Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zajebombiaszczo już zaczęło się bocenie serv zapchany.

PS. Jaką frajdę daje gra na Bocie...?

Gdyby nie było botów to i tak serwer byłby pełny.Zauważ,że nie wszyscy mają czas na siedzenie przed kompem po kilka godzin dziennie.

sygnl.png
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro boty już są pewnie większość przestanie tu grac bo co to za frajda czekać godzinę na wejście do gry i zaraz DC dostać?

Opublikowano

Gdyby nie było botów to i tak serwer byłby pełny.Zauważ,że nie wszyscy mają czas na siedzenie przed kompem po kilka godzin dziennie.

Skoro nie maja czasu to niech nie graja. I dadza innym pograc ktorzy maja czas przesiedziec tyle godzin. Dla mnie jak ktos uzywa bota jest smieciem. Nigdy nie uzywalem bota i nie bede uzywac. Kazdego bota w kazdej grze jaka gralem katalem jak szmate.

Twoja wypowiedz jest kompletnie pozbawiona argumentow. Pomysl troche zanim cos napiszesz i przestan sie osmieszac takimi wypowiedziami. Skoro niemasz czasu tzn ze trzeba dac sobie siana z grami i zaczac robic wlasciwe rzeczy. Wole grac z turasami ktorzy siedza przy kompach niz z polaczkami ktorzy nie wiedza podstawowych zasad gramatyki. Tylko umieja ustawiac boty i tyle z tego jest.

Opublikowano

To forum jest o botach polaczku, wiec wcześniej czy później pojawi się bot płatny lub też darmowy.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Pomozem i ktos naciskam Confirm jak loguje i zanim sie wlaczy autologowanie silk mi sie wylancza i koniec.Pierwszy raz jak wlaczylem po wypakowaniu go to autologin mi normalnie dzialal co jest?

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Opublikowano

Ja mam tak że odblokowywałem go w zaporze, wyłączałem Firewalla, wyłączałem w services.msc zapore, wyłączałem samą zapore i tak czy siak mnie wyrzuca przy logowaniu ... a jak już mi się uda dojść do autologa to staje i kiedy klikam enter wyrzuca mnie tak czy siak z gry ;/ POMOCY.

Opublikowano

o ile sie niemyle to 1 firma hostujaca wydaje serwery z nazwa "Elite" na poczatku. Jesli mam racje to ten serwer za jakis czas bedzie bardzo dobry.

A co do samej gry, gral juz ktos tam? Bugi sa na euro? Dzialaja wszystkie mastery?

Opublikowano

Ja gram poki co 34 lvl (gram od wczoraj). Server naprawde byłby zajefajny gdyby nie to że niektórzy mają czeste dc,logowanie jest często wyłączone choć server jest ON ale to akurat mi osobiście nie przeszkadza. Czasem sa crashe servera. Tak to wszystko działa przynajmniej ja nic złego nie zauważyłem. Jeśli masz NAPRAWDE OGARNIETE party i ogarnietych ludzi to wbicie wysokiego lvl to kwestia tygodnia.

Server narazie z tego co wiem jest w beta testach.

Nie wiem jak inni ale ja czasem odczuwam lagi tzn nie zawsze wchodza mi skile nie wiem czemu.

Opublikowano

o ile sie niemyle to 1 firma hostujaca wydaje serwery z nazwa "Elite" na poczatku. Jesli mam racje to ten serwer za jakis czas bedzie bardzo dobry.

A co do samej gry, gral juz ktos tam? Bugi sa na euro? Dzialaja wszystkie mastery?

Tak dokładnie Firma "Elite" Tworzy własne serwery do gier np Cabal na którym grałem i pare innych gierek ;] więc jest dobrze :) wie ktoś jak zaradzić na mój problem opisany wyżej ;D?

Opublikowano

Kazda firma hostujaca serwery gry jest dobra tylko trzeba mieć pieniądze :P a to ze oni chcą na tym zarabiać to muszą ta maszynę wykupi a to jest drogie bo najtańsza maszyna to około 2 tysie na miesiące PLN :P

ale to jest w Polskich firmach :D wiec no za granica może być o wiele drożej lub taniej xD

Opublikowano

szkoda ze serwer działa tak jak dziala, nawet normalnie pograc nie można :(

Może Tusk zrzuci sie na polski serwer >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...