Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadomy Sen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Gdybyś przeczytał cały team albo poczytał o tym w necie np. na wiki to byś wiedział że nie. Za dużo matrixa stary ^.^

Opublikowano

@UP

Gdybyś przeczytał cały team albo poczytał o tym w necie np. na wiki to byś wiedział że nie. Za dużo matrixa stary ^.^

czyli to znaczy, że... jestem niesmiertelny podczas tego snu :)

Sry za pismo mam problemy z spacja

Opublikowano

Siemka,

Mam jakies schizy xD

Np. Śpie, śpie, coś mi się śni (nie kontroluje tego) i np. w tym śnie spadam z dachu. To jak już "jestem" przy ziemi, to Czuję realnie że walnąłem ręką w łóżko i się "lekko przebudzam" a po chwili zasypiam. Albo we śnie gram w piłkę i kopię ją to w rzeczywistości kopnąłem i kołdrę zwaliłem z łóżka i znowu lekkie przebudzenie a potem sen.

Czy jest to jakaś oznaka LD lub czegoś tam ?

Czy w tym świadomym śnie np. będę chciał kopnąć piłkę to ww. efekt nie wystąpi ?

Opublikowano

LD - Lucid Dream - Świadomy sen .

Sam mam objawy do tego i nie wiem czy mam tego próbować :( ehhh

Mój dylemat jest taki że nie wiem czy ja np. sobie pomyślę NP . że będę się bił pięścią albo będę na ringu lub będę biegał , czy moje ruchy tak samo będę wykonywane tzn , np że sam sobie dam " żółwika " i czy ja wtedy też sobie dam ,

np . to głupi przykład " masturbacja " i czy ja w śnie to będę robił a czy w rl też ?? np , będę grał w piłkę i czy nie będę miał jakiś ruchów ... to mnie dręczy .

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg

Osama - chłopczyku nikt cie nie lubi

:) jestem dziec**** który ma ort jak dziecko z 3 podst . Maksymalnie masz 13 lat .

Opublikowano

tak szczerze to ja jak posiedze do moze 4 w nocy i sie poloze i bede o czyms bardzo myslal to to sie zmieni w taki swiadomy sen . Bede wszystko czul itp .

wakow9.png
Opublikowano

Widzę że ludzie zaczynają już jakieś głupoty pisać chyba tylko dla postów. Codziennie jak idziecie spać nieświadomie to chyba nic wam się nie dzieje co nie?

Nie umieracie na drugi dzień. Po to właśnie jest paraliż senny żebyście Cię sobie dziewczynki krzywdy nie zrobiły ^^

Opublikowano

UP , ale chodzi im że np , wezmą sobie dadzą " żółwika " i czy w rl też tak zrobią , będę biegać i czy oni w rl nie będą im się nogi ruszać itp...

A paraliż nie zawsze jest ,

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg

:) jestem dziec**** który ma ort jak dziecko z 3 podst . Maksymalnie masz 13 lat .

Opublikowano

Kurwa normalnie żenujące jest wasze zachowanie . Dzieci świadome sny nie dla was , bo jeszcze przyśni wam się Rihanna nago i zaczniecie ruchać tymi ptaszkami waszymi . Czytajcie ze zrozumieniem , a jak nie to kurwa na korepetycje z polskiego raz - dwa ! ...

Mi się nie udało , doliczyłem się chyba tysiąca i nie mogłem z tym zasnąć -.-

Opublikowano

Kurwa normalnie żenujące jest wasze zachowanie . Dzieci świadome sny nie dla was , bo jeszcze przyśni wam się Rihanna nago i zaczniecie ruchać tymi ptaszkami waszymi . Czytajcie ze zrozumieniem , a jak nie to kurwa na korepetycje z polskiego raz - dwa ! ...

Mi się nie udało , doliczyłem się chyba tysiąca i nie mogłem z tym zasnąć -.-

Aleś Ty mądry :) i nie pisz że ktoś jest Dzieckiem jak nie wiesz , skąd mamy wiedzieć że Ty nie jesteś " bachorem " ??

A co do tego , czytaj wszystkie posty w tym temacie :) wiele osób pisało że w czasie danego snu , spadali z łóżka , kopali kołdrę , ściany kopali , głową walili , więc się pytamy .

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg

Opublikowano

A ja miałem tak poj*** że sniło mi się że miałem świadomy sen,

Dla mniej kumatych Nie miałem świadomego snu ale mi się śniło że go miałem

No chyba że go miałem ( ale trwał około 4 minut :O)

x

Opublikowano

30 Sek , czyli jak sekundy lecą ... Ja dziś próbowałem ale dla jaj bo nie byłem zmęczony :) i poszedłem dopiero spać o pierwszej nocy ... czyli nie mogło się to udać ...

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg

Opublikowano

Tia, spoko, próbówałem i śniło mi się, że z monitora x070x wyszedł robak, który zaczął gryźc mi reke, a okazało się, że to tato mnie do kościoła budzi -.-

Spróbóje dzisiaj ostatni raz :). Nie wyjdzie, wracam od przypadkowych snów.

Opublikowano

Dobra, dobra

Wcale nie używam tego sposobu.

A wy, normalnie zwracacie uwagę na posty, bo sami chcecie mieć taki sen :)

@down:

Gdy już prawie śpisz próbuj rozmawiać z kimś na ten temat. Wtedy może się uda ;)

JA PIERDOLE

Opublikowano

Siemka,

Mam jakies schizy xD

Np. Śpie, śpie, coś mi się śni (nie kontroluje tego) i np. w tym śnie spadam z dachu. To jak już "jestem" przy ziemi, to Czuję realnie że walnąłem ręką w łóżko i się "lekko przebudzam" a po chwili zasypiam. Albo we śnie gram w piłkę i kopię ją to w rzeczywistości kopnąłem i kołdrę zwaliłem z łóżka i znowu lekkie przebudzenie a potem sen.

Czy jest to jakaś oznaka LD lub czegoś tam ?

Czy w tym świadomym śnie np. będę chciał kopnąć piłkę to ww. efekt nie wystąpi ?

Właśnie ja takie samo coś mam.

Na przykład biegam w śnie, a w rzeczywistości macham nogami.

Lub, kładę się w śnie xD , to skulam się w realu.

Ale LD był :)

JA PIERDOLE

Opublikowano

To do d|_|py takie jest ;/ jak ja mam sobie o czymś za śnić a tu ja macham nogami albo jakieś inne :(

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg

Opublikowano

ja mam takie sny ze spadam w przepasc i takie uczucie w brzuchu jak w rl albo ze biegne a nie moge biec i jeszcze ktos mnie goni tych snow mialem pelno ale za kazdym razem sie balem ale tez mialem taki 1 sen ktory pamietam ze se chodze po osiedlu i dopiero w polowie snu sie skaplem ze spie i zaczelem wkurwiac przechodnie jak sie dalo bo i tak wiedzialem ze to sen albo tez mialem podobny sen w szkole i mialem moment wahania wkurzyc nauczyciela czy nie bo wtedy nie wiedzialem czy jestem w realu czy w snie ale tych snow juz nie mam od roku moze se sprobuje znow :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten paraliż jest zajebisty !! Dzisiaj rano się budze i ręki lewej nie czuje ;d Znaczy nie moge nią ruszać, ale dotyk czuje ;] potrwało z 1-2 i koniec, ale to było zajebiste

Polecam !

Logo.JPG

Opublikowano

Ten paraliż jest zajebisty !! Dzisiaj rano się budze i ręki lewej nie czuje ;d Znaczy nie moge nią ruszać, ale dotyk czuje ;] potrwało z 1-2 i koniec, ale to było zajebiste

Polecam !

To nie był paraliż nasenny. Musiałeś po prostu na ręce spać a rano z niej zszedłeś i ci krążenie wróciło...

RAsfepN.png
Opublikowano

U mnie ufoludek chodził :D

Tylko raz udało mi się taki sen wymusić. Teraz jak śpię (i w nocy i w dzień) jak coś robię w śnie (zwykłym) to moje nogi w rl na to reagują, np. biegam w śnie, a w rl machają mi nogi itp. :(

Jest na to jakiś sposób ? :(

JA PIERDOLE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...