Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]Easymetin2 Cracked ;-)

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. kiedys odpalalesz tylko easymt2 i 2 okna

2.moze kupil easymetin2 i tyle

Wiadomość dla Ciebie i Was wszystkich.

Temat jest o EM2, a więc napisałem Wam poradnik, proszę bardzo:

http://www.mpcforum.pl/topic/354753-megatut-easymetin2/page__gopid__2509861#entry2509861

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 577
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Papay, ogarnij sie troche. Jakies kurwa wywiady chcesz robic z CrafityGeek, to jest jakis superstar albo zasluzony, ja?

@Neono, dzieki - odezwe sie.

Opublikowano

Jeszcze raz proponuję to przenieść gdzieś, gdzie tylko userzy 200 postów + będą mogli wejść, bo zaraz ktoś zaraportuje do Craftego...

Opublikowano

#UP

Ale nawet +600 może wysłać więc a ci poniżej 200 nawet niektórzy nie wiedzą gdzie wysłać ale popieram cię w pełni tylko czy coś to zmieni.

1393619387-U339575.png

Uczeń
Opublikowano

Są też użytkownicy tak jak ja, którzy wolą czytać, niż pisać, a od czasu do czasu dodać swoje zdanie, więc jak dla mnie to zbędne

@eot,

Opublikowano

Szczerze, wiedziałem że tak się da.

Nie nazwałbym tego "crackiem" bo to nie ma nic z nim związanego .

Wykorzystywanie bugów emt2 wystarczy, że zmienią godziny na te same i nici .

Opublikowano
Są też użytkownicy tak jak ja, którzy wolą czytać, niż pisać, a od czasu do czasu dodać swoje zdanie, więc jak dla mnie to zbędne

Wiadomo, że warto się wpisać jedynie jeżeli mamy coś godnego uwagi do przekazania.

Tak samo robię, ewentualnie pomagam na PW... tak też ogarnijmy spam.

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Opublikowano

No erka żebys się nie zdziwił -.-

Pisałem z kilkoma kolesiami co piszą boty na npc, i oni niestety nie chcą iść z duchem czasu bo jest im to nie na ręke, musieli by dołożyć duzo więcejpracy dla uzyskania tego samego efektu. To prawda!! Lecz sposób którego sie używa aktualnie (al'a grafika tibii) nie pozwoli na dostateczne rozwinięcie projektu. To może i jest tylko moje zdanie, ale zobaczycie że daleko nie zajadą ci, co piszą boty z kamerką od góry...

Opublikowano

neono, bot z kamerką do góry to zwykły szajs na kółkach ;o Biega po całej mapie i czasem coś zabije. <- takie coś w tej chwili nazywamy exp botem.

**Przecież expbot od mpc nie ma być na zasadzie kamerka do góry ( auto it ) co nie ?:D

sygnanu.jpg

Opublikowano

Dlaczego robicie niepotrzebny spam o jakims bocie MPC?, co za spam, 11 kart, z czego może 2-3 wnoszą cokolwiek do tematu... zal

Nie jestem kolekcjonerem plusów czy minusów

Są mało cenne by były w moim zbiorze

Opublikowano

No erka żebys się nie zdziwił -.- Pisałem z kilkoma kolesiami co piszą boty na npc, i oni niestety nie chcą iść z duchem czasu bo jest im to nie na ręke, musieli by dołożyć duzo więcejpracy dla uzyskania tego samego efektu. To prawda!! Lecz sposób którego sie używa aktualnie (al'a grafika tibii) nie pozwoli na dostateczne rozwinięcie projektu. To może i jest tylko moje zdanie, ale zobaczycie że daleko nie zajadą ci, co piszą boty z kamerką od góry...

O dokładnie. Jeden z najlepszych postów w tym temacie. ^^

Dlaczego robicie niepotrzebny spam o jakims bocie MPC?, co za spam, 11 kart, z czego może 2-3 wnoszą cokolwiek do tematu... zal

Niech piszą, na forum jest wolność słowa i każdy chce się wypowiedzieć :P

Jak nam się nie uda, CraftyGeek robi jakis wiekszy projekt, zycze mu powodzenia bo nic do niego nie mam ^^

Opublikowano

O dokładnie. Jeden z najlepszych postów w tym temacie. ^^

Niech piszą, na forum jest wolność słowa i każdy chce się wypowiedzieć :P

Jak nam się nie uda, CraftyGeek robi jakis wiekszy projekt, zycze mu powodzenia bo nic do niego nie mam ^^

Większy Projekt Powiadasz czyli ten bot napisany w Html'u Parodia,niech lepiej pisze w systemowym batchu Lub W java script

Opublikowano

Większy Projekt Powiadasz czyli ten bot napisany w Html'u Parodia,niech lepiej pisze w systemowym batchu Lub W java script

W sumie to dobry bot to gimp,js,html/php,c++. Zycze mu wytrwalosci i powodzenia, te tysiace linijek kodu daja do myslenia. A z tego co widzialem to on w c++ jest nawet dobry.

Opublikowano

Mam pomysł na złamanie zabezpieczeń. A może byście tak stworzyli jakiś plik DLL ,którego trzeba by bylo wszczepiać injectorem podczas expienia na easymetin2 i ten DLL by jakoś omijał zabezpieczenia lub stale zmieniał wartości ??? Słaby jestem w takich rzeczach i mało ogarniam ale nie zakopujcie mnie minusami jeśli coś głupiego mówie. Też chcę pomóc i każdy pomysł może się przydać, nawet ten najgłupszy.

Dzieńdobry. Mam dużego ,ale małego. Szerokiego ,ale wąskiego. Długiego ,ale krótkiego. Wzwyż i wszerz. Koń mój wielki być i silny jak militar.

Opublikowano

Mam pomysł na złamanie zabezpieczeń. A może byście tak stworzyli jakiś plik DLL ,którego trzeba by bylo wszczepiać injectorem podczas expienia na easymetin2 i ten DLL by jakoś omijał zabezpieczenia lub stale zmieniał wartości ??? Słaby jestem w takich rzeczach i mało ogarniam ale nie zakopujcie mnie minusami jeśli coś głupiego mówie. Też chcę pomóc i każdy pomysł może się przydać, nawet ten najgłupszy.

Ale po co mamy robić dll łamiącą zabezpieczenia i robic sobie roboty, najpierw je musimy poznac i złamać :D

Opublikowano

Wiem że to może być troszkę pracochłonne lecz,

można wzorować się przy robieniu ExpBota na EM2.

lub postawić własny serwer EM2 na jakimś hostingu lecz trzeba zapłacić ;/

Na takich rzeczach się nie znam ale troszkę na kodowaniu stron ( nie jestem jakimś proo ello elo hardcorem :D ) itp. I właśnie pomyślałem o takim rozwiązaniu

Opublikowano

Wiem że to może być troszkę pracochłonne lecz,

można wzorować się przy robieniu ExpBota na EM2.

lub postawić własny serwer EM2 na jakimś hostingu lecz trzeba zapłacić ;/

Na takich rzeczach się nie znam ale troszkę na kodowaniu stron ( nie jestem jakimś proo ello elo hardcorem :D ) itp. I właśnie pomyślałem o takim rozwiązaniu

Hosting płatny mam swój, to nie problem. Ale żeby postawić własny serwer EM2 trzeba poznać strukturę plików i bazy =)

Opublikowano

"poznać strukturę plików i bazy" - wszystko pięknie ale jak ?

Skąd mamy wiedzieć jak ta baza wygląda?

Skąd mamy dostać od niej wzór? Nikt nam go nie da

pytań wiele a odpowiedzi mało :(

Już to pisałem ale jak wam się to uda zrobić to zaraz będzie aktualizacja i zablokują to w piz duuu !.

sygnanu.jpg

Opublikowano

To czyli wiecie już z jakim ip się łączy ??? (z tą bazą) czy jeszcze macie wątpliwości ???

Bo z tą dll'elką nie jest zły pomysł. To jest jedno z tych logiczniejszych rozwiązań, które mogło by zadziałać na zasadzie takiej, że będzie jakoś zmieniać wartości.

P.s.

Powiedzcie jak to zrobicie bo nie znalazłem konkretnej odpowiedzi :)

GrottyCracker22.png
Opublikowano

To czyli wiecie już z jakim ip się łączy ??? (z tą bazą) czy jeszcze macie wątpliwości ???

Bo z tą dll'elką nie jest zły pomysł. To jest jedno z tych logiczniejszych rozwiązań, które mogło by zadziałać na zasadzie takiej, że będzie jakoś zmieniać wartości.

P.s.

Powiedzcie jak to zrobicie bo nie znalazłem konkretnej odpowiedzi :)

Przecież jeszcze nawet w moim pierwszym poście masz IP 3 innych baz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...