Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta Silkroad - Przyjmę/Oddam/Wymienię

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam do zaoferowania taxi na Elitesro serwerze 4 . Taxi, a raczej farming już zacząłem, ale jeśli ktoś byłby chętny na farming proszę o kontakt . Postacią taxującą jest wizzard 100, cenę uzgadniam w silkach .

Opublikowano

Witam !!!

Chciałbym wymienić lvl 69 FF xbow / dagger / cleric na sererze ESRO 3 . Postać ma 12 ,5k sp zapas 10m golda i itemki , elementy , elki w depo . Posiada cały set na swój dg i broń +3 .

Chciałbym wymienić ją za :

-Konto na grindroad z postacią

-Może być też bez postaći

PISAĆ PM albo GG - 23019664 (pisać nawet jak status niedostępny)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wymienie nuker FF s/s cold fire 105 LVL set +6+7 s/s +9 avatar i śmieci w depo chcem za tą postać golda na zszc albo jakiegos innego hara z dobrym setem ; P

Opublikowano

wymienie konto na Grindroadzie z 150 coinsami za itemy na esro 2 :D moga byc grab pety avatary gold pisac na PW mam kilka kont.

Grywam tam i tu ;D

IGN : Nutek/Nootek

Opublikowano

Witam !!!

Chciałbym wymienić lvl 69 FF xbow / dagger / cleric na sererze ESRO 3 . Postać ma 12 ,5k sp zapas 10m golda i itemki , elementy , elki w depo . Posiada cały set na swój dg i broń +3 .

Chciałbym wymienić ją za konto na grindroad z postacią lub BEZ :) Proszę szybkoo !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam poszukuje kogos kto pomoże mi wystartować mam 25 lvl Gram na Serwerze ZSZC Water . Moje GG To 478317 Za Pomoc Odwdzięcze sie Więcej powiem o tym na gg

Pomogłem Lub Prubowałem Daj + A Odwdzięcze Się +

TuT Jak Naprawić Connection Refused.

www.mpcforum.pl/topic/155399-tut-connection-refused/

Opublikowano

Witam !!!

Chciałbym wymienić lvl 69 FF xbow / dagger / cleric na sererze ESRO 3 . Postać ma 12 ,5k sp zapas 10m golda i itemki , elementy , elki w depo . Posiada cały set na swój dg i broń +3 . Dorzucę wizz /clera ten sam server lvl 31 gap - 3 i zapas sp aż 92 k ...

W zamian za to Chciałbym puste konto na grindroad !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam do zaoferowania 2 postacie na zszc (water) jedna 61 lvl nuker a 2 blader 55 lvl . Na kątach znajduje się ponad 20kk . Interesuje mnie konto 45 lvl + na isro najlepiej wizard ,ale każdą ofertę rozpatrzę. Moje gg 16184689

Posiadam wszystkie potrzebne info do konta .

Opublikowano

Wymienię xbow / dagger /cler lvl 69 FF +12,5k sp xbow +3 depo smieci postaać o nicku nieobraźliwym z polską gildią . Dorzuce wizz / clera lvl 31 gap -3 + 92k sp .

Wymienię za gold na Grindroad

CHĘTNI pisać pm lub gg -23019664-

@UP

Napisz do mnie na PW :) mam konto jak co na Grind :)

Konto oddane !!

Opublikowano

Wymienie char na Isro serwer Zeus , jest to rogue xbow/cler lvl 86 FF plus 130k sp zapasu. Char posiada sun xbow 76+7 FB , ladny set , 2 avatary i okolo 900m golda na koncie. Za konto chce gold, avatar, silki lub char nukera na serwerze EliteSro 1 lub jakims serwerze isro. nuker najlepiej 90+ Moje GG 5813617

Opublikowano

Wymienie 105 Bowera + 530k+ sp (posiada SFS VIP) CSRO PEAK za coś "zajefajnego" 105 na zszc lub 90+ na esro. gg 3043854 .

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

LUqeN^^ Sory ale jeżeli ktoś niezdązy i za tydzien bedzie chciał sobie wymienic to wymieni czy napisałem NIEMOZECIE SIE REJESTROWAC? I nie cwaniaczek:)

TIOiE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...