Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadomy Sen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raz miałem świadomy sen. Podobno mózg w takim stanie uwalnia cały swój potencjał nie wiem czy to prawda ale jest bardziej podatny na bodźce dochodzące z zewnątrz. Obejżyjcie sobie film Incepcja troche to sci-f ale wszystko sie dzieje w świadomym śnie

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czego się boisz? Coś ci się stanie? Przecież Nie skaczesz z balkonu w realu.

To jest zwykłe zasypianie lecz co 30 s otwierasz oczy.

W takim śnie robisz to co chcesz, chcesz latac lecisz itd.( [; )

Opublikowano

Boje się że zaczne cos jeszcze mówić do mamy zeby mi obciągnęła ... i nie bd wiedzial kiedy to real a kiedy sen ;p

hahah usmialem sie z tego:D

Opublikowano

@Up: Ja też [ jaki debil chciałby sie z mamą ruchac ? ] xD z kolezanką lepiej

A w takim śnie to jestes takim bogiem jakby? wyobrazasz sobie pizze i pizza sie pojawia przed tobą?

Aha i jak skocze z balkonu 10m w dół to powinienem sie zabic a w snie wstane otrzepie kurz i powiem że nie bolało?

Aha i np. jak nigdy nie byłem u kolegi a w snie wparuje do jego domu ta chałpa bedzie taka sama jak w realu?

I jeszcze jedno pytanko kiedy poznac że w świadomym śnie jestes?

Opublikowano

Mi się kilka razy udało, nic erotycznego, pamiętam paliłem z jakimś kolesiem marihuanę i potem chodziłem (mam złamane udo) tak jakoś krzywo, potem ze starszym szłem po jakiś schodach za ręke... xD

Sposób fajny :)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

@Aro

1. oczywiście ze tak

2. różnie, jeżeli spadniesz przypadkiem to pewnie sie obudzisz a jeżeli specjalnie skoczysz to raczej będzie tak jak napisałeś

3. Nie, ten dom to będzie wytwór twojej wyobraźni, zobaczysz ten dom taki jaki byś chciał zobaczyć

Po prostu będziesz to wiedział ^^

Boje się że zaczne cos jeszcze mówić do mamy zeby mi obciągnęła ... i nie bd wiedzial kiedy to real a kiedy sen ;p

powinieneś sie bardziej bać tego gdy śpisz nieświadomie

Opublikowano

mi sie zdarzył świadomy sen jak mialem 10lat... snilo mi sie ze smok-dżdżownica zabija mnie karabinem.. .Obudzilem sie cały mokry i bolaly mnie plecy

10 post [v]

20 post [v]

30 post [v]

50 post [v]

100 post [v]

150 post [v]

200 post [v]

300 post [v]

350 post [x]

Made Own Hack : [v]

Made V.I.P Hack : [x]

Get Banned 7 day [v]

Get banned 30 day [v]

Get Perma Banned [v]

I'm Not fair. Then u can give me M I N U S

Opublikowano

mi sie zdarzył świadomy sen jak mialem 10lat... snilo mi sie ze smok-dżdżownica zabija mnie karabinem.. .Obudzilem sie cały mokry i bolaly mnie plecy

W tym wieku juz cpales? o.O

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Zapomniales dopisac , ze teraz masz o rok wiecej .

Opublikowano

Jak mialem z 8-10 lat to mialem swiadomy sen. Obudzilem sie rano nie ruszalem sie i zasnalem i mialem swiadomy sen. Bylem zolwiem ninja xD .

2 sytuacja to wstalem z lozka, zachcialo mi sie lac wiec poszedlem do toalety wysikalem sie i wrocilem do lozka, potem sie okazalo ze nalalem do kata w pokoju ;P.

Ale to bylo dawno, teraz mam drobne wachania. Naczytalem sie za duzo creepy pasty(dzieki mromgwtf :x) i boje sie ze jak sie obudze to zobacze taki smile.jpg lub jakies inne przerazajace stworzenie. Chyba bym dostal zawalu...

Opublikowano

Jeżeli człowiek pragnie świadomego snu, to może od razu go wywołać :) Co do grzechów ... Ludzie ! Śmiać i płakać mi się chce. Jak LD może być grzechem ???!!! Nawet jeżeli w świadomym śnie robisz bara bara i gitara to jest to tylko SEN a nie realny świat. Ale odczucia są prawdziwe ^^ Raz miałem taki świadomy sen XXX. Zajebista rzecz :D

mca.png

MINECRAFT 3D WYMIATA!!!

Opublikowano

@Up: Ja też [ jaki debil chciałby sie z mamą ruchac ? ] xD z kolezanką lepiej

A w takim śnie to jestes takim bogiem jakby? wyobrazasz sobie pizze i pizza sie pojawia przed tobą?

Aha i jak skocze z balkonu 10m w dół to powinienem sie zabic a w snie wstane otrzepie kurz i powiem że nie bolało?

Aha i np. jak nigdy nie byłem u kolegi a w snie wparuje do jego domu ta chałpa bedzie taka sama jak w realu?

I jeszcze jedno pytanko kiedy poznac że w świadomym śnie jestes?

Jezeli z duzej predkosci pierdolniesz glowa w mur/chodnik/whatever jest prawdopodobienstwo dolaczenia do OOBE . Nie radze :>

Opublikowano

Dziś dostałem świadomego snu , że byłem 50centem w Hogwardzie xDD

Poleciałem z Hermioną i Ronem do kosmosu po czym zalewała nas woda..

Spotkałem tam nauczyciela ze szkoły od muzyki :D

Potem koniec.. I miałem beke jak wstałem xD

1345559513-U619318.png

By Kolorowy.

Opublikowano
Wyświetl postUżytkownik Deaviss dnia 09 sierpień 2011 - 22:36 napisał

Zapomniales dopisac , ze teraz masz o rok wiecej .

Hah.... Żałosny jesteś .... Może ty i masz to 11 lat ale ja napewno nie... Ahh te dzieci ...

10 post [v]

20 post [v]

30 post [v]

50 post [v]

100 post [v]

150 post [v]

200 post [v]

300 post [v]

350 post [x]

Made Own Hack : [v]

Made V.I.P Hack : [x]

Get Banned 7 day [v]

Get banned 30 day [v]

Get Perma Banned [v]

I'm Not fair. Then u can give me M I N U S

Opublikowano
Jezeli z duzej predkosci pierdolniesz glowa w mur/chodnik/whatever jest prawdopodobienstwo dolaczenia do OOBE . Nie radze :>

Co to OOBE? Bo nie wiem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...