Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka Skryptów 5.1.5 [działające]

maniaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Script Pack by Maniaq 5.1.5

Wymagania

- Cheat Engine

- global_unpacker_32.83.6.exe

Zawartość

- Mob Speed

- Speed Hack

- Teleport Hack

- Skill Hack I

- Skill Hack II

- VAC

- Zoom Hack

- GM Detect

Download

Script Pack by Maniaq

TEMAT BĘDZIE UPDATE'OWANY BĘDE TUTAJ WKLEJAŁ AKTUALNE SCRIPT PACKI.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OK. Działa ,ale biegam tak szybko ,że potworki zostają z tyłu. Co z tym zrobić??

EDIT: Nawet po podczepieniu speeda hacka ze starej paczki (który jest wolniejszy) ,potworki dalej są za wolne.

AUTO POTION ze starej paczki (od SHINSTA) DZIAŁA i nie crashuje gry.

segita.png
Opublikowano

Miki (Heroes) No agroo w starym hacku jest odpowiedzialne za prędkość moobów...

To już chyba 5 razy tłumaczyłem...

16435562.jpg
Opublikowano

Oto haxy do Dekarona zrobione przeze mnie oraz MODERATORA SHINSETA dekaron_full.rar

Do działania haxów obowiązkowo:

-Cheat Engine 5.5

-unpacked_dekaron 32.83.6

-Bypass 1.2 (na innych crash)

Haxy działają w 100% w AKTUALNEJ wersji DEKARON EU. Hacki będą na bieżąco aktualizowane.

segita.png
Opublikowano

to co teraz dodal heroes nie wiem czemu ale nie moge zapisac na dysk, klikam daje zapisz i sie nie scaga

EDIT:sciaglem przez IE dzieki za podpowiedz ;)

Opublikowano

a co to jest "annocoument"czy jakos tak podczas gry mi pisze troche wyzej nicku i gildi jak w to klikam to pojawia sie jakies okno i cos mozna wpisywac,do czego to jest podejzewam ze jakies komendy sie wpisuje

Opublikowano
a co to jest "annocoument"czy jakos tak podczas gry mi pisze troche wyzej nicku i gildi jak w to klikam to pojawia sie jakies okno i cos mozna wpisywac,do czego to jest podejzewam ze jakies komendy sie wpisuje

To jest komanda GM. To co tam się wpisuje widzi cały serwer ,ale niestety to nie działa. ENERGY dał tutorial jak zrobić żeby działało.

A Unpacked to specjalny luncher. Omijasz dzięki temu GG i większość hacków przez to załączasz.

segita.png
Opublikowano

Jak zwykle robicie sobie pod górkę, ja znajduje offsety na zwyklym dekaron.exe i wszystko śmiga, no i nie mam crashy, które są zwykle na unpaked. I po raz kolejny przypominam, że offsety z unpaked są na ogół inne niż te do zwykłego dekaron.exe (ostatnio jak pamietam, to tylko jeden był taki sam). Wiec jak ktoś robi plik *.CT na unpaked, to nie bedzie on działał na Dekaron.exe, i na odwrót. Bedzie od razu zamykać gre.

Opublikowano

jak naprawić jeśli mnie wywala ciągle? np. mam włączone załadowała się mapka już się włącza gra i wywala

co mam robić?

Opublikowano

coś chyba nie działa, bo jest dc po kilku minutach w moim przypadkku. przebadam jak dojde do tego co crashuje to dam znac. a i moze by dodac do paczki jakiegos wallhacka?

na globalu spieprzyli sprawe. zamiast na df zrobic minimum 4 osoby w party to oni zrobili tak w crespo. banda debili a nie gmów :) szkoda.

Opublikowano
Mam pytanie, uruchamiam gre przez Global_unpacked oraz hacki przez Cheat Engine i zawsze mam tak po paru minutach DC ;( Dlaczego tak sie dzieje , pomorze ktos ?

Niestety Śląsk. Uruchamiasz przez Bypassa 1.2?? Cheaty te co wstawiłem czy inne. Jeśli na moich to nie wiem czemu tak się dzieje. Wyszły jakieś nowe patche do DEKARON??

Jeśli tak to może hacki nie są kompatybilne z nową wersją gry. Potem zobaczę i jakby co to dodam nowe działające.

segita.png
Opublikowano

dzisiaj rano gra zostala znowu aktualizowana i cheaty nie działają. Używałem global_unpacked i cheat engine 5.5. Pomoze ktoś jak rozwiązać ten problem albo (jesli juz ktos wie) niech wrzuci odpowiednie programy na strone ;) Bede bardzo wdzieczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...