Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadomy Sen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

macie linka do orginalnego tematu z kąd w filmiku to zostało ściągnięte , a i autor z tej strony jest jej twórcą i opisuje jak dpsyc szubko zasypiasz to zmieć czas liczenia do 15 lub 10 : http://www.druga-strona.pl/chcesz-szybko-doswiadczyc-swiadomego-snu-wyprobuj-dzisiejsza-technike/

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak sie miewa nie widziany pokój w OOBE?

Trzeba przyjąć jeden punkt widzenia- naukowy lub ezoteryczny. Według naukowego, OOBE to zjawisko wytworzone przez mózg, a co za tym idzie nie można postrzegać miejsc, których nie widziało się "normalnie". Ze strony "duchowej" jest to opuszczenie własnego ciała przez duszę i można podczas niego podróżować po prawdziwym świecie i oglądać miejsca, których się nie widziało. Nie wiadomo jak to jest w rzeczywistości.

Opublikowano
A po tym snie wtedy jak rano sie budzisz to czujesz ze jestes wyspany?

A czemu by miało tak nie być? W końcu to jest świadomy sen.

On nie wymaga od Ciebie wysiłku i w żaden sposób nie prowadzi do wyczerpania.

SEN = ODPOCZYNEK

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja chyba nieraz miałem te świadome sny :D

Pomyślałem sobie, jak już zgasiłem światło i leżałem w łózku, że przelece koleżankę i śniły mi się łaźnie takie co były w średniowieczu czy kiedy, ;D i tam właśnie koleżanka siedziała a dalej se pomyślcie co było ;)

Miałem wiele innych, po prostu wyobrażałem sobie różne rzeczy, i w śnie to miałem/było.

Od jakiegoś roku nic mi się nie śni >_>

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Ja spróbuje to zrobić ale muszę być strasznie zmęczony, u mnie niema że leże i zasypiam na raz dwa trzy itd, posiedzę nockę i wtedy zobaczymy jak to będzie o.O

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nie widział byś tego jak jest realnie w jego domu, bo jeśli nigdy tam nie byłeś to skąd masz wiedzieć jak tam u niego jest?

Nie mylcie świadomego snu z Matrixem chłopaki.

no okej ,ale wczesniej pytalem o seks kogos tam i chyba osama odpowiadal czy zalozyciel tematu... pisalem i pytalem sie czy jezeli nigdy nie ruchalem ,a w takim snie bym sobie poruchal i bede czul to tak jakbym czul w realu tylko ,ze orgazm bedzie intensywniejszy. teraz jak to rozumiec jezeli nigdy nie ruchalem to bede czuc jakbym ruchal ,a nigdy nie bylem u ziomka w mieszkaniu i nie bede go widzial chyba ,ze to moja wyobraznia.

to z tym ruchaniem tzn to uczucie czy czucie bedzie tez wymyslone przez mnie czyli wytworzone przez moj umysl ?

hersygna.png
Opublikowano

@UP

No słuchaj, jeżeli jeszcze nie uprawiałeś stosunku to prawdopodobnie Twój mózg wygeneruje podobne uczucie jak np. przy masturbacji (czyli będzie w jakiś tam możliwy sposób improwizował)

Opublikowano

@up

no wlasnie o to mi chodzilo... dzieki za odpowiedz... zaraz probujem zasnac ,ale cos nei czuje zmeczenia...

PS. to jak z tymi sekundami ? liczymy do 30 czy 10-15 ?

hersygna.png
Opublikowano

Czytałem że nie zawsze dobrze się to kończy...

A ja czytałem że niema takiej opcji, jedynie dla osób z padaczką albo chorych umysłowo to może ich jeszcze bardziej pogrążyć.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Hy hy dzisiaj to przetestuje

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

kurde ale jest jeszcze warunek ze najczęsciej ci sie cos sni jesli myslisz o tym przed spaniem:D

Dzisiaj testuje^^

Związek z religią

Techniki świadomego snu stosowane są przez niektóre grupy religijne i ruch New Age. Niektórzy uważają, że w świecie świadomego snu znajdują się poza ciałem lub mają dostęp do nieograniczonej wiedzy, z możliwością kontaktów ze zmarłymi osobami czy przewidywania przyszłych wydarzeń. Istnieją głosy krytycyzmu wobec wywoływania świadomego snu ze strony osób związanych z Kościołem katolickim[3]. W buddyzmie tybetańskim techniki świadomego snu odgrywaja bardzo ważną i praktyczną rolę oraz są znaczącymi elementami w takich praktykach jak tantry Jogi Najwyższej czy Dzogczen, gdzie doświadczenie stanów zasypiania i późniejszego śnienia wykazują pewne analogie z doświadczeniami stanu pośmiertnego Bardo[4].

szgna2pac.gif

Opublikowano

Może ktoś miał/słyszał OOBE ? Ciekawie brzmi :)

OOBE to wychodzenie duszy z ciała do świata astralnego.

RAsfepN.png
Opublikowano

PS. to jak z tymi sekundami ? liczymy do 30 czy 10-15 ?

Technik jest wiele. W tej opisanej w pierwszym poście trzeba liczyć do 30.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Jak chcecie coś więcej o OOBE to sobie oglądnijcie a raczej posłuchajcie tą rozmowę

http://www.youtube.com/watch?v=4wTmU3lsOnY

Ps. Odcinków jest 4.

Opublikowano

Kurde mam małego stracha głównie to oobe mnie przeraża nie wiem robić to czy nie PS. ale fajnie by było takie coś zrobić ja pierwsze co bym zrobił to bym się stał zawodowym wrestrelem

sygna5.png
Opublikowano

powiem wam tak jest ryzyko jest impreza;D

Ja dzisaj próbuje:Pnie wiem czy wyjdzie ale zawsze jest szansa czytałem ze wejscie z powrotem do ciała jest najgorsze..ale jesli zrobi sie to raz bedzie cie kusić po wiecej:D

Ja chce latac^^

szgna2pac.gif

Opublikowano
A ile razy trzeba otwierac i zamykac oczy?

Robisz tak dopóki nie wpadniesz w świadomy sen.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

nic sie nie dzieje ...

jak sie obudzisz to wszystko bedzie ok . nie ma sie czym martwic .

nie probowalem bo mi sie nie chcialo ;d dzis sproboje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...