Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie po co piszecie takie głupoty typy czy jest inspekcja albo czy tylko mnie wywaliło czy coś takiego .

Jak wyskakuje komunikat że jest inspekcja to znaczy że jest jak wywaliło was ale serw dalej działa to poprostu dostałeś dc ludzie tego czytać się nie da i nie da się znaleźć tego co się potrzebuje czy coś przez taki spam . ;/

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

eh nie mam pojęcia o co chodzi

wczoraj zrobiłem 2 konta po zrobieniu kont wyskakiwało mi "succes"

a teraz gdy próbuję się zalogować to wyskakuje mi że te passy są niepoprawne ;/

pomyślałem że zrobię od nowa konta to reg off

wiecie może czy reg będzie on? (cała strona nie działa, działa tylko ich forum)

Opublikowano

lol...

Widzę, że już ponad tydzień nie da się grać bo ciągle jest niby inspekcja...

Myślałem, że jak sobie wrócę z kursów to sobie pogram a tu dupa...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Mi normalnie działa ... tylko ciężko wbić (AutoLogin bugged).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano
Skoro nie maja czasu to niech nie graja

Każdy inny,tak jak Ty,chce wbić ten upragniony lvl,a że nie mają czasu to ustawiają bota...

I dadza innym pograc ktorzy maja czas przesiedziec tyle godzin

I taką osobą jesteś np.Ty?Jeśli przychodzisz z szkoły/pracy,a potem cały czas spędzasz przed komputerem to żal mi Cię.Chciałbym zauważyć,że inni oprócz życia wirtualnego,mają też prywatne.

Nigdy nie uzywalem bota i nie bede uzywac

To dobrze,ale nie musisz wyzywać innych którzy go używają.

Pomysl troche zanim cos napiszesz i przestan sie osmieszac takimi wypowiedziami.

Kto tu się ośmiesza?Silkroad to gra przepełniona botami niezależnie od wersji,i czy Ci się to podoba czy nie,boty będą zawsze.Jeśli ci to nie pasuje to najlepiej zmień grę bo za bardzo się tym przejmujesz.

Skoro niemasz czasu tzn ze trzeba dac sobie siana z grami i zaczac robic wlasciwe rzeczy.

A nie pomyślałeś,że gdy program za nich gra,to właśnie wtedy mają czas na te "właściwe rzeczy"?

Wole grac z turasami ktorzy siedza przy kompach niz z polaczkami ktorzy nie wiedza podstawowych zasad gramatyki.

Nie wszyscy Polacy to polaczki.Jak wolisz grać z graczami z Turcji to przejdź na wersję,którą oni zdominowali i będzie spokój.

sygnl.png
Opublikowano

Ten AutoLogin nie działa ...

Miałem 1 silka włączonego przez 2h i nie wbiłem.

A na 2 kompie wbiłem w 30min (ON -> OFF -> ON).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Na globala szybciej wbijesz niż tu :P

Opublikowano

Taa ja przez tego skalonego autologina (chyba) dostaje po jakims czasie dc jak sie loguje...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Opublikowano

ja cleric/Wizard nick KOWBUS level 53 i jestem w guild która jest z guilda MPCTeam w uni ;)

Opublikowano

możliwe ale nie rozumiem 1

wczoraj było wszystko ok a dziś złe passy >.<

dlatego właśnie chce założyć od nowa ale stronka nie działa (zmiana hała/reg/donate)

Opublikowano

Zobacz jak teraz server jest przepełniony. Prawie nie da się wbić więc myślę że trochę poczekamy na reg. A co do tego ja miałem ten sam problem: Założyłem 2 konta i na szczęście 1 działa a drugiego w ogóle nie wykrywa.

Opublikowano

Mam problem z tym logowaniem.

Chce się zalogować, włącza się ten autologin i po ok. 5 minutach dostaję dc.

Wie ktoś co na to poradzić?

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Opublikowano

Czy wy też macie ten problem gdy na glownej stronie logowania jak sie juz "chyba wlogujecie" odrazu dostajecie debuga?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...