Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]Easymetin2 Cracked ;-)

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 577
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sobote baza będzie do odbioru.

Pamiętajcie że dostaną ją tylko osoby ,które zdobędą moje zaufanie.

@EDIT...

Spokojnie :)

Usunę loginy ale radze je zmienić...

bewitched_ehqsaha.png

Opublikowano

TornadoKoX@ A jak zdobyc twoje zaufanie ? ;/

Bo sa osoby takie jak ja np. ktore zbytnio nie udzielaja sie na forum, lecz spedzaja na nim wiele czasu i obserwuja.

Pomysl o takich :)

ps. Zycze udanej pracy.

Opublikowano

Jeśli nawet będzie to nie dla wszystkich a jak rozejdzie się po mpc czyli wszyscy bedą na darmowym jechać to team Em2 zobaczy że mają słabe zarobki i problem usunął.

Opublikowano

Ci z EM2 mogą się zbuntować i nie aktualizować bota chodzi mi o nową wersję hs jak wyjdzie. Ale to by była dla nich też jakaś strata bo by nie zarabiali.

P.s.

Zawsze się znajdą jakieś lamy, które jak będzie cracked będą za niego płacić xD

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Najlepiej, żeby nikt tego EM2 nie wystawiał na allegro itp. i żeby obcokrajowcy tego nie "zobaczyli" :D

Tyle z mojej strony :)

aforex.png

Opublikowano

Każdą osobę zaufana można sprawdzić po ilości spędzonych godzin na forum i dacie rejestracji ;) Nie każdy spamer (chodzi mi o ilość postow) jest uczciwy ;)

Osobiście na MPC już no 2 rok będzie ;) Postów nie mam za wiele a na forum od tych 1,5roku jestem co najmniej 4-6x na tydzień ;)

Co do bazy czekam.

Bardzo bym chciał zobaczyć bota odpalonego za free.

Do do obejścia zabezpieczeń HS i ich aktualizacji to chyba mając bazę znajdzie się ktoś kto będzie potrafił na podstawie starych plików aktualizować? :)

Opublikowano

Każdą osobę zaufana można sprawdzić po ilości spędzonych godzin na forum i dacie rejestracji ;) Nie każdy spamer (chodzi mi o ilość postow) jest uczciwy ;)

Osobiście na MPC już no 2 rok będzie ;) Postów nie mam za wiele a na forum od tych 1,5roku jestem co najmniej 4-6x na tydzień ;)

Masz rację, ja na MPC siedzę codziennie... I przeglądam różne działy min. Metin2, MineCraft, Counter - Strike , lecz najwięcej Metin2 :)

aforex.png

Opublikowano

Co do bazy czekam.

Bardzo bym chciał zobaczyć bota odpalonego za free.

Do do obejścia zabezpieczeń HS i ich aktualizacji to chyba mając bazę znajdzie się ktoś kto będzie potrafił na podstawie starych plików aktualizować? :)

No tak, ale ciekawe jak mamy zdobyć bazę danych? Czysty, karalny włam?

Opublikowano

Jak na razie TornadoKoX zarzeka się że bazę ma i że musi ja odszyfrować (czy jakoś tak). Więc no czekamy, jak to powiedział do soboty (może wcześniej? :D) ;) Ja tak kciuki trzymam, lecz nie chciał bym się też rozczarować!

Opublikowano

AdriankTM say:

A widziałeś kiedyś legalny i niekaralny włam??? No chyba tylko jako haker w służbie kraju :P.

Dzieńdobry. Mam dużego ,ale małego. Szerokiego ,ale wąskiego. Długiego ,ale krótkiego. Wzwyż i wszerz. Koń mój wielki być i silny jak militar.

Opublikowano

Problem będzie tylko - jak ktoś wspomniał - z aktualizacją.

Trzeba by było co chwilę ściągać nową bazę danych :/

Ja oddam bazę a wy zrobicie z nią co chcecie :)

bewitched_ehqsaha.png

Opublikowano

myśle że znajdzie sie ktos kto tą aktualizację bedzie robił... choćby taką ktora ominie HS bo przecież bot może zostać w takiej postaci jaki jest, przecież nie ma zbyt wielu bugów (takie moje zdanie po użytkowaniu)

@Up UP

tylko nie wtawiaj ją na torrenty ani nic. Daj ją jakiejś kumtej osobie na MPC

Uczeń
Opublikowano

Misiek, na baze danych - starczy :)

@tornado - daj adrianowi/miśkowi ta baze, jezeli oni ja wgl chca:)

Opublikowano

W bazie oprócz kont i plików wykonujących co się jeszcze znajduje ? Te obszerne linie kodu ? Da się dotrzeć dzięki tym pliką do struktury całego bota ? Bo jeśli tak to na pewno znajdzie się ktoś kto będzie umiał na podstawie starych plików obchodzić HS w tak efektowny jak do tej pory sposób ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...