Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadomy Sen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaa teraz wszyscy mieli świadome sny ... yhy :) a max 2 osoby na forum go mieli :)

mnie to " szczyka " , liczyć przed snem i coś sobie wmawiać ... głupota ... strata relaksu :)

chcesz sobie poruchać to idź do jakieś dziewczyny zapłać i sobie poruchasz , chcesz skoczyć z mostu to sobie skocz , tylko od razu wezwij karetkę ,

chcesz sobie wysoko skakać wpisz kangaroo , chcesz być piłkarzem to idź na boisko i graj ,

nieregulaminowa sygna

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na spryciarzach jest fajny tut

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

zajebiście :D ja widziałem dupnego koguta i mnie gonił w koło :D

pomagam w minecraft

;)

Pomagam dla przyjemności nie dla +

Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym :)

Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham

Travis nauczył mnie być hojnym

Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie

The Script nauczył mnie, jak iść dalej.

Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej

Muzyka nuczy mnie jak żyć!

Opublikowano

bardzo często mam świadomy jak wstane rano ( jestem nie wyspany) i kłade sie znowu spać od 7 zazwyczaj do 11

wczoraj sie udało: w śnie wychodził mi język na wierzch i otwierały mi sie usta

i jak zwykle spojrzałem na ręce, były kolorowe. to pomyślałem że to sen i lecę... jakis gosc za mną zapierdzielą powtarzając: wolniej musi ci sie wygenerowac swiat bo inaczej wybije cie ze snu

i miałem co 50metrów niby laga :P. w śnie skupiłem sie na dotyku i dziwiłem sie że jest taki bardzo realistyczny.

Opublikowano

Ja stosuję WILD i mam co noc LD ;)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Sprobowalem wiele razy i nic

Chyba na necie sa lepsze poradniki.

Nie wiem jak wam sie udaje ale spelniam wszystkie kryteria i gowno wychodzi...

sstwc.jpg

Opublikowano

9 dni próbuje i albo jestem jakis pierdalnięty albo nie potrafie tego zrobic...

Ps:

Na Kwejku jest zajebiscie obszerny poradnik 100000 razy lepszy od tych wszystkich waszych razem wzietych :)

bez urazy :P

eyyyy! MakYS udało ci sie>?

Za duza ta ninja

Opublikowano

znowu sie udało :O

zróbcie tak; pójdźcie późno spać żebyście wstali nie wyspani otwieracie oczy rano robicie test rzeczywistości i idziecie spać dalej myśląc o tym żeby zrobić ten test w śnie

-powinno sie udać ;)

Opublikowano

Sprobowalem wiele razy i nic

Chyba na necie sa lepsze poradniki.

Nie wiem jak wam sie udaje ale spelniam wszystkie kryteria i gowno wychodzi...

Ja tez juz kilka razy probowalem i chujnia.

Opublikowano

A ja wczoraj próbowałem...

Na początku to było tak że zrelaksowałem się na maxa przed spaniem,i położyłem się nieruchomu na plecach,wtedy zastosowałem mruganie oczu,tzn. zamykam na 5 sek i szybko otwieram i od razu zamykam,tak kilkanaście razy aż wpadniemy w trans i oszukamy umysł-mi wczoraj tak własnie ciało zdrętwiało-czyli paraliż senny ,i w końcu miałem otwarte oczy i zaczeło mi znikać wszystko,niestety wystraszyłem się i po kilku sekundach wróciłem do rl ;(

Opublikowano

A ja wczoraj próbowałem...

Na początku to było tak że zrelaksowałem się na maxa przed spaniem,i położyłem się nieruchomu na plecach,wtedy zastosowałem mruganie oczu,tzn. zamykam na 5 sek i szybko otwieram i od razu zamykam,tak kilkanaście razy aż wpadniemy w trans i oszukamy umysł-mi wczoraj tak własnie ciało zdrętwiało-czyli paraliż senny ,i w końcu miałem otwarte oczy i zaczeło mi znikać wszystko,niestety wystraszyłem się i po kilku sekundach wróciłem do rl ;(

To dobry jestes... paraliz senny wystepuje u 0.0004 % (chyba) praktykujacych swiadomy sen wiec musisz miec zaje** pecha

Za duza ta ninja

Opublikowano

Wątpię żeby tak rzadko .

Ja ostatnimi czasy mam urwane sny...

Czemu? Po obudzeniu się, przez około 5-10 minutę nie potrafię logicznie myśleć.

I gdy zacznę się ruszać już nie wrócę do snu. Ostatnio zastała mnie śmieszna sytuacja.

(Do szkoły mam na 8) Śpie sobie i naglę się budzę . Patrze na zegarek widzę 5:30 i myślę " już do szkoły, zaspałem" wstaję szybko pakuję się i myję zęby. Patrze na zagarek i widzę 5:37 ...

Myślę "ee co ja robie? Pier*** ide spać".

Mam tak niestety często... Albo budzę się i krzyczę " Mamo daj mi obiad bo mi się pić chce a nie zamknąłem okna . "

I to nie jest śmieszne bo często się zrywam ze snu i jestem nie wyspany ..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Próbowałem raz ale mi to nie wychodziło (pieprzeone komary :unsure: )

Czułem jakby takie dziwne, cięższe oddychanie i mrowienie w nogach, i lekkie w rękach, w jakiej wtedy fazie mogłem być?

Przestałem liczyć to od razu zasnąłem :/

Opublikowano

zaraz ide spać bo mi sie cholernie spać chce :D

ja prdl, jak bym miał świadomy sen ^_^

otworze balkon i polece, a na ziemi skapne sie że to jednak rl :D

daj_plusa_kurwo_24185.jpg

sygna2s.jpg

Opublikowano

Ehh i znów to samo, drętwienie nóg i tym razem mocniejsze drętwienie rąk i zasnąć nie mogę, skupić się nie mogę tak jakby :/

W pewnej chwili zdawalo mi sie ze prawie wchodze ale za mocno sie zdekoncentrowałem .. :(

Opublikowano

Kiedyś miałem świadomy sen a jak się obudziłem to zacząłem płakać że było tak pięknie xD

Spróbuję tego ^^

Opublikowano

A mi raz sie sniło że sikam do kibelka, budze sie i okazuje sie ze otworzylem kosz do prania i mialem se tam sikac ale mnie mama obudziła w pore :) To chyba nie byl Swiadomy Sen?

Opublikowano

Świadomy sen miałem duużo razy. Bardziej mnie ciekawi lunatykowanie. Siedziałem z laptopem na podłodze (nikogo w domu nie było) i zasnąłem. Budze się następnego dnia patrze laptop na biurkua a ja leże w łóżku !

Opublikowano

Świadomy sen miałem duużo razy. Bardziej mnie ciekawi lunatykowanie. Siedziałem z laptopem na podłodze (nikogo w domu nie było) i zasnąłem. Budze się następnego dnia patrze laptop na biurkua a ja leże w łóżku !

to jest taki stan w którym nie lunatykujesz tylko jesteś tak senny że się nie orientujesz i po prostu o tym zapomniałeś , było ci nie wygodnie więc się obudziłeś odłożyłeś laptopa i zasnąłeś na łóżku , proste :D

lunatyk wstaje całkowicie w śnie pogrążony i potrafi drzwi otworzyć i wyjść :P

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...