Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta Silkroad - Przyjmę/Oddam/Wymienię

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oddam konta na grindroad 150 coinów wymienię za zszc water ( postać clean 101+ / itemy / silki / gold /). proszę pisać na pw nie oddaje za darmo

mam 20 kont do oddania.

First Hejtmilol on zszc(Water) one of the first with +9 on this server xD

Opublikowano

Nikt od Ciebie kont nie wezmie , bo dzisiaj reje OPEN :D

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Create Account:

Mahdi weź przestań cokolwiek pisać przyjebie,

btw. fajnie się grało na esro?

Opublikowano

@up

to nie temat do spamu.

Ufo napisal na Twitterze ze dzisiaj reg open... wiec Ty nic tutaj nie peirdol i nie obrazaj innych userow.

b577e893e102f.png

Opublikowano

To nie temat do spamu to nie pisz jak nic nie oferujesz! tak samo mahdi scammer :)

ufonose napisał ale i tak nie każdy zrobi konto więc pisze a mahdi jak masz problem to pisz na pw pajacu.

Wts 92 lv FF 1h 2h dual axe 100kk golda + avatar na esro1

####

Obraza użytkownika - %

plimos

Opublikowano

Witanko !

Moja Oferta to Warrior / Cleric lvl 59 zapas sp 265k. Postać Znajduje sięna ISRO server NEPTUNE . Postać jest to male ma nieobraźliwy nick i polską gildię . W depo elementy , tablety , stony i inne śmieci . Dobrze sprawuję się na PvM , PvP , Jobie i CTF Dorzucę do niej też warrior/ cler lecz lvl [ 81 ] ! na serverze Zeus postać posiada sworda +4 FB cały set łącznie z biżuerią +3 . I śmiecie w depooo ;d Dodam rogue / cler i wizz / cler z zapasem sp i itemkami na Esro 3

W zamian za to chciałbym postać na ZSZC WATER lvl 105 , lecz może być też mniejszy z zapasem sp .

W sprawie Wymiany PISAĆ -> GG ♦ 23019664 ♦ [] • PM na forum • [] Adres Email ☺[email protected]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kupię / przyjmę postać na zszc water 101+lvl może być czysta bez itemów myślę że się dogadamy w sprawie ceny lub wymiany oferty na pm.

Opublikowano

Mam do oddania 3 puste konta na Grindroadzie posiadam e-maila i odpowiedz na tajemne pytanie.

swoje propozycję pisać na PM.

random.jpg

Opublikowano

Kupie hara 90+ na Zszc Water pisać na Pw albo GG ; P

SPRZEDAM KONTO ZA 25ZŁ DOŁADOWANIA PLUS, PISAĆ DO MNIE, POSTAĆ TO 105FF BOW Z CAŁYM SETEM +4FB i BOWEM *5FB CRITEM 100% i Y SETEM FB*5 ACC

POSTA POSIADA NIE OBRAŹLIWY NICK i 400M GOLDA ;)

Opublikowano

Witanko !

Moja Oferta to Warrior / Cleric lvl 59 zapas sp 265k. Postać Znajduje sięna ISRO server NEPTUNE . Postać jest to male ma nieobraźliwy nick i polską gildię . W depo elementy , tablety , stony i inne śmieci . Dobrze sprawuję się na PvM , PvP , Jobie i CTF Dorzucę do niej też warrior/ cler lecz lvl [ 81 ] ! na serverze Zeus postać posiada sworda +4 FB cały set łącznie z biżuerią +3 . I śmiecie w depooo ;d Dodam rogue / cler i wizz / cler z zapasem sp i itemkami na Esro 3

W zamian za to chciałbym postać na ZSZC WATER lvl 105 , lecz może być też mniejszy z zapasem sp .

W sprawie Wymiany PISAĆ -> GG ♦ 23019664 ♦ [] • PM na forum • [] Adres Email ☺[email protected]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

BARTES434 Chciałeś wymienić moją postać . Na szczęścię w porę zareagowałem i użyłem weryfikacji email , aby uniemożliwić Ci zabranie mi konta. Nie wydaje mi się żebyś był uczciwy ! ;** Przykro mi , że Ci się nie udało .

NIE WYMIENIAĆ SIĘ Z NIM !

NIE PRÓBUJ ZARZUCAĆ MI OSZUSTWO , BO MAM W ARCHIWUM ROZMOWE Z " KicaJov'em" , bo właśnie z nim się wymieniłem . !

Tak bardzo się pomyliłem ;/ Rozmawiałem z Bartesem i doszło do tego , że po mojej wymianie z KicaJov'em , KicaJov zabrał mi te konto i wymienił się jeszcze raz z Bartesem... No cóż pozostaje mi jedynie ostrzec was wszystkich przed tym oszustem jakim jest KicaJov. Podczas wymiany wydawal sie uczciwy : ) , ale to tylko pozory ... NIE WYMIENIAĆ SIĘ Z KicaJov !! OSZUST :D BARTES434 jest ofiarą..

Opublikowano

Wymienię xbow / dagger /cler lvl 69 FF +12,5k sp xbow +3 depo smieci postaać o nicku nieobraźliwym z polską gildią . Dorzuce wizz / clera lvl 31 gap -3 + 92k sp .

Wymienię za gold na Grindroad

CHĘTNI pisać pm lub gg -23019664-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ZSZC WATER

Full STR

Łucznik

105lvl

Witam na wymianę/sprzedaż posiadam łucznika. Nie będę się tu rozpisywał, ponieważ wszystko przedstawione na screenach. Oferty proszę składać na pm jeżeli będzie mnie jakaś interesowała to się odezwę, jeżeli się nie odzywam to znaczy że dana oferta mnie nie interesuje. Postać mogę wymienić także za doładowania paysafecard.

1zqqx6o.png

r9iouh.png

5arrqu.png

Opublikowano

Mam na sprzedasz/wymiane konta na Grindroad. Oferty na pw lub gg: 8459975 (czesto niewidoczny)

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...