Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]Easymetin2 Cracked ;-)

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HMMM..

czyli w .exe moga byc pakowane pliki? (dll) Tak samo jak z OTS (Open Tibia Server) Zeby nie bylo np 10 plikow otwiera sie przez jeden (.exe)

Ja tak to rozumiem... jest programik do tego ale z tego co sie orientuje sporo kosztuje

Na tym jest zrobione dbko

portal.dbko.net

• Odpowiedzi 577
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HMMM..

czyli w .exe moga byc pakowane pliki? (dll) Tak samo jak z OTS (Open Tibia Server) Zeby nie bylo np 10 plikow otwiera sie przez jeden (.exe)

Ja tak to rozumiem... jest programik do tego ale z tego co sie orientuje sporo kosztuje

Na tym jest zrobione dbko

portal.dbko.net

Tak, exe mogą być pakowane pliki. Nie potrzebujemy tu żadnego Twojego linku, bo nawet najprostszy binder to potrafi =)

CrafityGeek, ludzie z MPC Coders Team (głównie r. engineering) są potrzebni ^^

PS: Błąd z "(...) please restart your char" nie jest spowodowany tym, że wyłączyliśmy EasyMetin2.exe, a boty nadal pracują, jest to po prostu nic innego jak error em2, dllki - dziś np. miałem to podczas odpalania em2 na free-time. Od godziny 17:00 - boty nadal działają (5, wiecej nie mam postaci xD dwa dropek trzy fb ^^)^^

@EDIT: Godzina 18:59 - please restart your char o.O WTF?! Czyzby jeszcze jakies zabezpieczenie bylo?

Opublikowano

Do autora tematu: Siema, mam pewien pomysł. Mógłbyś podesłać mi te pliki easymetin2 które edytowałeś? Wyślij na pw, może coś zadziałam. Pozdro

Nie jestem kolekcjonerem plusów czy minusów

Są mało cenne by były w moim zbiorze

Opublikowano

Gdzies trzeba zmienic jne na jmp ^^

Trzeba znalesc stringa z bledem czy cos w tym stylu

Opublikowano

7C90E514W tym miejscu em2 nie pozwala uruchomic procesu wstrzykiwania dll. Trzeba znalezc miejsce, w ktorym on to robi pomyslnie, zeby poprowadzic ten adres do prawidlowego injectowania.PS.Nie mam pewnosci, czy ten adres jest dobry ;)

To juz jest jakis postep, kurcze szkoda ze takich toolsów nie odpale na win7, tym bardziej jeszcze na 64bit :D

Gdzies trzeba zmienic jne na jmp ^^Trzeba znalesc stringa z bledem czy cos w tym stylu

Dzis poszukam jakiegos innego pomyslu na obejsciu na freetime, bo jak pisalem wyzej, u mnie te programy nie pojda :(

Opublikowano

Mam pomysł na obejście tylko musze mieć link do easymetin2 bo u mnie jak ściagne z orginalnej strony to błąd przy installowaniu jak ktoś ma działającą instalke to prosze o down

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Gdyby to działało to byłoby superowo ; )). Ale teraz gdy ten temat istnieje, to pewnie twórcy em2 zaczną robić wszystko żeby do tego nie dopuścić :)

Daj Like'a ;D

Opublikowano

@UP

Heh.. gdyby ktoś miał pliki serverowe do EM2 to byśmy już dawno śmigali na free expbocie ;)

@adriank

Polecał bym Ci jakiś dysk przenośny kupić lub pożyczyć od kogoś, walnąć tam xp i kombinować ;) Na pewno Ci to o wiele pomoże.

Opublikowano

Poda ktoś działające dl do em2??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Trzeba zlapac JMP wtedy, gty EM2 sie odpali poprawnie, wtedy znajde tylko adres, zrobimy maly skok i powinien sie odpalic xD

Jak się uda to będzie znaczyć, że ci od EM2 to nie są zbyt profesjonalni i najwidoczniej się nie boją, że ktoś im zaszkodzi.

Pamiętajcie. Jak nam się uda to tu na naszym forum to będziemy królować nad innymi zagranicznymi. Teraz to oni będą coś od nas brać xD

GrottyCracker22.png
Opublikowano

UP masz racjeProponował bym jakoś zrobić wlasny serwer em2 i je troszke przerobic(zeby niebylo potem o prawach autorskich)

Gdyby ktos mnial strukture bazy danych, bysmy juz dawno free em2 mieli =)

Opublikowano

Nic z tego nie będzie wiadomość do customer service ES2 wysłana w razie czego :) jak będzie choć beta crack to autor napiszę a teraz proszę o zamknięcie tematu.

Opublikowano

Wlasnie ustawilem porty na 11112 i mam jeszcze 2h do free time na tureckim serwerze. Wtedy postaram sie normalnie odpalic i kliknac start jak bedzie zielony. Wtedy tylko sprawdze ktory adres laduje i zrobie kok ze zlego adresu na ten, ktory laduje poprawnie biblioteki. nie myslalem ze to bedzie takie proste, ale jednak nadal wydaje mi sie, ze jest jeszcze jakies zabezpieczenie... :/

Opublikowano

Nic z tego nie będzie wiadomość do customer service ES2 wysłana w razie czego :) jak będzie choć beta crack to autor napiszę a teraz proszę o zamknięcie tematu.

WYPIERDALAJ Z TEGO TEMATU, NIE CHCĘ CIĘ TU WIĘCEJ WIDZIEĆ, W OGÓLE Z TEGO FORUM WYPIERDALAJ. NA CHUJ KURWA COŚ ZGŁASZASZ?! SAM ZROBIŁEŚ JAKIŚ ZJEBANY BOT W AUTOIT, NA GOTOWCACH I MILIONACH NOOBSKICH PYTAŃ W DZIALE AUTOIT, KTOREGO NIE MOZNA NAZWAC PROGRAMEM TAKIE PODSTAWOWE BYKI I KURWA SZPANUJESZ. MY CHOCIAZ COS ROBIMY, A TAKIM LUDZIOM JAK TY WIECZNIE NIC NIE PASUJE. I NIE BAW SIĘ W MODERATORA, PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE, PHI TY TO MASZ TU GÓWNO DO GADANIA, BO TEMAT JEST CAŁKIEM AKTUALNY I JAK MOD ZECHCE TO ZAKMKNIE, A NA RAZIE TO WYPIERDALAJ.

DZIĘKI TOBIE WRESZCIE ZMIENIŁEM ZDANIE I ZCRACKOWANEGO BOTA DAM TYLKO ZAUFANYM USEROM I POMAGAJACYM NA PW, A NIE TAKIM GNOJOM I PIJAWKOM JAK TY.

@Warnujcie do woli, lepsze 10% i nauczka dla tego dzieciaka niż nic ^^ Przepraszam za caps-a, ale musiałem napisać tak, żeby trafiło do tego osobnika z IQ 20. Prace idą coraz dalej, niedługo z Misiekantosem tu zaszpanujemy ^^

macie tutaj kernel detective dzialajace na viscie i win 7

download

Plik czysty, ale na win7 nie działa - to chyba niczym nie rozniaca sie wersja od orginalu :D

Opublikowano

Przepraszam za caps-a, ale musiałem napisać tak, żeby trafiło do tego osobnika z IQ 20.

Nie zawyżaj jego IQ.

Prosiłem Cię adriank, abyś mi wysłał ten twój przerobiony EM2, czy jest to możliwe?

Chcę pomóc tylko i mam pewien pomysł

Nie jestem kolekcjonerem plusów czy minusów

Są mało cenne by były w moim zbiorze

Opublikowano

Zycze wam powodzenia i mam andzieje ze uda sie go scrakowac:)

Co do Badboya musialby chociaz troche znac angielski zeby to wyslac bo polacy z grambit olewaja czy bot komus dziala czy nie dla nich liczy sie kasa

Czyzby nadeszla era darmowego em2 i chociaz normalnych cen:)

Opublikowano

Hehe przeglądam ten temat od początku jego powstania z 50 razy dziennie i z niecierpliwością czekam az powstanie jakies obejscie :PP

hehe tez kiedys cos próbowałem "zrobic " ale co ja moge zwykły user :rolleyes: :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...