Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka

Mam pewien problem. Gram na servie diamondmt2 przez patchera i nie wiem jak wlaczyc go zeby tam dzialal...Wlaczam metka przez patchera wlaczam bota tak jak w instrukcji, a jak ustawie jakie bony ma szukac i daje start wylacza mi sie bot (2010#3)

Za pomoc + -

Opublikowano

Mam pytanie. Czy jeżeli ustawię np. bony typu 10 ludzi, 8 siła, a wejdą bony 10 ludzi, 12 siła to je zostawi, czy nadal będzie mixował tak, by weszło 10 ludzi, 8 siła? I czy to samo jest ze średnimi, że jak wybiorę np. 40%, wejdą średnie 50% to je zostawi, czy będzie dalej szukał średnich 40%?

Opublikowano

jak ustawisz na 8 siła i jak ci wbije 12 sił to zostawia te większe tak samo że średnimi chcesz mieć 40% a wbije 50% to zostawi te 50% po prostu ustawiasz minimum jakie ma być

Opublikowano

Siemka

Mam nowy problem... Pobrałem clienta servera diamondmt2 ustawiam wszystko zgodnie z instrukcja i gdy klikam start bot mi sie wylacza... Co z tym zrobic ?

Za pomoc +/- i 5

Opublikowano

Jak chce,żeby weszło mi NNO do tarczy,to co muszę wpisać,bo jak nic nie wpisuję,to po prostu bot nie szuka tego bonu ;/ Za pomoc limit +/-

Wpisujesz 1 ..

Minusa proszę ;D

Opublikowano

Mi cały czas wyskakuje:

Nie znaleziono punktu wejścia procedury ??1crictical_section@Concurrency@@QAE@XZ w bibliotece MSVCR100.dll.

Sciagnelem ten plik MSVCR100.dll. wkleiłem do metka i do system32 ale dalej to samo, pomoże ktoś z tym?

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/427505-dlrozwiazanie-problemu-do-bonusswitchera-by-padmak-dla-2011sf/page__p__3046509#entry3046509

Rozwiązanie problemu dla metin2mod SF

1317460154-U259168.png

Achievementy:

mca.png

1317460445-U259168.png

Opublikowano

Ja mam taki problem ze wszystko odpalam zgodnie z instrukcja wlacza sie itd ale jak przychodzi juz do nacisniecia klawisza do zmiany bonow nagle wylacza sie program i metek i pokazuje sie okineko z ????????????????? ;/ co mam zrobic?

Opublikowano

Problem polega na tym ze nieraz program "UMBENENNEN!.exe przestał działac"

Ustawiam na 2010#3. Juz 3 razy mi sie udało a za kazdym razem pisało ze bony zmienione sukcesem a tak nie było.

Prosze o jakies podpowiedzi.

@EDIT

Problem rozwiązany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...