Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam problem taki. Skopiowalem te pliki wszystkie do metina na ktorym chce grac wlaczam najnowszego moda i gram. Chce wlaczyc teraz tego zmieniacza bonow. To tak wlaczam UMBENEN.exe wyszukuje to DLL ok pozniej pisze Injection Sucessful i sie pojawia to okienko wszystko ustawiam biore 2010#3 i klikam start i po chwili sie wylacza mi ten botek.. :/ Pomoze ktoś.

reflinki

Opublikowano

A ja mam problem . Na Avalonmt2 na modzie wbiłem ... i włączam moda 2010#2 i klikam start i nie działa .... a w ogóle to nie moge zaznaczyć opcji " Auto kupowanie bonów"

Liczę na pomoc osób , którym to działa

Z góry dzięki ...

Za działającą odpowiedź daje limity plusów i 5

POZDRO POĆWICZ

Opublikowano

Kolejność ustawiania bonów ma znaczenie? Póki co na 2010#3 na EliteMT2 wszystko działa elegancko. nawet kupowanie zmianek. Leci + jeśli odpowiesz.

Opublikowano

Gram na jakimś tureckim serwerze, do połączenia potrzebna jest indentyfikacja PONG więc to są pliki 2010. Otwieram tą strzykawkę wybieram plik z rozszerzeniem .dll, uaktywnia mi się opcja choose window, klikam na nią potwierdzam notatke oraz klikam na okno metina(jestem już połączony z serwerem) włącza mi się okno bota. Na dole w okienku wybieram 2010#2, wybieram bony klikam start i nic się nie dzieje przez 10 sekund potem wyłącza mi metina i bota i wywala komunikat "?????????" ktokolwiek może mi pomóc

Opublikowano

@UP

Ustaw może na 2010#3, albo jeżeli masz win7 to obydwa programy ( Injector i metina ) otwórz jako admin

@Topic

Gram na yitian2, na kmr i bot nie chce zmieniać mi bonów... jest wszystko włączone, ale nie zmienia...

Może ktoś napisze mi mini instruckie?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mam XP, a na 2010#3 jest to samo... nic się nie dzieje, item do bonowania ustawiam na 1 miejscu w eq, zmianki są obok do tego sklep z nimi mam otworzony... no nie mam pojęcia

Opublikowano

Ja mam tak samo... tylko że gram na yitianie..może zabezpieczenia mają... Nie znam się, może ktoś pomoże?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mi pisze "Program przestał działać , mam win7 64 bit, wcześniej działało , teraz po formacie nie chce ..

@Wszystko ustawione tylko nie zmienia ..

Opublikowano

Prosze o Pomoc !!!!!!

Mam problem z tym botem.

Mam win7 zainstalowalem wszystko tak jak w instrukcji

gdy wchodze na metina przez kamer moda ,wlączam botka naciskam start

i nic sie nie dzieje.

Prosze o pomoc

Nie zmienia mi bonow help help

Opublikowano

Witam, po zrobieniu wszystkiego jak w tucie ustawiam obny klikam start i wychodzi to http://img34.imageshack.us/img34/7834/beztytuuakw.pngMój odnośnik wiecie o co chodzi ?

już działa, właczylem przez clienta ;]

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

Gram na kamer modzie. Miało działać a nie działa, jak ustawię "2010#2" to nie da się zaznaczyć autokupowania bonów a jak dam na "2010#3" i autokupowanie bonów jest zaznaczone to nic się nie dzieje. Zależy to od tego gdzie jest item jaki chcemy żeby w nim zmieniało bony?

Opublikowano

Dobrze mi już działa, ale jak jest "2010#2" to nie da się zaznaczyć autokupowanie bonów. Może ktoś to wytłumaczyć żeby działało kupowanie bonów na modzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...