Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta Silkroad - Przyjmę/Oddam/Wymienię

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oddam konto Grindroad z postaciami 85 bow ff i rogue cler 63 lvl , 100pk gold na koncie za postac na elite sro 60 LVL EU.

Oddam postacie wizz 70 i bowman 68 na Tsro za postac na elite sro 60 LVL EU.

PM

Opublikowano

Poszukuje najlepiej wiza 80-100 lvl elite sro 1 po wiecej pisac na gg 10243903 moze byc tez czysta postac bez itemow i golda.

Opublikowano

przyjme konto na Elite Sro 3 :) najlepiej z postacia lub wymienie na nukera 35 - 45 lvl ( nie pamietam ) / warriora 1h 25 - 35 lvl ( nie pamietam ) / barda! 30-35 lvl ( nie pamietam )

moje gg 25454413 pisac nawet jak nie widoczny

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wymienię konto z postacią 90 lewur nuker s/s + [100M] na serwerze mysro za gold na elitesro 3. Więcej informacji na PM.

Why is the rum gone?!

Opublikowano

Wymienię konto z postacią 93lv Blader (fire cold) na serwerze Zszc(Water) 400m itemy +5.Zamianie za (postać, gold, silki, cokolwiek) na Elite Sro_1. Więcej info na pm.

_______

Dorzucam na zszc water:

100lv Nuker /spear/

93lv Bow /int/

74 Bow /str/

_______

Wymienię również:

103 lv Rogue Bard FF / / Eos (Isro)

58 warrior / cler 58lv FF 300k sp (Neptune)

First Hejtmilol on zszc(Water) one of the first with +9 on this server xD

Bywalec
Opublikowano

Przyjmę konto na zszc(water) konto bez postaci

Kontakt:PW

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Witam wymienie konta na GrindRoad Iridium 94 lvl wiz 1.5m sp ;d i 58 lvl bow 1m sp ;d w zamian chciałbym coś na Elite 4 jak by co to pisać na gg: 36497358

Opublikowano

Witam all mam dziś do wymiany bow 76 full str prawie 2kk sp postać posiada 2 avatary grab peta devil sprinta na postaci znajduje się 13-15kk golda postać nie botowana za coś na elite sro o kontakt:

GG:11159036

Postać znajduje się na servie grindroad Plutium Lepiej się gra więcej wiary lepsze pt itp niż na Indrium

ban_pl_72890_250977.gif
Opublikowano

Witam all mam dziś do wymiany bow 76 full str prawie 2kk sp postać posiada 2 avatary grab peta devil sprinta na postaci znajduje się 13-15kk golda postać nie botowana za coś na elite sro o kontakt:

GG:11159036

Postać znajduje się na servie grindroad Plutium Lepiej się gra więcej wiary lepsze pt itp niż na Indrium

13kk golda... przecież to jest nic...

Opublikowano

Bardzo prosze was...

Przyjmę obojetnie jakie... najlepiej puste ... bardzo was prosze... nie ma szans nie trafie na rejestracje ;// na serverze GRINDROAD

Piszcie na PW lub na gg:13573477

Opublikowano

Oddam 3 konta na Esro ... na ktorych juz nie gram 55 glavier,55 nuker,49 blader, 46 nuker, i 39 nuker :) na wszystkich postaciach sa itemy wiec wystarczy sobie przelozyc na jedną postac :))) oddam te wszystkie konta za 2 konta na GrindRoad najlepiej puste ale z postaciami tez moga byc

Pisac na pw lub na gg 13573477

Opublikowano

Witam WTT

Mam do zaoferowania postać na serwerze ZSZC WATER. Jest to 104 Nuker ff w zapasie 381k sp postać posiada full blue set +5 oraz att pet lvl 95 (fox)

do tego grab pet(nie aktywny)

Do tego dorzucam 3,4 b golda. W depo znajduje się pełno itemków 11 DG oraz wszystkiego rodzaju elx.

Konto wymienię za postać na Isro, obojętnie jaki server najlepiej Wiz/bard

Wymiana na moich warunkach. Jestem osobą rzetelną i odpowiedzialną.

Kontakt pod numerem gg :1334533 lub PW

Opublikowano

Witam! Mam do zaoferowania postać 84lvl Xbow/bard , 38k sp + 30m golda na początek na EliteSro_2. Postać świetnie nadaje się do robienia taxi , chodzenia na unikaty. Równierz świetnie gra się ją w party jako bard(można trochę poafkować ;p ) W zamian oczekuję chińską postać (najlepiej nuker lub str bow) na Elite Sro (obojętnie który serwer, lecz najlepiej 2) z podobnym lvlem lub trochę mniejszym lecz z większą ilością SP. Jeśli jesteś zainteresowany napisz do mnie a podeślę Ci więcej infromacji. Pozdrawiam

GG:12252837

Opublikowano

sprzedam 3 postacie na zszc water sa na 1 koncie lvl 77 lbu 78 bowman full str bow som 12 crit +5 lub 7 bo nie pamietam dawno nie gralem

troche silkow glavier lvl cos kolo 40 z sosem glavia +3 oraz nuker s/s posiadajacy s/s sosy na lvl 52 +3 oraz s/s sosy na 64 lvl +5 lub wymienie to za postac na esro_4 $ na esro_4 lub silki na escro_4 zainteresowanych prosze o kontakt na pm :D chcialbym dodac iz na koncie znajduje sie clock i dead grab pet wystarczy go wskrzesic :D a takze wilk czekam na pmy

lub sprzedam za zlotowki lecz najbardziej odpowiada mi za silki na esro czekam z niecerpliwoscia:D

Opublikowano

Mam do zaoferowania duzo kont na GrindRoad...

Tylko nie wiem co za nie chce,propozycje pisac na pw

Pzdr&Pocwicz

[mR's [t]] [nexTT]

Opublikowano

dam 71 wizza na esro 4 za postac na zszc water/fire 100 + FF najlepiej bowman na postaci jest duzo elkow oraz itemki przecietne

wizz /cler cler 50 lvl wizz 71 i 15 k sp

kontakt na GG 15797174

Opublikowano

Dam 4 konta na grindzie na jedym koncie wizz/cler 86 lv, drugim koncie 76 blader fire/cold, trzecim koncie 80 lub 81 crossbow/cler i czwarte konto puste za itemki/kase konta na EliteSro czyli esro na serwerze 3

16201715186672152924074.jpg 4Ever xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...