Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]Easymetin2 Cracked ;-)

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o.O teraz wystarczy em2 połaczyc z mt2 ;P

mam nawet pomysł

2961.png

Pomogłem czy starałem się pomóc walnij + nie bądz taki!!!

• Odpowiedzi 577
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odkryłem jak działa Mechanizm Sprawdzania Bina polega to na tym że W pliku Cfg jest Plik O nazwie gamemd5.ini I tam w 2 Linijce jest Md5 Metin2client.bin.Zdobyłem Md5 Aktualnego Metin2client.bin Podmieniłem I Uruchomiłem Starego Em2 Bez błędu jednakże okienko Bota się nie Uruchamia.

Nawet wrzucenie nowych dll do starego em2 przed placeniem nic nie da, bo są nowe adresy.

Opublikowano

Już jest połączone Md5 Aktualnego Bina (Wszyscy mają Takie same Md5) I Bot Modyfikowany Przez Andrzejt17

@Edit Nie wrzucałem Nowych Dll'ek Są stare z Starego Bota

Ale ja mówię, że Twój pomysł nie zadziała, a co to za problem sprawdzić Md5 pliku..

Opublikowano

Czy Wspomniałem że mój Sposób ma Zadziałać?

Nie, ale wszystkich poinformowałem, żeby już nie tracili czasu na próby =)

No i takich ludzi na tym forum brakuje ..i ja sie pytam gdzie jest wasz Andrzejt ...

Jakich ludzi brakuje? =P Gdzie jest, hmm grzeje topkę :D

Opublikowano

Wkleiłem te serwery do serCfg, włączam EM2, loguje się. Pojawia się informacja że free time dla Turcji jest od 17-19 Turkey Time, więc u nas powinien być od 16-18, ale pisze, że do Free Time zostało 20 min... Nie wiem czy to jeszcze działa, może coś przegapiłem i nie doczytałem.

Widzę że wszyscy próbujecie coś zrobić, pomógłbym wam ale nie znam się na programowaniu- zaledwie podstawy (nawet nie ;P) Pascala ;/ Życzę powodzenia ;)

30 S T M

Opublikowano

Wkleiłem te serwery do serCfg, włączam EM2, loguje się. Pojawia się informacja że free time dla Turcji jest od 17-19 Turkey Time, więc u nas powinien być od 16-18, ale pisze, że do Free Time zostało 20 min... Nie wiem czy to jeszcze działa, może coś przegapiłem i nie doczytałem.

Widzę że wszyscy próbujecie coś zrobić, pomógłbym wam ale nie znam się na programowaniu- zaledwie podstawy (nawet nie ;P) Pascala ;/ Życzę powodzenia ;)

EM2 nie obsługuje czasu letniego, tak samo w Polsce freetime mozemy odpalic teraz tylko od 17:00, a mowili ze 16-17.

PS: Zawsze mozna przestawic zegarek, ale przy odpalaniu wyskakuje init failed.

PS2: Spróbuję przestawić zegarek dziś o 19:00, wtedy gdy wywala error.

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedź ;)

Ja też spróbuje przestawić. O której dokładnie? Równo o 19? Czy troszkę wcześniej ?

@Wyskakuje że wersja metinclient.bin nie jest obsługiwana. Gram na kliencie PL ale zamieniłem serwery na Arabskie, wiem że rok temu działało to poprawnie. Co trzeba zrobić?

30 S T M

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedź ;)

Ja też spróbuje przestawić. O której dokładnie? Równo o 19? Czy troszkę wcześniej ?

@Wyskakuje że wersja metinclient.bin nie jest obsługiwana. Gram na kliencie PL ale zamieniłem serwery na Arabskie, wiem że rok temu działało to poprawnie. Co trzeba zrobić?

Sprawdź MD5 metin2client.bin i wklej do EM2\cfg\gamemd5.ini

PS: Jesli jedziesz na najnowszym binie metin2.pl do nie zmieniaj nic z "pl" w tym pliku.

@EDIT: Zmień godzinę na do tyłu, przed 19, ok 18:50.

Opublikowano

A jak sprawdzić MD5 metin2clint.bin ? Nie znam się na tym.

@Już to zrobiłem ;)

@Nie działa nadal ;/ Zmieniłem serwer z pl na ae, ale wtedy pisze że ten EM2 jest tylko do Metin2PL.

Nawet po zmianie MD5, bez zmiany serwera na ae nie działa ;/

30 S T M

Opublikowano

WYPIERDALAJ Z TEGO TEMATU, NIE CHCĘ CIĘ TU WIĘCEJ WIDZIEĆ, W OGÓLE Z TEGO FORUM WYPIERDALAJ. NA CHUJ KURWA COŚ ZGŁASZASZ?! SAM ZROBIŁEŚ JAKIŚ ZJEBANY BOT W AUTOIT, NA GOTOWCACH I MILIONACH NOOBSKICH PYTAŃ W DZIALE AUTOIT, KTOREGO NIE MOZNA NAZWAC PROGRAMEM TAKIE PODSTAWOWE BYKI I KURWA SZPANUJESZ. MY CHOCIAZ COS ROBIMY, A TAKIM LUDZIOM JAK TY WIECZNIE NIC NIE PASUJE. I NIE BAW SIĘ W MODERATORA, PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE, PHI TY TO MASZ TU GÓWNO DO GADANIA, BO TEMAT JEST CAŁKIEM AKTUALNY I JAK MOD ZECHCE TO ZAKMKNIE, A NA RAZIE TO WYPIERDALAJ.

DZIĘKI TOBIE WRESZCIE ZMIENIŁEM ZDANIE I ZCRACKOWANEGO BOTA DAM TYLKO ZAUFANYM USEROM I POMAGAJACYM NA PW, A NIE TAKIM GNOJOM I PIJAWKOM JAK TY.

@Warnujcie do woli, lepsze 10% i nauczka dla tego dzieciaka niż nic ^^ Przepraszam za caps-a, ale musiałem napisać tak, żeby trafiło do tego osobnika z IQ 20. Prace idą coraz dalej, niedługo z Misiekantosem tu zaszpanujemy ^^

Plik czysty, ale na win7 nie działa - to chyba niczym nie rozniaca sie wersja od orginalu :D

Od Twojej wypowiedzi ten temat zaczął żyć, jednak wszyscy wchodzą żeby zobaczyć, czy zrobiłeś już bota, a + i tak mało masz. No i oczywiście jest również Misiek, w jego postach też dawajcie +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Prawdopodobnie prostym upxem albo czyms innym, zapewne darmowym

To i tak nie zmienia faktu, ze samo rozpakowanie nie pokaze nam kodu zrodlowego w czystej postaci :D

Opublikowano

Straciłem Wątek

Czy to oby nie kwalifikuje się do spamu? :D

Zmiana czasu przed 19:00 nic nie da, jesteśmy trochę ograniczeni więc :D

Opublikowano

Uparliście się tak bardzo na te pliki dll i blokowanie internetu. A nie pomyśleliście np. ,żeby wykorzystać pliki z easy metin2 do stworzenia własnego expbota tak dobrego jak em2??? Wydaje mi się ,że rozłożenie pliku na czynniki pierwsze nie powinno być dużym problemem.

Dzieńdobry. Mam dużego ,ale małego. Szerokiego ,ale wąskiego. Długiego ,ale krótkiego. Wzwyż i wszerz. Koń mój wielki być i silny jak militar.

Opublikowano

*UP

A mi się wydaje że jest to dużym problemem, bo najprawdopodobniej każda opcja expbota jest połączona z serwerem. Dlaczego? Po 19.00 serwer blokuje nam exp bota ale Wh nam nie zablokuje ( jest to opcja nie do wyłączenia przez ich serwer = Turn Off / turn On metin2 i dopiero wtedy nie mamy wh ) tak więc lepiej crackować ;)

sygnanu.jpg

Opublikowano

Uparliście się tak bardzo na te pliki dll i blokowanie internetu. A nie pomyśleliście np. ,żeby wykorzystać pliki z easy metin2 do stworzenia własnego expbota tak dobrego jak em2??? Wydaje mi się ,że rozłożenie pliku na czynniki pierwsze nie powinno być dużym problemem.

*UP

A mi się wydaje że jest to dużym problemem, bo najprawdopodobniej każda opcja expbota jest połączona z serwerem. Dlaczego? Po 19.00 serwer blokuje nam exp bota ale Wh nam nie zablokuje ( jest to opcja nie do wyłączenia przez ich serwer = Turn Off / turn On metin2 i dopiero wtedy nie mamy wh ) tak więc lepiej crackować ;)

Dobra Panowie Jestescie taki mądrzy To Ogarnijcie injector Ogarniający Adresy pod Którymi mają Być ładowane Pliki Easymetin2

Co jak Co Ale mi się Wydaję że Dll'ka Combiner.dll Odpowiada za Adresy

Wyświetl postUżytkownik michal111345346 dnia 13 maj 2011 - 16:12 napisał

Straciłem Wątek

Czy to oby nie kwalifikuje się do spamu? :D

nie moje pierdolone Pytania także Odpowiedzi nie Kwalifikują się Do Spamu

Opublikowano

A żeby takie pliki zakosić trzeba włamać się na serwer lub być w teamie.

Dokładnie... a chyba nikt z mpc nie jest w teamie <haha>

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

"Nie tłumacz się! Przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...