Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem. Robię wszystko tak jak jest w poradniku tylko jak odpalam HackShield'a naciskam Launch SRO to w tym okienku jest napisane:"Initializnig please wait..." i nie chce sie mi wlanczyc ten silkroad ktory powinienem zminimalizowac. Dodam ze czekam ok. godzine i dalej tak samo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Co moze być przyczyną nieustannego dc gdy tylko naciska na postać klikam start następnie czekam chwilę i DC. Wszystko zrobiłem jak jest napisane. Zna ktoś moze przyczynę?

Opublikowano

Witam ostatnio wyszła wersja silka 1,323 tak smao ibota nowa ściągłem ibota rozpakowałem te wszystkie pliki zrobiłem wszystko tak jak trzeba z updatowałem silka ale przy właczaniu hs to się niby włacza ale nie działa poprawnie nie chce się silk włączyć tylko nie pytaj sie mnie czy zainstalowalem pliki ten vs coś tam 96 na koncu tamten win7 tylko jak mozesz to podaj mi link do hsa jakiegoś dobrego bo ja zawsze robilem ze sciagam ibota z ibotforfun.blogspot.com rozpakowuje te wszystkie pliki a hsa to z mpc forum tutaj w tym temacie na początku robie tak jak trzeba zawsze tylko teraz wyszła nowa werjsa ibota i silka to nie wiem co mam zrobić teraz prosze o odp.

Opublikowano

Witam. Ja otóż mam taki problem. Włączam patchera daje Custom > Patch i wywala mi błąd "Program Patcher przestał działąć" , potem włączam hs daje launch i nie włącza mi się silk. Odpalam ibota i loadera. W loaderze zaznaczam to co trzeba ale nie chce odpalić mi się silk, a gdy zaznacze Nop HS... to mi się odpali ale dostaje dc. Wszystko wypakowałem do folderu z silkiem.

Opublikowano

tak wlasnie robie kierowniku i konczy sie na tym ze hs 1.0 lub 2.1 obydwa dzialaja tak samo sie odpala tego silka zostawiam odpalam loadera ktorego bankowo mam dobrze ustawionego laduje sie guard i bum error chinskie krzaczki i (9)

87016652kopia.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

czysta nowa kopia silka odpalam oficjalnego launchera patchuje sie ok potem bot do fodleru z silkiem media patcher custom ok nastepnie hack shield minimalizuj ustaiwam priorytet niski ok ,loader bot w bocie pisze hs sucessful czy cos takiego ustawiam loadera launch laduje sie cos zachwile error chinskie znaczki i (9) ;/ sie wq to chyba sbota kupie mam c++ biblioteki i inne smiecie bo 3-4 miech temu bot dzialal

87016652kopia.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

Wie ktoś jaka może być przyczyna crashowania się ibota co 20-30 minut? Mam Win7 Starter.

Problem występuje tylko gdy odpalam go przez loadera. Na CL niema takiego problemu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...