Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]Easymetin2 Cracked ;-)

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

macie tutaj kernel detective dzialajace na viscie i win 7

download

Plik czysty, ale na win7 nie działa - to chyba niczym nie rozniaca sie wersja od orginalu :D

czytałem ze niby działa na win 7 ale polecam ci sciągnać virtual pc i xp zainstalować na nim

i trzymam kciuki

Nic z tego nie będzie wiadomość do customer service ES2 wysłana w razie czego :) jak będzie choć beta crack to autor napiszę a teraz proszę o zamknięcie tematu.

Spierdalaj

• Odpowiedzi 577
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe z tymi dll, bardzo lubie te pliczki. Zgadliście, exek w tym ustrojstwie to tylko injector, ale zawiera w sobie pewnie trochę danych. Podobnego serwa nie stawimy, bo plików serwerowych nie ma. Więc jedyna nadzieja w kimś kto będzie potrafił rozłożyć exeka na czynniki 1-sze. Jak by coś to można napisać np. do UG z prośbą o pomoc, na bank się tym zajmują.

EDIT: GG 32787528 jak by ktoś coś chciał, chętnie pomogę w testach.

Opublikowano

A sie czapiliscie tego BadBoyX xD Gosciu nie pisz takiego czegos na forum dla cziterów jeb. jestes? Jak cos ci nie odpowiada i nie chcesz pomagac a przeszkadziac to wyjdz z tego forum i nie wracaj...

1294227919.png
Opublikowano

jeszcze raz ja:

Niektóre hacki z auto injectorem można normalnie odpalić poprzez PerX injector, a doskonale pamiętam, jak ktoś kiedyś, jak easy był darmowy, odpalił go przez jakiegoś innego injectora. Jeśli to prawda, w co wątpię, to próbujcie, może być tak, że easymetin2.exe odpowiada za "płacenie" i wystarczy najpierw podmienić easymetin2 ze starego em do nowego i odpalać injectorem. Dziękuję, dobranoc, nie stawiać ani + ani -.

Opublikowano

Witam Co Do UP To Wrzucam Link I Skana Do Starego Darmowego EasyMetin2 Od andrzejt17

Download: http://hotfile.com/dl/73423820/3a90414/MegaPack_by_andrzejt17.zip.html
Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=151841b7a76e584ce4dea1f7ee661a34e060178230301b32c6ad2fbc62126a2f-1285848625

Opublikowano

Serwer Z bazą Easymetin2 Stoją na Windows Server 2003 Sp2.Z tego co wiem Pod Windows Jest Dużo Exploitów.Wyjaśnienie Słowa Exploit :"Exploit - program mający na celu wykorzystanie błędów w oprogramowaniu.

Najczęściej program taki wykorzystuje jedną z kilku popularnych technik, np. przepełnienie bufora, przepełnienie sterty, format string. Exploit wykorzystuje występujący w oprogramowaniu błąd programistyczny i przejmuje kontrolę nad działaniem procesu – wykonując odpowiednio spreparowany kod bajtowy, który najczęściej wykonuje wywołanie systemowe uruchamiające powłokę systemową (ang. shellcode) z uprawnieniami programu, w którym wykryto lukę w zabezpieczeniach.

Ludzi używających exploitów bez podstawowej wiedzy o mechanizmach ich działania nazywa się script kiddies.

A Tutaj Link Do Metasploita :http://updates.metasploit.com/data/releases/framework-3.7.0-windows-mini.exe

Informacje O Metasploitcie:

Metasploit – otwarte narzędzie służące do testów penetracyjnych i łamania zabezpieczeń systemów teleinformatycznych. Metasploit posiada bazę gotowych exploitów oraz udostępnia interfejs, dzięki któremu można przygotowywać własne, korzystając z gotowych komponentów.

Metasploit został przygotowany w 2003 roku w języku Perl. Od wersji 3.0 został całkowicie przepisany w języku Ruby. Środowisko może być uruchamiane na wielu wersjach systemu Unix i Linux oraz w systemie Windows.

W październiku 2009 projekt Metasploit został przejęty przez firmę Rapid 7 specjalizującą się w oprogramowaniu do zarządzania podatnościami systemów[1].

Ja Próbowałem ale Nici ZAinteresowanych DO ataku Proszę O Pw S

Opublikowano

To moze dziwnie zabrzmi

Czy na forum jest jakis koleś co by potrafil baze danych sciagnac z ich serwera(to niejest zbyt latwe ale hackerzy umieja wwszystko np wlamac sie do sony wciagu 2 dni:D)

Ja moge sie zajac robieniem GUI bo to jest dosc proste ale powiedzcie nowa nazwe i znak(proponuje cos z mpcforum)

Opublikowano

Nie chce nikogo obrażać ale wam już odpierdala.

@UP

Myślisz, że włamiemy się do ich serwera ??? o.O

wątpię aby ktoś potrafił bo większość tych userów tu na forum to dzieci...

@do autora

Mogłeś założyć temat jak by ci się udało bo teraz wszyscy tym się jarają i wymyślają głupoty. Rozejdzie się to wszystko po necie, że próbujesz złamać zabezpieczenia i zaczną kombinować jak temu zapobiec...

Nawet już jedna pała wysłała do nich informacje, że takie rzeczy się dzieją bo nie będą mogli zarabiać na allegro....

GrottyCracker22.png
Opublikowano

heh, jakiemuś randomowi nie uda się złamać tych zabezpieczeń.

i w ogóle jak czytam ten temat to rzygać mi się chcę.

ktoś napisał żeby wstrzyknąć dskinlite.dll

przecież dskinlite.dll to tylko biblioteka do desingowania okienek, no ja pierdole.

http://uieasy.com/ -- jak wejdziecie to tam pisze dskinlite

@edit:

dołączam się do projektu.

http://log4cplus.sourceforge.net/ - poczytajcie sobie

Opublikowano

Proponuję przenieść temat do jakiegoś zamkniętego forum, do którego ma dostęp tylko parę osób. Zapobiegnie się wtedy raportowaniu to supportu.

Opublikowano

Serwer Z bazą Easymetin2 Stoją na Windows Server 2003 Sp2.Z tego co wiem Pod Windows Jest Dużo Exploitów.Wyjaśnienie Słowa Exploit :"Exploit - program mający na celu wykorzystanie błędów w oprogramowaniu.Najczęściej program taki wykorzystuje jedną z kilku popularnych technik, np. przepełnienie bufora, przepełnienie sterty, format string. Exploit wykorzystuje występujący w oprogramowaniu błąd programistyczny i przejmuje kontrolę nad działaniem procesu – wykonując odpowiednio spreparowany kod bajtowy, który najczęściej wykonuje wywołanie systemowe uruchamiające powłokę systemową (ang. shellcode) z uprawnieniami programu, w którym wykryto lukę w zabezpieczeniach.Ludzi używających exploitów bez podstawowej wiedzy o mechanizmach ich działania nazywa się script kiddies.A Tutaj Link Do Metasploita :http://updates.metasploit.com/data/releases/framework-3.7.0-windows-mini.exeInformacje O Metasploitcie:Metasploit – otwarte narzędzie służące do testów penetracyjnych i łamania zabezpieczeń systemów teleinformatycznych. Metasploit posiada bazę gotowych exploitów oraz udostępnia interfejs, dzięki któremu można przygotowywać własne, korzystając z gotowych komponentów.Metasploit został przygotowany w 2003 roku w języku Perl. Od wersji 3.0 został całkowicie przepisany w języku Ruby. Środowisko może być uruchamiane na wielu wersjach systemu Unix i Linux oraz w systemie Windows.W październiku 2009 projekt Metasploit został przejęty przez firmę Rapid 7 specjalizującą się w oprogramowaniu do zarządzania podatnościami systemów[1].Ja Próbowałem ale Nici ZAinteresowanych DO ataku Proszę O Pw S

Zgodnie z art. 287 Kodeksu karnego:

§1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie danych informatycznych lub zmienia, usuwa lub wprowadza nowy zapis danych informatycznych, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

§3. Jeżeli oszustwo popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Siemka to czyli że "-Automatyczne logowanie do EM2 "[GOTOWE, DZIAŁA W 40%!]" włącza się client metina tak??

Nie, chodzi o automatyczne logowanie do EasyMetin2.

PS: To nadal ja, adriank tylko dostałem bana do 09.05 za to, że trochę pojechałem temu dziaciakowi co wysłał info do supportu. Po koncu bana, bede pisal ze starego konta.

PS2: Tak to wlasnie wyglada, czlowiek sie stara zrobic cos dla innych, a tu jeszcze niedosc ze admini i modowie nie pomagaja to warnuja. W związku z tym zawężam kryteria - zcrackowanego EM2 dostanie user, który pomaga, dba o kulturę osobistą, nie jest pijawką i nie nalezy do teamu =)

Opublikowano

jeżeli byłbyś zainteresowany, mogę ci wysłać jakąś starsze wersje EM2... gdzies mam wersje 0.1.2.1760

Powodzenia, i miłej pracy.

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Opublikowano

Ej szacunku troche do Adriana,on to robi,on traci czas,on sie poswieca, i gowno tym ktorzy sie dopierdalaja do tego,chuj was obchodzi,kiedy on to zrobi,jak to zrobi,nie podoba sie sami robcie.

Jak wam chlopaki z tym idzie?

Opublikowano

jeżeli byłbyś zainteresowany, mogę ci wysłać jakąś starsze wersje EM2... gdzies mam wersje 0.1.2.1760Powodzenia, i miłej pracy.

Dzięki za propozycję, mam też stare wersje, ale jak byś gdzieś upnął i dał na PW, też by nie zaszkodziło ;)

Ej szacunku troche do Adriana,on to robi,on traci czas,on sie poswieca, i gowno tym ktorzy sie dopierdalaja do tego,chuj was obchodzi,kiedy on to zrobi,jak to zrobi,nie podoba sie sami robcie.Jak wam chlopaki z tym idzie?

Plusy dla tego pana! ^^

@Idzie dobrze, niestety strasznie wolno. Dziękuję wszystkim za zaangażowanie.

Opublikowano

Ponawiam pytanko czy zrobić nowe GUI?

Ja sam osobiście chciałem usunąć logowanie z em2 (niestety to się nie udało chciałem to zrobić odbg201c) jak ktoś wie który program może zmieniać ścieżki .exe niech napisze na PW lub tu

Opublikowano

Tam właśnie misiek, to jest właśnie podstawa waszej pracy :D

@Edit

Tak apropo tematu, czego wam jeszcze brakuje, co wam potrzeba i co stoi na przeszkodzie ?

Opublikowano
adrinka scieme robi ;d nigdy nie bedzie easymetina darmowe ;p

Najważniejsze to motywacja.

Ja tam wierzę w potęgę umysłu. A nóż widelec się uda. Jeżeli jakkolwiek będę mógł wesprzeć, pisać śmiało.

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Opublikowano

MrDeska, mylisz się xD Może team pójdzie na piwo, ożrą się, przyjdą do serwerowni wrzucą całą bazę danych na neta, + zrobią go darmowym.... A tak serio, em2 może nie będzie za free chyba że Razor się tym zainteresuje xD Jedak em2 nie musi być darmowe bo chodzą pogłoski że powstaje nowy exp bot typu em2 ;]

sygnanu.jpg

Weteran
Opublikowano

Pogłoski chodzą tak jak i plotki.Każdy proponuje wam teraz pomoc, bo aż im ślinka cieknie na darmowego easymetin'a.

Musiał by się za to zabrać naprawdę bardzo dobry haker , aby zrobić darmowego easymetin'a.

Włamać się im do bazy danych i git. Prościzna nie ? ;D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Witam!

Czytając sobie ten temat jestem troche vkur*****. Człowiek się stara, pracuje, zapieprza a wiara wyjezdza z tekstem ze mu się to nie uda lub go zraportują .. Generalnie Adrian jestem pełen podziwu dla cb. Gdyby mi ktoś w tak perfidny sposob zbanowal konto na forum na ktorym pomagasz i chcesz cos pchnac do przodu to ja... nie nie powiem co bym zrobil <_< . Tak jak mówie szacun i podziw dla cb

Gdybyś potrzebował pomocy, czegokolwiek śmiało pisz postaram się pomóc ;)

Pozdro

Pomóż innym, nie bądź obojętny ! Jedno kliknięcie a tak wiele może.

1420669638.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...