Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezeli chodzi o moj problem ktory przedstawilem wczesniej , dostalem odpowiedz wlacz hs'a . Lecz on jest caly czas , tyle ze schowany w procesach , moze to wina loadera albo bota ? co wy na to zeby pobrac inna wersje tego i tego ?

Opublikowano

usunołem i zainstalowałem silka i sciągnołem hs i patchera i dalej nie hodzi

a moze jest jakies nowe odpalanie

W tej chwili jest update...jak przed wczoraj ci dzialal bot i silk to dzis bedziesz musial update zrobic. Odpalasz media patchera i klikasz na DEFAULT i daesz patch i odpalasz silka launcherem

@jufim opisz jescze raz dokladadnie swoj problem

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Nom , tak jak tam pisalo , odpaliłem hs'a wlaczyłem silka schowałem go potem jeszcze hsa , prcesy na mini i dopiero normalnie

Opublikowano

juz chyba wiem w czym moglem popełnic bład , zle pobralem bota najpierw bez literek potem z :) zobacze po inspie czy to to i dam znac

Opublikowano

jufim zrób tak:

Reinstall silka + pobierz wszystko co potrzebne do iBot'a

MediaPatchera wrzuć do folderu z Silkroad'em(domyslnie C:\Program Files\Silkroad)

odpal go daj CUSTOM i patch pokaze sie komunikat ze spatchowało więc zamknij to okienko

Tera zrób tak:

odpal RunHackShielda i odpal z pulpitu(ikonką) Silka

Nie loguj sie na tym bo i tak nie da rady bo jest on odpalony aby ominąć HS

teraz odpal iBot.exe(daj NO i zostaw chwilowo)

odpal edxLoadera zmien porty na 16000 daj patch seedo,odznacz english patch i daj Launch

po czym zaloguj sie na postaci wejdź w Ibot'a i ustaw sobie wszystko sam : )

Opublikowano

co jest ...wczoraj bocilem normalnie dizs nie moge... robie tak: Odpalam media patchera daje na default daje pach wszystko zakancza sie sukcesem... gdy odpalam potem silka przez hs`a wyskakuje mi bład i musze wylaczyc wszystko ....

Opublikowano

a w tym bledzie jest: can`t create file transfer manager!

Maybe pack file corrupted or someone is aleready accessing it now.... try a few minutes later

Opublikowano

powiedz mi jeszcze to czemu jak mam silka na pulpicie i odpalam go bez bota to wyskakuje mi ze inspekcja jest ...

bo jak mam bota wklejonego do folderu silka to tego normalnego silka nie idzie odpalic ... ;/ no i nie moge zrobic patcha

Opublikowano

mam ostatnie pytanie :) czemu jak odpalam tego silka przes HS`a to nie moge go tak zminimalizowac zeby go nie bylo widac? teraz normalnie sie przez hs odpala bota nie przez loadera? bo wczesniej nawet zalogowac sie nie dalo na Hs a teraz sie da

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...