha się pomiędzy 80-90%!!! co to jest?!

mam procka i5 2,66 gHz

4 GB RAM

GeForce GTS 250

Opublikowano

Mam problem jak odpalam 2 chara to po ok 1min dostaje dc nie wiem o co chodzi? Wszystko robie zgodnie z instrukcją a pomimo to DC.

Co dziwne jak na 1 charze gram to jest doskonale.

Prosze o pomoc

Opublikowano

szegert mam ten sam problem.

Już chyba wiem jak zrobić tylko czekam bo inspekcja dzisiaj jest.

Szegert jak mi będzie działać to Ci napisze co i jak.

Opublikowano

"papasmerf10' Ty ogarniasz tego calego bota i wogole . Więc powiedz co teraz zrobić zeby działał po aktualizacji . :) HackShield wyswietla mi małe okienko od silka to takie gdy silk sie ładuje . A dalej sie nic nie dzieje :) A bez tego o iBocie niama mowy ;)

Jakis pomysł ? Zapewne aktualizacja all . Jeśli trafilem prosiłbym o linki jakies , z góry dziękuje ; )

Stary pomogem Ci ?:D No to stawiasz + albo piwko , Twoj wybor ;>

Hardcore.

podpis?

Taki ch*j , w pół sie zginam..

96m0jm.gif2ni302q.gif

Opublikowano

No a jak ;)

O .! Teraz mi zadziałał .;) Może wczoraj konieczne bylo restart kompa ktorego nie robilem po aktualizacji silka ^.^

Ok HS działa, co bedzie z ibot

Stary pomogem Ci ?:D No to stawiasz + albo piwko , Twoj wybor ;>

Hardcore.

podpis?

Taki ch*j , w pół sie zginam..

96m0jm.gif2ni302q.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...