Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]Easymetin2 Cracked ;-)

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hosting płatny mam swój, to nie problem. Ale żeby postawić własny serwer EM2 trzeba poznać strukturę plików i bazy =)

Dlatego mówię że się nie znam ; P

Ale oczywiście życzę wam powodzenie ; P

Jak nie EM2 to jakiegoś innego się zrobi ;P

• Odpowiedzi 577
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Autor tematu:

darmowego działającego EM2 za jakąś symboliczną małą kwotę

Spoko :P

Z tego co mi wiadomo samo wstrzyknięcie tych dll nic nie daje...odpowiednią funkcje z dllki wywołuje *.exe

Możnaby więc otwqorzyć dll, poznac funkcje i napisać osobny exek bez ograniczeń, który korzysta z tych dll.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Fli_PL writed:

"Możnaby więc otwqorzyć dll, poznac funkcje i napisać osobny exek bez ograniczeń, który korzysta z tych dll."

Dobry pomysł z tym plikiem .exe ale cóż to jednak jest full roboty bo nawet nie masz pojęcia jak dużo informacji i linijek kodu zawiera ten plik :P. Pozatym trzeba by było przejrzeć całą strukturę tego pliku ,a ona jest ogromna. Zresztą jakbyśmy poznali całą strukturę to nie musielibyśmy tworzyć nowego .exe czy .dll tylko zmodyfikowac juz istniejące tak ,żeby było jak za dawnych czasów kiedy em2 byl darmowy.

Dzieńdobry. Mam dużego ,ale małego. Szerokiego ,ale wąskiego. Długiego ,ale krótkiego. Wzwyż i wszerz. Koń mój wielki być i silny jak militar.

Opublikowano

Czytając niektórych pro elo wyjeb.. posty zaczeło mnie coś rozwalać.:).

@topic

My (teorytycznie) chcemy im pomóc!. xD. A tak w ogóle niech se wysyłają te Jeb... raporty do EM2 nic nie jest idealne każdej luki nie naprawisz :). Chętnie bym pomógł ale dopiero zaczynam co kolwiek robić. (Zachęcenie forum:).

@topicv2.

Proponuję się połączyć z tymi ludzi co chcieli pisać Exp bota od MPC. Bo jest rozsypka tutaj 3 osoby pracują. A jaki byście się połączyli z tamtym tematem to kto wie ...

1337

Opublikowano

Z kimkolwiek się połączycie lub nie, chcemy widzieć efekty. Okeyy łatwo powiedzieć z mojej perspektywy, bo z waszej może jest już to na tym etapie : "mam to w gdzieś, nie chce mi się, nie dam rady"... Nie będę was za to winił bo nic nie obiecywaliście ;)

3majcie sie ;)

sygnanu.jpg

Opublikowano

Czytając niektórych pro elo wyjeb.. posty zaczeło mnie coś rozwalać.:).@topicMy (teorytycznie) chcemy im pomóc!. xD. A tak w ogóle niech se wysyłają te Jeb... raporty do EM2 nic nie jest idealne każdej luki nie naprawisz :). Chętnie bym pomógł ale dopiero zaczynam co kolwiek robić. (Zachęcenie forum:)[email protected]ę się połączyć z tymi ludzi co chcieli pisać Exp bota od MPC. Bo jest rozsypka tutaj 3 osoby pracują. A jaki byście się połączyli z tamtym tematem to kto wie ...

O nie, z tamtymi się nie połączymy, na pewno. My chociaż poszliśmy do przodu, a oni jak od 3 miesięcy gadają o tym bocie to nic jeszcze nie powstało..

Z kimkolwiek się połączycie lub nie, chcemy widzieć efekty. Okeyy łatwo powiedzieć z mojej perspektywy, bo z waszej może jest już to na tym etapie : "mam to w gdzieś, nie chce mi się, nie dam rady"... Nie będę was za to winił bo nic nie obiecywaliście ;) 3majcie sie ;)

Idzie powoli, testujemy wszystko 4fun, nie mamy napiętych terminów =)

Opublikowano

I bardzo dobrze !

Nie wielu pamięta jak było z Evenye czy Evonis. Wielkie zapowiedzi Eveney, a i tak spóźnione.... Po 2 tygodniach działania serwer off bo ktoś odszedł z team;u. Na forum Eveney trąbili o Evonis - najlepszy serwer, pro, wszystko będzie na nim dopracowane Otwarcie na sylwestra !. - Wyszło pare tygodni po sylwestrze i pare dni potem upadł. ...

Dlatego nie ma sensu zapowiadać i planować. Przez to wszystko się pieprzy ;(

sygnanu.jpg

Opublikowano

Jeśli czytaliście o tym bocie od mpc to zapewne wiecie, że Maciek miał go zrobić bo mówił, że potrafi Delphi itp.... w jednym poście pisał, że musi się uczyć oraz skończy bota do wakacji.

Więc pożyjemy zobaczymy :)

Tylko trochę dziwne, że nie daje znaku życia...

P.s.

Takie niby organizacje (tematy) w, których pisze "Chodźcie napiszemy hacka" nic nie dają. Zamiast pracy wypisują tam swoje marzenia :D

Ja tylko powiem aby działać skutecznie (moim zdaniem) trzeba z sobą rozmawiać tak jak na TeamSpeak'u. Używać programów typy TeamViewer aby coś zdziałać :)

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Program TeamViever to nie zbyt dobre wyjście bo strasznie laguje, a przy dużych kodach to komputer by "krzyczał" : Ginę !!

Ja z kolegą robiłem serwer metina to jak otwierałem mob_porto to był jeden wielki LAG ;P

A co do Ts'a to jak najbardziej ;) Do wakacji ~ miesiąc

sygnanu.jpg

Opublikowano

Niedawno popatrzyłem co autorzy EM2 zamieścili w tych plikach...

Nie było tam nic co by mnie zaciekawiło.

Lecz przy próbie połączenia się z wcześniej podanym adresem IP odkryłem że blokuje połączenie Firewall Comodo zainstalowany na ich serwerze.

Po unieszkodliwieniu firewall'a można by było wykraść pliki bazy danych.

Jeśli potrzebujecie jeszcze jakiś informacji piszcie na PW.

bewitched_ehqsaha.png

Opublikowano

@up

Jak chcesz mieć z policja do czynienia-powodzenia :)

A poza tym to nie jest tak łatwo,na pewno mają bardziej zaawansowane zabezpieczenia od comodo firawall'a

fufus-10855.gif?type=sigpic&dateline=1278280145
Opublikowano

@up

Kolejny ułom czekający na gotowca.

@topic

Jak już wspominałem mało się znam.

1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...