Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta Silkroad - Przyjmę/Oddam/Wymienię

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyjmę konto na GrindRoad!!!

Ponadto WTT Bow 84lvl +347k SP (aktualnie przygotowywany do farmienia na 101lvl) serw Titan, za coś na iSRO na serwie ALPS!!!

~

Ew. w ostateczności przyjmę ofertę na jakimś ZSZC

Pisać na gg: 1103520 - zaznaczać, że w sprawie wymiany!

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Posiadam 1 puste konto na GrindRoad !!!

W zamian chce postac na zszc Water lub jakas postac na isro !!!! POSTAC KONIECZNIE Z ZAPASEM SP lub FF

9421416 prosze pisac nawet jak niedostepny, rozwaze wszystkie propozycje.

Opublikowano

Jak ktoś by mógł to prosze o konto na GrindROAD THX albo moge tez dac konto na EliteSro 69 lvl wizz/cler FF pm me !!

Pm Me na PriV thx

Konto oddane !!

Opublikowano

ZSZC WATER Sprzedam/ wymienie na EliteSRO (TYLKO GOLD/SILKI)

Mam konto BOW FULL STR / Fire / Ligng / Cold(do 45lv) 85LVL

BOW 85+5

sos bow 76+5

sos bow 90+5

oraz wiele innych itemkow EQ & Zdechły grab white wolf oraz troche golda oraz z tego co pamietam dużo dużo elementów w paczkach po 5k etc

Kontakt : PM lub gg 6581429 albo TeamSpeak3 serwer 91.204.162.120:1122 na ktorym siedze codziennie (raczej) Nick So$nA

29979.gif

rapideoUserbar.png

EliteSRO [sERWER 2]

Beherit

STR XBOW / CLER *73+*

Zajebista

INT WIZ / BARD *85+*

gildia Pedo_TeaM rekrutuje aktywnych graczy 42+ (ELITESRO2)

Opublikowano

Przyjmę puste konto do GrindRoad, oczywiście z jakąś postacią też może byc..;p

PM: prywatna wiadomośc na MPCforum.. ;)

Dzięki

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano

Nikt wam nie da żadnego konta na GrindRoad, ponieważ rejestracja jest otwarta bardzo rzadko, poza tym nikomu się nie opłaca oddawać za darmo jak się czekało tak długo na rejestrację, Lepiej je sprzedać lub wymienić za jakieś inne konto ZROZUMCIE

Opublikowano

Przyjmę konto na Grindroad Mile widziane konto z postacią lub puste proszę o pilny kontakt......

NICK : 2PAC

Server : EliteSro 4

LVL:44

Gildia:Dupczyki

Serdecznie zapraszam do Gildi

Opublikowano

Nikt wam nie da żadnego konta na GrindRoad, ponieważ rejestracja jest otwarta bardzo rzadko, poza tym nikomu się nie opłaca oddawać za darmo jak się czekało tak długo na rejestrację, Lepiej je sprzedać lub wymienić za jakieś inne konto ZROZUMCIE

Nikt cie o zdanie nie pytał.. to że ty byś nie dał konta to nie znaczy że inni też.. o_O.. I nie wiem poco zwracasz uwagę jak temat właśnie po to jest zrobiony.. ;]

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano

Witam mam Do sprzedania Konta do GRINDROAD chciałbym za to coś na EliteSro_1 Najbardziej zalezy mi na Goldzie :) PM Me tutaj albo do mnie na PW lub w grze mój nick To OMG__OMG thx

Konto oddane !!

Opublikowano

Mam na wymiane 1 puste konto na GrindRoad.Interesuje Mnie za nie coś na EliteSro lub na Isro.

Każdą ofertę rozważe.

Proszę pisać na PM lub GG:8616571(niewidoczny)

Opublikowano

Witam. Ja chce WTT.

Dam Gold/Avatary ma ESro.

W zamian za Gold/Avatar/Dobre Itemy na Isro (Apollo).

Pisać GG; 11014396

PRosze usunac post pomylilem Tematy ;)

Opublikowano

oddam tsro wizz cler 70 lvl za postac na elite sro 2 60+ (eu).posiadam wszystko do zmiany hasla.

PS.dodaje takze bowman 68 lvl

Serwer Bamboo ten z ratami 5

Opublikowano

Wymienie char na Isro serwer Zeus , jest to rogue xbow/cler lvl 86 FF plus 130k sp zapasu. Char posiada sun xbow 76+7 FB , ladny set , 2 avatary i okolo 900m golda na koncie. Za konto chce gold, avatar, silki lub char nukera na serwerze EliteSro 1 lub jakims serwerze isro. nuker najlepiej 90+ Moje GG 5813617

Opublikowano

Ma ktoś może konto do oddania na ZSZC Earth lub Water , zresztą nie wiem który lepszy , coś strona padła i rejestrować się nie można więc pytam bo chciałbym zagrać .

Najlepiej puste konto bez postaci .

Opublikowano

Wymienie Konto na Esro server 3 . Jest to xbow / dagger / cler - lvl 68 i 96% .Ma 31,5 k sp w zapasie ( szybko się farmi ) .Postać posiada xbow'a drop na +3 blue o wartości 15m i daggery oraz cleryca drop :) . Na postaci znajduje się 20m golda na pierwsze dropne wydatki . Postać posiada set z npc . W depo jest kilkanaście elków prot i shield , a także duperelki ! :) . Najbardziej opłaca się expić w party bo leci najszybciej . Postać jest lubiana na serwerze przez polaków jak i kolegów zagranicznych :) Posiada nieobraźliwy nick bez dopisku PL . I ma polską gildie.

Mogę do niej dołączyć jeszcze glaviera 45 lvl [ 700 sp ] bulid fire//light/heuksal znajduje sie tam 0 golda i postac jest czysta . I 22 lvl postać jest intem ale nie ma rozdanych skilli ma 36 k sp

Wymienie Za Postać na Isro ! [ Najlepiej 64+ z zapasem sp ] :)

Rozwarze każdą propozycję więc każdy bez obaw może napisać :)

Oto kontakt : GG : 23019664 (pisać nawet jak będę niedostępny)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...