Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadomy Sen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jeśli mi się to uda, to jak poznam że jestem w tym śnie ?

Opublikowano

Występują problemy z czytaniem tekstu, godzina wskazywana przez zegary ciągle się zmienia.

Opublikowano

1. Ja wtedy mam zamknięte czy otwarte oczy ?

2. To tekst mi się śni ? Czy ja go widzę ?

3. Ta Schiza mi się zaczyna od mojego łóżka i potem umysłem = snem idę dalej jakbym był na nogach ? xD

Opublikowano

1. Ja wtedy mam zamknięte czy otwarte oczy ?

2. To tekst mi się śni ? Czy ja go widzę ?

3. Ta Schiza mi się zaczyna od mojego łóżka i potem umysłem = snem idę dalej jakbym był na nogach ? xD

Kurwa. Idź spać. Będziesz miał świadomy sen to się sam zaczaisz. Przestań zadawać takie pytania.

RAsfepN.png
Opublikowano

Ja się Osame nie dziwie, odpowiada na takie pytania od początku istnienia tematu. :x

Czytajcie co było wczesniej, a nie spamujecie. :angry:

1377531174-U173186.png

Opublikowano

I nie mów kto co ma robić :)

A ty niby co robisz -.- Hipokryta

Dokładnie. Pytania się cały czas powtarzają. Po prostu przeczytajcie ten temat i będzie wiedzieli wszystko i jeszcze więcej. Trochę samodzielności dzieci.

RAsfepN.png
Opublikowano
A ty niby co robisz

Odpowiem w stylu Ferdka : " Gówno robię " :)

Jeśli masz problem Panie " dorosły " to po co odwiedzasz ten temat i piszesz " gówna " typu " to było , zamknij się dzieciaku itp " ??

Kur masz problem to " paszoł won " a nie nabijasz sobie posty typu , to było dzieciaku , nie spam poszukaj w poprzednich postach .

Nie masz nic konkretnego do napisania to nie pisz Panie " dorosły " bo sam nie miałeś świadomego snu to nie wiesz jak to jest a pouczasz w paru postach :) i myślisz że jesteś fajny ?

Zastanawiam się tylko nad Twoim myśleniem , hmmm nie wiesz kto siedzi przed monitorem i pisze posty a Ty piszesz do kogoś że jest dzieckiem .. ?? mądry jesteś czy jak ??

Gościu może być straszy od Ciebie o pare lat a Ty komuś wypisujesz że jest dzieckiem :) ?? Na 100% się założe że sam nie masz więcej niż 14 lat : )))

* Tak na przyszłość jak już piszesz do kogoś " Ty , Cię , Ciebie , itp " pisz z szacunkiem i odpowiednymi wielkościami liter :) tego uczą na Polskim .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

@StoneKnight

Taka prawda, przeczytaj geniuszu cały temat, bo gówno wiesz i gówno piszesz.

; )

Opublikowano

Jeśli masz problem Panie " dorosły " to po co odwiedzasz ten temat i piszesz " gówna " typu " to było , zamknij się dzieciaku itp " ??

> Bo mogę?

Kur masz problem to " paszoł won " a nie nabijasz sobie posty typu , to było dzieciaku , nie spam poszukaj w poprzednich postach .

> Jak ty masz problem to ty możesz "paszoł won" a najwidoczniej go masz. Więc "paszoł won" w tej chwili...

Nie masz nic konkretnego do napisania to nie pisz Panie " dorosły "

> Ty też nie masz, hipokryto

bo sam nie miałeś świadomego snu to nie wiesz jak to jest a pouczasz w paru postach :) i myślisz że jesteś fajny ?

> Ja miałem. Nie wiem jak ty, chciałeś chyba napisać o sobie, prawda? Aha. Nie myślę, że jestem fajny. Ja jestem fajny.

Zastanawiam się tylko nad Twoim myśleniem , hmmm nie wiesz kto siedzi przed monitorem i pisze posty a Ty piszesz do kogoś że jest dzieckiem .. ?? mądry jesteś czy jak ??

>Tak mądry jestem. Zgadłeś.

Gościu może być straszy od Ciebie o pare lat a Ty komuś wypisujesz że jest dzieckiem :) ?? Na 100% się założe że sam nie masz więcej niż 14 lat : )))

> No to przegrałeś zakład.

* Tak na przyszłość jak już piszesz do kogoś " Ty , Cię , Ciebie , itp " pisz z szacunkiem i odpowiednymi wielkościami liter :) tego uczą na Polskim .

> Tak na przyszłość. Zwroty grzecznościowe pisze się z wielkiej litery w listach, podaniach, ogłoszeniach itp. W postach na forum nie ma takiego obowiązku. Na pewno nie będę pisał z wielkiej litery do jakiegoś randoma. Więc jeżeli ktoś cie uczył, że pisze się z wielkiej litery zwroty do jakiejś osoby na forum, to chyba na rumuńskim a nie na polskim.

Żeby nie było offtopu. LOL

W świadomy sens bardzo łatwo przejść ze stanu alfa. Po prostu myślicie sobie, że macie świadomy sen i już. W tej samej chwili go macie.

RAsfepN.png
Opublikowano

Ja miałem pare razy świadomy sen - fajne uczucie. Paraliz senny to mam prawie co noc. Opowiem wam o nim bo zadurzo pytan zadajecie. Wchodzicie w sen, nagle otwieracie oczy mozecie tylko oddychac i myslec. Nie mozecie mówić, ruszac sie. Macie odczucie jakbyscie sie dusili, wasz oddech jest szybki. Czujecie strach, Chcecie krzyczec ale nie mozecie. Złe odczucie i nie polecam nikomu, ja niestety chcac-niechcac mam ten paraliz bo zawsze otworze oczy jak wchodze w sen, zapomniałem dodac, że po około minucie wychodzicie z paralizu.

Pisałem to według mojego przykładu, każdy moze miec inny.

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

> Bo mogę?

> Jak ty masz problem to ty możesz "paszoł won" a najwidoczniej go masz. Więc "paszoł won" w tej chwili...

Nie masz nic konkretnego do napisania to nie pisz Panie " dorosły "

> Ty też nie masz, hipokryto

bo sam nie miałeś świadomego snu to nie wiesz jak to jest a pouczasz w paru postach :) i myślisz że jesteś fajny ?

> Ja miałem. Nie wiem jak ty, chciałeś chyba napisać o sobie, prawda? Aha. Nie myślę, że jestem fajny. Ja jestem fajny.

>Tak mądry jestem. Zgadłeś.

> No to przegrałeś zakład.

> Tak na przyszłość. Zwroty grzecznościowe pisze się z wielkiej litery w listach, podaniach, ogłoszeniach itp. W postach na forum nie ma takiego obowiązku. Na pewno nie będę pisał z wielkiej litery do jakiegoś randoma. Więc jeżeli ktoś cie uczył, że pisze się z wielkiej litery zwroty do jakiejś osoby na forum, to chyba na rumuńskim a nie na polskim.

Na tyle Cię stać ?? Bardzo " mądrze " napisałeś :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ja miałem pare razy świadomy sen - fajne uczucie. Paraliz senny to mam prawie co noc. Opowiem wam o nim bo zadurzo pytan zadajecie. Wchodzicie w sen, nagle otwieracie oczy mozecie tylko oddychac i myslec. Nie mozecie mówić, ruszac sie. Macie odczucie jakbyscie sie dusili, wasz oddech jest szybki. Czujecie strach, Chcecie krzyczec ale nie mozecie. Złe odczucie i nie polecam nikomu, ja niestety chcac-niechcac mam ten paraliz bo zawsze otworze oczy jak wchodze w sen, zapomniałem dodac, że po około minucie wychodzicie z paralizu.

Pisałem to według mojego przykładu, każdy moze miec inny.

Jak masz tak często paraliż senny to coś nie tak. Zgłoś się do lekarza.

RAsfepN.png
Opublikowano

Ja dzisiaj go doświadczyłem. Spróbowałem zwykłej metody. Otworzyłem oczy po tych 30-stu sekundach i... wyobraziłem sobie pokój i że umiem latać :P

Potem się wybudziłem. No cóż, znacie jakieś inne metody ?

Opublikowano

hmmm , ciekawe ciekawe , chyba dzis to zrobie :) fajnie bedzie :) thx :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

osama no ni chuja. znów pierdolisz jak najebany . :D na paraliż jest 60%. mi się udało. ale laska, o kurwa. :P

Thank you, so much.

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

Możecie to opisać ? Tzn. Mam otwarte czy zamknięte oczy ?

I ja funkcjonuje czy tylko leżę ?

Opublikowano

Chłopaki, 3 podejście i zwycięstwo :D Od razu pragnę nadmienić że we śnie aktywny jest każdy zmysł człowieka. Sam się o tym przekonałem gdy wyobraziłem sobie seks :D Czułem zapach kobiety oraz podejrzewam że miałem wzwód, i się spuściłem :D Ból także odczuwałem myśląc o bijatyce, wydawało się to dziwne, ale biłem się z najlepszym kumplem. Przebudziłem się po tym jak pomyślałem o tym. Poprostu pomyślałem że chcę się obudzić i już było po śnie. ;<

Opublikowano

Ja zazwyczaj mam sny erotyczne ;) Tylko trudno się skoncentrować.. ;/

Wczoraj poszedłem normalnie spać żadnych ćwiczeń nie robiłem a miałem świadomy sen.

Jest to chyba spowodowane autosugestią bo przed spaniem myślałen o świadomym śnie :D

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

ale ktoś niech mi wytłumaczy jak to jest ?

Otwieram te oczy po 30 sek. i co ? Widzę tylko sen ? WTF ?

Opublikowano

hmmm .... wydaje sie zajebiste. Spróbuje juz kiedys miałem takie coś za młodych lat... Teraz chciałbym być w pustym zniszczonym domu i zeby mnie zombi otoczyły a ja bym miał jakies bronie np . shotgun , minigun

dało by sie tak? i czy jak by mnie zombi jebnoł w łeb to bym czuł ból albo ciężar miniguna ? albo odrzut ? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...