Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może tak w ogóle jakiś reupload screenów z samego początku? Zostały już tylko broken links. Odpowiedź z pomocą tez by się przydała, bo na razie cisza, a problemy jak był, tak nadal są...

Opublikowano

Na mexortisie też nic sie nie dzieje jak go odpalam pomoże ktoś? Przez moda też probowal i lipa

Gram pod nickiem Kropek zazwyczaj lub BlackReaper :)

King world:

Kropek sura bm 111 lvl off

Belenus:

BlackReper sura wp 97 lvl off

Mexortis:

BlackReaper sura wp 140 lvl off :)

Na zawsze w pamieci gildia NightParty i GuMiSiOmAia

Oriental:

BlackReaper sura bm 113 lvl off

Evenar:

BlackReaper sura wp 101 lvl off

Szukamy dalej coś ciekawego :)

Opublikowano

jak wlaczam na pandorze to jak klikam start to wywala blad... a jak sciagam starszego kamer moda, to nie dziala pandora... pobieram wszystkie pliki co trzeba ;/

mca.png
Opublikowano

Ok pobrałem mam to na pulpicie ale jak to teraz zainstalowac czy co tam że by wszystko smigało help

Nie działą mam xp i wsysstko sięwłancza tylko jak naciskam kupuj zminaki to mi pisze nie prawidłowo uruchomione aplikacje

Opublikowano

Na modzie 2010sf jest cos nie tak u mnie. wybieram bony, daje starten i wylacza gre i znaki zapytania sa.

2010#2 wybieralem i tak samo. wszystkie wybieram i tez

Opublikowano

Dla wszystkich którym jeszcze nie działa.
Musicie pobrać tego moda:
http://www.przeklej.pl/plik/metin2mod-2011sf-26022011-exe-0027k607j2mv

Mi też nie działało, a po wrzuceniu starszego moda wszystko działa na 2010#2!
Miłego zmieniania bonów 

Ps. Musicie skonfigurować serverinfo.py i ustawić pong odpowiadający waszemu serwerowi. 

Wszystko Zarąbiscie działa masz ode mnie limit plusów;]]

Opublikowano

Ile osób obejrzało filmik który wczesniej zamieściłem? Założę się, że nikt, wpisujecie tylko, że wam nie działa i laske na wszystko kładziecie. Jest wyraźnie pokazane na filmie wszystko. W momencie gdy klikacie "choose window" wyskakuje wam komunikat o 3 sekundach. Klikacie tam ok i klikacie na okno z metinem. Pisałem również, że działa bez problemu przez clienta, po co sobie komplikujecie sprawę wchodząc przez moda?

Opublikowano

Ja mam takie pytanie. NP Bonus w programie jest po Niemiecku a na serwerze znajdzie ten sam bonus tylko, że po Polsku to zostawi ten bon czy będzie zmieniał dalej ?

76561198020989970.png
Opublikowano

język nie ma tu znaczenia, znaczenie ma bon i jego wartość. Na serwerach jest różnie, więc zwróćcie uwage na wartośi jakie sa na waszym serwerze, bo bot bedzie mieszał w nieksończoność, jesli wpiszecie źle.

Opublikowano

1. Pierw nalezy się zalogować , nasępnie później włączyć bota .

1. Gdy wybieramy opcje Choose Windows , metin musi byc w tle!! nie moze byc zminimalizowany.

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Jak ustawiłeś ze kupuje Ci zmianki na kliencie sf2010 ?

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...