Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam Panowie, poczytałem temat i inne rzeczy w google, może czegoś nie kumam, bo mam jedno pytanie.

Jak odpalić HS? Którym plikiem, Run Hackshield nie działa, to plik wsadowy windowsa, sam plik hackshield (exe jar file ) w ogóle nic nie odpala . Chciałem zrobić wszystko z instrukcją, jednak utknąłem na tym, proszę o odpowiedź.

Powróćmy do punktu pierwszego tutorialu i tam jest link do ściągnięcia ". HS+Media Patcher, Loader" a w pliku co ściągam jest :

- edxSilkroadDll5

- edxSilkroadLoader5

- iLoader.dll

- PHMediaPatcher

Widzę tu tylko media patchera i loadera, a gdzie HS?

Zaznacze jeszcze, że wcześniej wymienione pliki Hackshielda pochodzą z osobnego downloadu, teraz trzymajmy się instrukcji.

Z góry wielkie dzięki.

Opublikowano

Zainstalowałem wszystko jak trzeba (komputer świeżo po reinstalu systemu). W momencie gdy klikam na Patchera pojawia się komunikat, że nie można go uruchomić bo konfiguracja pliku jest niewłaściwa. Jak to rozwiązać?

Opublikowano

Może to lamerskie, ale dodam jeszcze, że odpalając Run Hackshield pojawia mi się taki komuniat

Nazwa ‘java’ nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne, program wykonywalny lub plik wsadowy.”?

znalazłem rozwiązanie problemu takie

http://tomasz.topa.pl/java/java-dodawanie-zmiennej-srodowiskowej-path

ale nie wiem czy to robić, gdyż nie chcę nic spieprzyć ;]

Opublikowano

Zrobiłem jednak na okrętkę, dopisałem zmienną środowiskową, wczoraj działało wszystko pięknie cud, dzięki za tutka i odpowiedzi. Myśle jednak, że jeszcze tu napisze, gdyż mój kumpel ma inneproblemy, no ale może się uda, pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem ponieważ Bot dostaje DC zaraz jak próbuje zaatakować pierwszego moba po odpaleniu... jakieś pomysły? Wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcją Loader jest ustawiony dobrze HS chodzi ... W czym może leżeć problem?

Uwaga odkryty problem minutowego dc. Włączyłem na czystej konfiguracji i zacząłem ustawiać kiedy zaczynam ustawiać skille chociażby imblue do broni to wtedy automatycznie jak próbuje zaatakować moba postać dostaje DC o co chodzi?

Opublikowano

Ok, ja wszystko ustawiłem, śmiga jak cholera jasna ;] Dzięki wielkie, teraz mam tylko pytanie, odpowiadam za kolege:

Co może być przyczyną DC jeśli wszystko jest zrobione jak w tutku, wszystko działa, bot się odpala, ale zaraz po zalogowaniu jest DC.

Opublikowano

7. W loaderze zaznaczamy: patch seed, redirect gateway server z portem 16000 (do pierwszego ibota, drugi bedzie mial port 16005 itd.), zoom hack i multi client.

Moze przeczytaj ten tutek to nie bedziesz mial dc

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Witam

Kiedyś do odpalenia ibota wymagany był tylko loader, jak jest teraz? Tutorial z pierwszego posta jest z maja, czy jest on nadal aktualny?

Gdy odpalam PHMediaPather, przełączam na custom i daję patch program przestaje odpowiadać... co jest nie tak?

Opublikowano

can't create file transfer manager

Maybe pack file corrupted or someone is already accessingit now... try a few minutes later :przetumaczone.nie można utworzyć menedżer transferu plików

Być może pakiet plik uszkodzony lub ktoś już accessingit teraz ... wypróbować kilka minut później:jak odpamal juz silka przes hs to takie cos mi wyskakuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...