Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam nieco inny problem... Dwoje się i troje. lecz już chyba nic nie poradzę. Po prostu nie działa mi Server na KamerModzie... Probowalem jeszcze raz go samemu dodac i nic.

Pisze "normal", czyli jest online, na launcherze da się wejsc, a na modzie nie.. Na tym samym modzie zaś, dziala mi np. Pandora. Server o ktory mi chodzi to MexortisMT2.

Prosze o pomoc. Moje GG : 35925078.

Z góry dzięki.

Próbowałes na starzym kamer modzie ?

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze raz na spokojnie sprawdzę czy nie działa ten kamer, który w linku podałeś, wklejając go do niepatchowanego metka 2008.

Dodam ten server (Mexortis) i się zoorientuje czy działa.

Myślę, że jeśli uda się uruchomić server przez kamera, to ten zmieniacz srednich na pewno zadziala :-)

Dodam, iż posiadam Windowsa 7.

Opublikowano

Ja mam problem z tymi bibliotekami DLL.

chce sciagnac te Microsoft Visual C++ z 2010 r ale bład wczytywania strony jest ciagle.

o co chodzi?

sigxc.pnghaha.gif

- Jestem Hardkorem !

- A ja jestem Papqus, pozdro.

Opublikowano

Nie działa kurwa mać.

Jak zwykle, nie ma o czym gadać TYLKO KURWA JA MAM PROBLEM !

Zostaniesz połączony z serverem i chuj !

Wszystko dobrze dodaje..

Opublikowano

Moze po prostu na tym serwerze nie działa. Ja też mam problem że np. ustawiłem 12 int a bot mi na jakies inne zmienił i nikt mi nie odpisał nawet coś poradził, a ja tobie dałem odpowiedz i poradziłem może i nie pomogło ale miałem chęci więc się ciesz.

Edit: Spróbuj tak , robisz nowy folder na pulpicie i jak zainstalujesz kamera w metku kopiujesz go ( i pliki all ) do folderu na pulpicie i odpalasz.

Opublikowano

Może ktos spawdzic czy dziala na ProMt2?

Bo uruchamiam wszystko dobrze ustawiam, daje start ale bonów nie zmienia.

sigxc.pnghaha.gif

- Jestem Hardkorem !

Opublikowano

Witam,

Mam problem gdyż na serwer Venise trzeba zalogować się na modzie przez connectHelpera.

Serwer jest na plikach 2010

Na tej podstawce, którą przesłaliście kilka stron tematu wcześniej, wyskakuje ciągle zostaniesz połączony z serwerem, ale przez connect helpera wszystko działa normalnie.

I tu jest problem..

Macie jakieś pomysły?

Opublikowano

Chciałbym się jeszcze zapytać jaka może być maxymalna szybkość zmieniania bonusów (ms) 1000ms = 1 zmiana na sekunde. 500ms = 2 zmiany na sekunde itd.

Opublikowano

I jak działa na ProMt2? proszę o szybką odpowiedź

@Down ja mam tak samo, ale pisze w nazwie tematu działa zminimalizowane

@Edit działa na ProMt2;] teraz mi bonki zmienia

@Papqus pobierz starszą wersje moda w serverinfo.py podmień któreś na ProMt2 i uruchom przez Pong-changer

satabplayer.png

I'm the Cult of Personality

Opublikowano

OMG JAK TO ODPALIC NA PANDORZE !!! Loguje sie na kamera sf2010 loguje sie na pandora wybieram postac kupuje eq zmianek wlączam tego bota ustawiam bony biore start i mi nie działa nie zmienia bonów próbowałem na 2010 2 i 2010 3

Opublikowano

scan tego pliku 31 virów

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8568903ca1e6ba171c8f55b7cd636662d9ed30d485a14ce1fad1e38d39baba9b-1309279828

Opublikowano

Jeżeli nie zmienia wam bonów ściągnijcie starszego moda, ale nie ze strony metin2mod.tk tylko wpiszcie w google (ja uzywam z kwietnia), zainstalujcie a następnie uruchomcie swój ukochany serwer przez plik ConnectHelper.

ponem bota odpalacie i powino śmigać.

Pozdro

sigxc.pnghaha.gif

- Jestem Hardkorem !

Opublikowano

Ściągnijcie wczesniejszego moda ale zeby byl ConnectHelper ! Nie sciagajcie ze strony www.metin2mod.tk tylko w googlach poszukajcie !

sigxc.pnghaha.gif

- Jestem Hardkorem !

Opublikowano

Hmm, teraz jestem na 2 komputerze na którym nigdy wcześniej nie sprawdzałem i rzeczywiście teraz nie działało. Rano o 10 jak byłem na starym kompie to all działało, muszę tam spróbować ;d

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...