Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta Silkroad - Przyjmę/Oddam/Wymienię

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam konta do Grindroad i ZSZC Earth , oferuje w zamian konta na Mysro , Esro , ZSZC Water . Wiecej na PW : )

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

WTS / WTT 30 kont do Grindroad każde ma 50pkt na stronię więc na globale, reversy, avatar starcza

Wymienię za coś na zszc water lub esro 1 ( gold, itemki , silki , avatar ) cokolwiek oferty na pm

konto grindroad mogę oddać za postać np. clean 105 lvl na zszc

First Hejtmilol on zszc(Water) one of the first with +9 on this server xD

Opublikowano

Wymienię konto na Rusro 42Lv Warlock/cleric FF za czyste konto na grindroad. Pisać tylko na GG: 11840475

Opublikowano

Wymienie Bow Full str na zszc water lvl 102 set +5 FB oraz bow +5 400k sp w zapasie Wymienie za 5b na water ; p

Opublikowano

Wymienie wiz/cler 73lvl na Isro za postać na EliteSro serwer 4.GG: 28727140

@EDIT:NIEAKTUALNE!!!

SweetLady.png
Opublikowano

Oddam 20 kont do grindroad

wymienię 88lv nuker isro / 81lv warrior isro / za zszc water postacie gold itemy offer

Opublikowano

Przyjmę konto Sjsro 64+++ bez eq może być nawet 15000pkt PK!

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

Wymienię 73 lvl Wiz/Cler na Isro . Więcej informacji i oferty na PW : )

Pozdrawiam:D

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Wymienie Bowa FULL INT 110lvl na SwSro, na set blue 3/4+ Bow +5, na postaci znajduje się ok. 60kk kilka sosów oraz dużo itemów 10deegre w zamian oczekuję postaci na ZszC / Ecsro / MySro, oferty składać na GG:5205685

Pozdrawiam

random.jpg

Opublikowano

Wymięnię Wiz/Cler 73 lvl Full INT , 200 k + golda set +2/+3 , itemki w dp itd. serv: Aege , za cos na EliteSro , ISRO, i innych privach . Pisac Oferty , jak i wiecej informacji na PW :)

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Wymienie 110 Int bowa na SunWorld , oraz 73 lvl wiz/cler na Isro , za cos na isro , elitesro , zszc itd , oferty pisac na PW :D

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

1. Full int bow 110 lvl który tak bardzo chciał wymienić najpierw Smalt później mahdipl to czysty "fejk" żaden z nich nie zna do niego ani e-maila ani QQ więc radzę się zastanowić nad zamianą za postać na swsro 1 o nicku KirKe po co tracić swojego chara na próżno!!

btw nie warto ! już na nim nic nie ma ale pech :/

2. Przyjmę konta na zszc (water) / sunsro 100+ pisać na pw napewno się dogadamy co do ceny czy postaci w zamian

Opublikowano

Witam przyjme konto na GrindRoad. W zaianm moge pomoc wyfarmic postac na Elitesro 1 bo teraz sam robie nowa postac. Taxer 70 lvl. taxi jest na hunach od 15 sierpnia ( wtedy bede mial nowego kompa bo teraz mam laptopa kuzynki ; ( ) i od 15 taxi bedzie od 6 rano do 22 wieczorem. Wiec szybko mozna sie wyfarmic. Prosze pisac na pw lub na GG 7777650. Dziekuje.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Witam. posiadam na sjsro new nukera 94lvl z z partami sun dg9 i reszta seta FB i spearke +7 fb 81% mag attack + jakis 1b golda chcial bym za to cos na elitesro dogadac sie mozna na GG lub forum priv:] moje gg:9991698 jak ktos chetny na wymiane itemow/postaci/golda to pisac

Opublikowano

_______________________________WSZYSTKO WYJASNIONE_________________________________

Szukam postaci na ZSZC Water , ze wszystkimi danymi do zmiany hasla , dobra postac i lvl , jak ktos ma i chce sie wymienic prosze pisac na PW .

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

_______________________________WSZYSTKO WYJASNIONE_________________________________

Szukam postaci na zszc water minimalnie ze 100lvlem FF z zapasem SP! lub 105 FF może mieć itemki / może być kompletnie czysta // Mam wiele kont do zaoferowania na elite sro 1 / na isro /

Więcej info na PM

Opublikowano

Przyjmę postać na Csro...

Mogę także się wymienić.

Mam do zaoferowania :

42lv Blader (Aztecaz)

47lv Wizz(Gaia) "Z setem"

68lv Nuker (Mercury) "Pusty z Avatar Hat(M)"

Do kont mam maile i odpowiedzi.

Opublikowano

Mam na wymianę 2 konta na elite sro 2 .

1. 81lv wizz ff + 23k sp

2. 65 lv bowman full str + 300k sp

Wiecej informacji pod nr GG 20385202

Wymienię za coś na iSRO lub eliteSRO

Opublikowano

Mam do wymiany/sprzedania 105FF pure str bow, fire(105) bow(105) cold(95) i light (55)

Set to FB+4,5, accesory set FB+5, bow jest wykokszony FB+5 z critem 100%(12) phy 40% mag 70% wszystkie inne 61% postać ma WSZYSTKIE skille z bowa dodane nawet kilka nuków z fire, tam jeszcze jest 50k sp, 400m golda, dead grab pet i stony/tablety/elementy wszystko co potrzebne do robienia alchemii na 11D

Cały set 11D robiłem sam, postać jest bardzo dobrze znana z tego, że dużo taxi robiłem.

Postać nazywa się ''UniqeKiller''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...