Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot chodzi mi dobrze ale mam co do niego pytanko czy coś sie da odpowiadaj pokolei na moje pytania 1...2...3... itd.

1.Dlaczego bot nie chowie do storage stonów?Np: attribute stone of warriors ale napewno mam wsztstko ustawione dobrze.

2.Jak ustawić bota wizz/cler .Bo dajmy że expią 2 boty koło siebie wizz/baard i wizz/cleer a czy dało by sie zrobić tak czy jak wizz/baard dednie to wizz/cleer go wskrzesi i znowu bedą expić oby 2 ?

3.czy jak zrobie samego buffa clerica ustawie mu skille zeby buffał wizz/baarda to czy jak wizz/baard bedzie musial isc do miasta i wruci to cleer znowu go bedzie buffac dalej?(pytanie 3 nie dotyczyy pytania 2)

4.Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

mam pytanko dzisiaj pare godzin temu boty działały dobrze i wgl. właczało sie je normalnie bez żadnych problemów a teraz gdy jak już chce włączyć przez loadera to wyskakuje mi error not:You have beed dissconneccted from the serwer.Napewno z patchowalem media patcherem wlaczylem hsa dobrze mam ustawionego loadera i nie ma inspekcji no nie wiem co jest grane :/

Opublikowano

ten problem juz rozwiązałem ale mam pytanie DLACZEGO jak włącze 2 lub 3 iboty to mnie loga :/ na 2 lub 3 konta naraz chcialbym bez zadnego dc tak bodzic nie wiem co jest grane co mam zrobic zeby chodzily 3 ?

Opublikowano

A Tobie ile działa?

I dlaczego wtedy loga?

heh w 1 miejscu to ja widzialem okolo 30-50 tych samych botów to nie mógł mieć koleś ktory mial sbota bo na sbocie to mozna tylko max 5 kont wlaczyc musialbyc ibot .

To jak to mozliwe ?

Opublikowano

ej wiecie dlaczego mi nie działa ibot po tej aktualizacji?Psuje się jak właczam hs'em to jest okienko silkroad tak jakby sie mial włączyć tylko że sie nie wlacza to okienko przez caly czas ma takiego jakby zwisa

Opublikowano

tak zrobilem update pobralem patcha teraz jest wersja silkroada 1.322 ale to chyba dlatego ze powinna wyjsc nowa wersja ibota bo aktualnie jest wersja ibota v1.1.17 do silka 1.320 a teraz wersja silka 1.322 to moze robią już nowego i bota nie sądzisz?

A jezcze jedno pytanko działa tobie w tej chwili ibot?

Opublikowano

mam pobranego patcha z updatowanego odpalam media patcher potem hsielda i wyskakuje to okienko jakby sie mial wlaczyc silkroada ale sie nie wlacza nie wiem jak tobie dziala ale to chyba przez to ze wersja ibota musi byc nowa i odpisz na to co napisalem tez wyzej ^^^^^^

nawet zrobiłem kopie silka i tez zupdatowałem to znaczy bylo zupdatowane ale jak juz skopiowalem to nie trzeba i tam wkleilem na nowo ibota has loadera i media patchera i robie to samo tak jak ma być ( i jeszcze tak samo patcha wgrałem ) odpalam media patcher costum i ok i jest dobrze potem hs i dalej to okienko jest z silkroadem i sie nie chcew właczyć no ja tego nie rozumie

Opublikowano

Mam problem z ibotem. Hack shield chodzi dobrze ale później trzeba wlonczyc ibota to wyskakuje mi błąd : Component 'ccrpprg3N.ocx' or one of its dependencies nor correctly registered: a file is missing or invalid. Co mam zrobić ????

Opublikowano

windows 7 robie tak

wlanczam media patchera daje na custom i patch zamykam.Potem wlancam hack shielda klikam sro cos tam i wlancza sie silkroad ten 1 chowam te oba potem wlanczam ibota klikam nie i wyskakuje mi ten blad

Opublikowano

Witam.Jakby coś to ja już rozwiązałem problem z botem po prostu musiała wyjść nowa wersja i wszystko chodzi znów dobrze .Jak bym miał jakiś problem znowu (ale wątpie)to napisze a puki co to sie nie przejować mną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...