Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Bonusswitcher By Padmak 1.5.2

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko działa jak należy! Łap plusa.

Tylko mam jedno pytanie bo pobrałem tego moda do bonusswitchera a na nim nie widać epików takich jak bransa smoka buty smoka itd. Jest na to jakiś sposób?

Opublikowano

Na czas bonowania wyłączam kamer moda i odpalam na noramlnym kliencie gry EliteMT2

Ustawiam 2010 #3 i wszystko działa cacy, nawet autokupowanie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wie ktoś co zrobić jak mam już te 3s na wybranie okna, wybieram je, nazwa sie zmienia na bonus cos tam i nie wyskakuje mi te okno od bota zeby moc te bony ustawic i zmieniac ;/ nic sie nie dzieje jak wybiore okno

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam . Mam problem . Mianowicie , przy zzaznaczaniu autokupowania wywala mnie z metka ze znakami zapytania , jeżeli nie zaznacze autokupowania i dam "start" dzieje sie to samo . Pomoże ktoś ?

Mam taki sam problem i też nie wiem jak go rozwiązać.

Opublikowano

Powiem wam tak(nie do wszystkich bo niektore serwy moga miec rzeczywiscie zabezpieczenia) ale sluchajcie, mi nie działał bardz długo(siedziałem 2 godzinki i majstrowałem aż wk ońcu działa) Jeśłli nie możecie sobie poradzic dajcie sobie spokoj i zmieniajcie recznie, bo na prawde zeby dzialalo wystarczy przeczytac wszystkie posty z tematu i pozbierac fakty, jesli jestescie na to zbyt glupi to niestety nie nalezy wam sie ten bot, pozdrawiam tyle ode mnie, taa mozecie minusowac wisi mi.

1323471401-U250803.png
Opublikowano

Ja mam coś takiego że gdy włączam przez bon.exe to wyskakuje log, a gdy włączam przez klienta to wszystko ok ale jest takie coś że jak włączam tę strzykawkę , pisze injection successful (w bocie) , z nazwy metin2 - Metin2 - Bonusswitcher injected i nie wyskakuję okno do zmian ;[

Pomoże ktoś ?

veou4z.jpg

Specjalista
Opublikowano

Dodam tylko tyle zeby na kliencie diamondmt2 zadzialal ten bot wystarczy zrobic obejscie patchera.

Takie jak na PL'a w notatniku ''metin2client.bin'' a potem zapisac to jako ''metin2.bat''

1365526782-U231645.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...