Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta Silkroad - Przyjmę/Oddam/Wymienię

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wymienie 2 konta na 1 koncie jest bow 99 lvl na 2 jest 100 warrior za 2 konta chcem golda na zszc

Opublikowano

Witam ;p

Mam na sprzedaz konto na grindroad Server Iridium ANG, Blader 104 lvl, Nova blade +5 Nova Shield +2, 5 partow nova armor oprocz helmu

Opublikowano

wymienie konto : warior/cler 91 lvl , wizz/bard 58 lvl , Bow Ful str 102 lvl . bowa wymienie za postać powyżej 100 lvl najlepiej 102 ale rozważe każdąpropozycję :P Pisać Pm albo gadu :37022362

Opublikowano

oddam konto na esro bard cleric 52 lvl gdzies ze 150k sp w zamian chce 10kk golda na esro2

oraz konto 60 lvl gdzies warior cleric okolo 300k sp w zamian 25kk golda na esro 2

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

sprzedam 102 bowman i 90 wizard na grinroad :] bowman ma son +3 bowa i inne duperele ;] pisac na GG 7940411 ONLY ZA real Kase !!!!

Opublikowano

Oddam konto na SUNSRO II, 114 GLAVIER TROCHE GOLDA ITP ITD do konta nie mam sa , ale slyszalem pogloski ze konta na ktorych sie nie gra sa usuwane, a ja gram na esro szkoda marnowac konta.Zainteresowania na GG'7977040 przedstawic sie.

Opublikowano

Witam !.

Mam do wymiany 4 puste konta do serwera Grindroad Online w zamian chciałbym dostać trochę golda na EliteSilkroad na dowolnych serwerach .

propozycję pisać na PM .

Pozdrawiam.

random.jpg

Opublikowano

Wymienię konto Grindroad za gold na isro serwer maya 1 do 5kk :P pisać na gg 7659180/pm/BrotherPL na serwerze

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

witam mam na wymiane konto na swsro2 110 ff int bow oraz konto na grind i konto na elite sro zato chce cos na tsro!! albo isro oferty piasc na gg 5604400 !

xxx

Opublikowano

Wymienię konta na Rusro 45+ Lv warlock/cler FF sosy itemy itp +zapas sp ok 100k + 57 lv wizz/bard FF eq +3 za wizzarda 46+ lv z eq staffem jakims goldem na elitesro 4 oferty pisac na pm lub gg 11840475

Opublikowano

mam na wymiane konta na swsro2 : 110 ff int bow duzo golda oraz wartosciowych itemkow oraz konto na grind road

za to chce cos na elite sro 4 albo tsro!! pisac na pw albo gg 5604400

xxx

Opublikowano

Wymienię konto na serwerze SWSRO2 na którym znajduję FULL STR bow 116 FF + ok. 200k sp | Pacheon / Fire / Cold | ok 5kkk golda |set i bow +5FB | Avatar| oraz Nuker Full int s/s Fire / Cold/ Bicheon 110 gap 9

W zamian chcę coś na zszc earth (Np.: dobra postać , itemki D11, Golda itp.)

Mam też na wymianę wizarda 64 na elitesro 4 ;)

Opublikowano

Precision mysro off po co ci :)

@TOPIC Jak ktoś ma konto na sjsro 64+lv do oddania to pisać

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

Oddam na Grinroad:

rogue cler 90LVL+ 200kk gold i 335pkt gold silk na stronce

bowman 86 lvl ff 20kk i 200 pkt gold silk na stronce

TSRO

tsro wizz cler 70 lvl serv bamboo

tsro bowman 68 lvl serv bamboo

RSRO

rsro wizz cler 84 lvl

za Gold/Postac/Silki na ELITE SRO 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...