Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta Silkroad - Przyjmę/Oddam/Wymienię

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAHDIPL TO ZWYKŁY SCAMMER !!!!!!!! NIE RÓBCIE Z NIM ŻADNYCH WYMIAN

a tak btw: Oddam 20 kont na grindroad, mają 100 pointów każdy.

wts 92 ff 1h 2h dual axe cleric na esro1

wts 77 ff 1h 2h dual axe cleric 470k sp na esro1

za silki / itemy / gold / postać na zszc water offer

First Hejtmilol on zszc(Water) one of the first with +9 on this server xD

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprzedam:

-Konto Grindroad

-Konto Grindroad (88lvl nuker fire/cold/light)

-Konto Grindroad (82lvl wizz/cler)

-Konto ESRO4 (84 lvl nuker fire/light/cold)

-Konto ESRO4 (china 400k sp)

Interesują mnie karty paysafecard/paypal/doładowania/sms.

Kontakt: PW

Opublikowano

KicaJov to scamer , zabral mi warka po wymianie nick: Damaruk 77 lvl FF , na EliteSro 1 , zmienil haslo do emaila .NIE WYMIENIAC SIE Z NIM , TO ZWYKLY OSZUST. Mowi , ze to ja jestem scamer , a kto postac mi zabral to zabral !

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

PO WYMIANIE ***** ? PODAŁEŚ MI BŁĘDNE QQ DO KONTA I NAPISAŁEŚ ŻE TWÓJ KOLEGA MA DAŁEM CI ULTIMATUM DO 24, ALBO QQ ALBO ZABIERAM POSTAĆ SPOWROTEM.

PO DRUGIE ZŁY EMAIL MI PODAŁEŚ PRZY 1 WYMIANIĘ ZA NUKERA OSZUŚCIE POKAŻ FRAJERZE ARCHIWUM Z GG. TERAZ MOJE KONTA NA GRINDROAD WYMIENIASZ??. arisaX

A overnuker gra na mojej postaci, co mi zły email podałeś bo pamiętam nick i pisałem z nim. GoodSoul

Marcin (Marcino)

2011-08-04 20:58:33

zrozum tylko to , ze nie jestem czlowiekiem takim jakim myslisz . Jestem uczciwy . Lecz tutaj chcialem zebym te qq sobie w ostatniej chwili przypomnial i on by mi je dal i bysmy teraz grali na spokojnie.

SKORO NIE ZNAŁEŚ QQ TO PO JAKIEGO WAŁA CHCIAŁEŚ SIĘ ZAMIENIAĆ??? PYTAŁEM CIE NA POCZĄTKU MASZ EMAIL I QQ? odparłeś że tak WIĘC ŁASKAWIE STUL PYSK

Wymienię 20 kont na grindroad i 2 konta na esro 1 na nich 92 lvl FF warrior (1h 2h dual axe) i 77 warrior FF 460k sp (1h 2h dual axe)

Opublikowano

Sprzedam:

-Konto Grindroad

-Konto Grindroad (88lvl nuker fire/cold/light)

-Konto Grindroad (82lvl wizz/cler)

-Konto ESRO4 (84 lvl nuker fire/light/cold)

-Konto ESRO4 (china 400k sp)

Interesują mnie karty paysafecard/paypal/doładowania/sms lub gold/silki na ESRO4.

Kontakt: PW

Opublikowano

Ogarnij zycie KicaJov , zabralem ci GoodSoul , bo zabrales mi Damaruka . Krotka pilka i jak jestes kocur to nie pisz tutaj i nie spamuj o swoim dziecinnym zalu tylko pisz mi kolego na pw.

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Przyjmę konto na serwerze GrindRoad.

Gadu gadu: 4567366 albo pm tutaj.

Serwer zapowiada się ciekawie, a tu nie ma jak zagrać :(

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

Witam !

Mam do zaoferowania Postać na ISRO server ZEUS 81 lvl Warrior . Skille z warriora ma rozwinięte do 80lvla z clerycka tak samo . Postać nie ma gildi ma nieobraźliwy nick . Posiada cały set +3 łącznie z biżuterią i broń +4 FB . Ma też ubranego Wizard Avatara (hat , dress , i miotłe ) w depo są jeszcze 2 miotły female -dla dziewczyny i 4 miotły male - dla chłopaka jak i inne itemki . Na tym koncie znajdują sie jeszcze 3 postacie . 2 to female mają też ubrane Avatary Wizard. 1 to male bez avatara .WYMINIĘ ZA POSTAĆ NA ZSZC WATER . W sprawie wymiany , kupna pisać PM lub na GG 23019664 lub email [email protected]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oddam Konta na GrindRoad, Postac 70 nuker FF gap-9 cold/light/fire z zapasem sp na Csro. Głownie interesuje mnie karta PSC (PaySafeCard) Lub gold, itemy na Esro4. Prosze o kontakt na PM udzielę wszelkich inf odnosnie kont, postaci oraz mozemy się dogadac co do wartosci np. PSC

@Edit. Konta na GrindRoad mają po 350 coin

Opublikowano

Przyjmę konto na SwSRO 1 albo 2 obojętnie...

Jeśli ktoś nie gra to mogę przygarnąć konto...

Staż w silku ponad 4 lata ;p

Pisać na PW.

Opublikowano

Wymienię 20 kont na serwerze grindroad / nie za darmo / przyjmę cokolwiek na zszc Gold / Silki / Itemy

Opublikowano

Wymienie konto na GrindRoad z 89 lvl dużą ilością reversow i i 50 coinow postac to nuker heuksal/light/cold ;)

W zamian chce cos na zszc water pisac gg (profil)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Jeśli wymieniacie konta na GrindRoad, to na własną odpowiedzialność, cause nie można jeszcze zmienić passów, strona jest reperowana !

Opublikowano

WITAM !

[/u]Moja oferta to xbow lvl 69 xbow drop +3 daggery drop kleryk tak samo jest FF ma 12,5k sp zapas w depo elki i śmieci . Ma polską gildie nieobraźliwy nick i cały set na 69 . Posiada 10m golda i jest lubiana na servie ;d Postać dobrze sprawuje się na Pvp Jobie , expie . Jest wyśmienita na unikaty ze względu na duży DMG daggerami :) Dorzucędo tego wizza 31 lvl gap -3 [ 92 k sp ] :)

Te 2 postacie Są Na ESRO 3 !!

Chciałbym wymienić się za postać na Zszc WATER :)

Zainteresowany ? Pisz na GG 23019664 nawet jeśli będę niedostępny lub PM tutaj / :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mugłby ktos napisac pasy nawet na 1 lvl na Zszc Water bo chyba patcha mam zlego i niewiem czy dziala bo reg OFF i niemoge zalogowac poda ktos byle jakie pasy na sprawdzenie ? za pomoc PLUSIK |+

####

Nie prosimy o konta mimo wszystko, jest od tego specjalny temat. Trzymajmy się regulaminu - %

plimos

Przeniesione.

Pomogłem Lub Prubowałem Daj + A Odwdzięcze Się +

TuT Jak Naprawić Connection Refused.

www.mpcforum.pl/topic/155399-tut-connection-refused/

Opublikowano

Witanko !

Moja Oferta to 2h / 1h /dual axe /cleric --> Warrior / Cleric lvl 59 zapas sp 265k. Postać Znajduje sięna ISRO server NEPTUNE . Postać jest to male ma nieobraźliwy nick i polską gildię . W depo elementy , tablety , stony i inne śmieci . Dobrze sprawuję się na PvM , PvP , Jobie i CTF :) Dorzucę do niej ten sam bulid 2h / 1h / dual axe /cleric lvl [ 81 ] ! na serverze Zeus postać posiada sworda +4 FB cały set łącznie z biżuerią +3 . I śmiecie w depooo ;d

W zamian za to chciałbym postać na ZSZC WATER lvl 105 , lecz może być też mniejszy z zapasem sp .

W sprawie Wymiany PISAĆ -> GG ♦ 23019664 ♦ [] • PM na forum • [] Adres Email ☺[email protected]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam.Wymienie Bowa full STR 76 lvl FF + 62k sp na serverze Tibet (ISRO) . Postac posiada avatar (claun) , bowa sos na 76 lvl oraz inne rzeczy. Posiadam ID,HASŁO,EMAIL,HASLO DO EMAILA, SEKRETNA ODP , czyli wszystko do zmiany hasla , rowniez mozna zmienic haslo do emaila . Wszelkie SS , informacje prosze kierowac na PW. W zamian za postac oczekuje , Postac na EliteSro minimalnie 76 lvl FF , musi posiadac email na portalu gmail.com , oraz miec do niego haslo , rowniez moge zamienic sie za postac na ZSZC Water 90 + FF (tutaj rowniez musi byc email , nie koniecznie na gmailu ) , albo za KOD z karty PSC(PaySafeCard) jesli chodzi o walute , dogadamy sie na PW + Wymenie za CD-KAY do Counter Strike:Source , lub konto !! <_<

Pozdrawiam :)

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

przyjmę konto na grinroad , nie ważna jest liczba coinów , konto może być czystę.

Ew. oddam czystego wizzarda na 64 na esro 1 :)

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...